Iskocyadan Hearts Cok Ideal
Iskocyadan Hearts Cok Ideal
Oyuna alışabilsem bir iki taktik tutturabilsem 2.ligden takım alıp yukarılara taşımak kadar keyifli olan hiçbirşey yok.Çok eğlenceli oluyor.
Ama aslında en zevklisi
Bütün ligler olmasada birkaç lig açıp boşta başlamak eğlenceli oluyor.
Garip takımlarla anlaşıyorsunuz sezon ortasında gidiyorsunuz çok zevkli çok =)
liverpool zevkli hakikatten de.özellikle mark gonzalez gibi süper bi adamları var
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
Galatasarayla yeniden başlicam kimleri satmalıyım para gercekten cok az 6 yabancı var sivok ve eddie johnson ı almak istiyorum ama yabancılardan kimseyi satamadım,inamoto,tomas,iliç i satmayı düsünüyorum ama satamadım kimse almıyor sivok suz da oynayamıyorum ne kadara koysam alırlar bi fikri olan warmı?
agalar ilk önce İntenacional tek geçerim ayrıca Brezilya Ligi çok zevkli bir lig...
Daha sonra bi Premier Lig Liverpool - WestHam gibi takımlar da güsel ve kadroları iii
en sonda Türkiye Ligi ölümüne BEŞİKTAŞ ........![]()
Ben Galatasaraydayım ama ne zaman dan beridir Monaka ile oynamak istiorum.Bi turlu fırsat bulamadım.Sizede onerebilirim iyi kadrolarıda var
hmmm Monaco zevkli olabilir hakikatten
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
mardinspor süper yaaa
Cska Moskowa
leverkusen ,recreativo de huelva
biraz altlardan Köln olabilir
yada Hollandadan AZ Alkmaar
hollanda ajax
I'M BIG IN JAPAN TONIGHT
İnternasyonel Güzel![]()
juventus olavbılrır
Rus ligi mesela Rubin Kazan' ı alabilirsin ya da Cska ya da Dinamo Moscow, İskoçya' dan RAngers, Türkiye' den BJK, Kayserispor, juve, Livorno
bana yeni bir takım önerir misiniiiiz??
daha önce Galatasaray , Kartalspor, E.Şekerspor, Tottenham ve Juve ile oynadım..
ajax ve liverpool çok zevkli
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
bence Ajax zevkli geçer.. zaten yabancı sınırı falan da yok..
bir de Etimesgut Şekerspor iyi gider.. 7,4 mn isteyince de 21 mn euro bütçeye hayır diyemezsin![]()
evet Etimesgut Şekerspor iyi takım kadrosuda çok güzel bi iki sene çabaladıktan sonra süper lige çıkartırısız
brezilya üçüncü liginden volta redonda'yı oynatıyorum şuan ben
luton ve hull bunlari deneyebilirsin zevkli geciyo![]()
westham
aston villa
a.madrid
sevilla
newcastle
yalnız newcastle biraz zorlu owen 10 ay sakat + 2m tranfer bütçesi veriyo...
ya 2. ligden takım alıp süper lige yükseltmek,başarılar yakalamak daha güzel daha zevkli
yoksa ben BJK Yİ ALIYORUM NAĞMALUP ŞAMPİYON OLUYORUM ZEVKİ ÇIKMIYO