1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Bu deliller küme düşürür

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    gecen seneyede baksinlar,diyabakirsporu ligden düsürmek icin durmadan saha kapatma cezalari veriyorlardi,hakemler he diyabakirin aleyhine kadarlar veriyordu,bunlar cok net delillerde,basimizda iyi bir federasyon baskani yokki...
    Stada Kaleşnikof Marka Silahla girmek..Vs
    Can güvenliği yoktu bir kere diyarbakırspor maçlarında.düşürmek için değildi o olanlar.Ayrıca diyarbakırı çıkarmak için neler yapmamışlardı ?

Bu arada bir arkadaş
    ispatlasınlar...çamur at izi kalsın mantıgı yurutmesinler biz gerekirse ligdende cekiliriz
    demiş..
    Açık telefon kayıtları zaten emniyette mevcut.Bunun bir kısmı medya ya yansıdı.Cihan oskayın telefon görüşmelerinde sorulan sorulara sadece Hı hı evet galiba gibi cevaplar verilirken bu kasetlerde TAMAM OYNAMAM ABİ , PARAYI YOLLADIK PARAYI ALDIK gibi konuşmalarda geçiyor ama bişey çıkacağını sanmam..federasyon iyice şaşırdı
    Meddah'a bir kere daha katılıyorum Bursaspor geçmişi tammaen inceletsin sadece o seneyi değil
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Stada Kaleşnikof Marka Silahla girmek..Vs
    Can güvenliği yoktu bir kere diyarbakırspor maçlarında.düşürmek için değildi o olanlar.Ayrıca diyarbakırı çıkarmak için neler yapmamışlardı ?
    hatirlarsan fenerbahcenin macinda sahaya silahla girilmisti orteganin dönemindeydi bu olay,trabzonsporun macinda sahaya samuray kilici sokulmustu,böyle olaylar cook.ayrica diyabakirsporun maclarini ben izledim sen eminim bi iki maci izlemissindir ona göre yorum yapman yanlis,diyabakirin maclarinda hakemler öyle tuhaf kararlar! veriyorlardiki taraftarlar cileden cikiyodu,bunun sonucunda diyarbakirdan bir hata bekleyen federasyon hemen diyabakirspora 3 mac saha kapatma cezasi veriyodu.

diyabakirspor süper lige cikarmak icin neler yapmamislardi lafi sacma,ozaman 2.ligde diyabakiri zorlayacak sadece göztepe vardi,diyarkbakir iyi sezonlarindan birini yasiyodu ve lige 2.olarak cikmisti,ayrica eger fedarasyon tarafindan 1.lige cikarilsaydi göztepe,altay,sakarya gibi cikar gene düserdi,ama diyabakirspor 4 sene boyunca ligde kaldi,bakti federasyon diyarbakir düsmüyor,kendileri diyarbakirspora komplo kurarak düsürdüler...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

hatirlarsan fenerbahcenin macinda sahaya silahla girilmisti orteganin dönemindeydi bu olay,trabzonsporun macinda sahaya samuray kilici sokulmustu,böyle olaylar cook.ayrica diyabakirsporun maclarini ben izledim sen eminim bi iki maci izlemissindir ona göre yorum yapman yanlis,diyabakirin maclarinda hakemler öyle tuhaf kararlar! veriyorlardiki taraftarlar cileden cikiyodu,bunun sonucunda diyarbakirdan bir hata bekleyen federasyon hemen diyabakirspora 3 mac saha kapatma cezasi veriyodu.

diyabakirspor süper lige cikarmak icin neler yapmamislardi lafi sacma,ozaman 2.ligde diyabakiri zorlayacak sadece göztepe vardi,diyarkbakir iyi sezonlarindan birini yasiyodu ve lige 2.olarak cikmisti,ayrica eger fedarasyon tarafindan 1.lige cikarilsaydi göztepe,altay,sakarya gibi cikar gene düserdi,ama diyabakirspor 4 sene boyunca ligde kaldi,bakti federasyon diyarbakir düsmüyor,kendileri diyarbakirspora komplo kurarak düsürdüler...
    ortega dönemi ? hatırlayamadım ben

ortega dönemi ? hatırlayamadım ben
    ben cok iyi hatirliyorum,hatta tac cizgisinin oradaki bölümün en önünde oturuyodu.gercekten.hem sizin everton macinda biri ölmüstü galiba taraftarlardan.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

ben cok iyi hatirliyorum,hatta tac cizgisinin oradaki bölümün en önünde oturuyodu.gercekten.hem sizin everton macinda biri ölmüstü galiba taraftarlardan.
    İki konuda da yanlışın var.

İki konuda da yanlışın var.
    arkadasim eminim gercekten vardi bu olaylar,ayrica siz everton ile yaptiginiz hazirlik macinda biri bicaklanmisti veya ölmüstü ondan dolayi hatta siz saha kapatma cezasi aldiniz,gecen sene.diyarbakirspor ile kendi evinizde seyircisiz oynadiniz.ben kanit gösteriyorum sen inanmiyorsun

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

arkadasim eminim gercekten vardi bu olaylar,ayrica siz everton ile yaptiginiz hazirlik macinda biri bicaklanmisti veya ölmüstü ondan dolayi hatta siz saha kapatma cezasi aldiniz,gecen sene.diyarbakirspor ile kendi evinizde seyircisiz oynadiniz.ben kanit gösteriyorum sen inanmiyorsun
    Ölüm ve Bıçaklanma olmadı..Bu cümlem kanıtını çürütür.
    Olay ise :
    Bir Kurşunun toplam 17 bölge ve sayısını bilemediğim kadar tribün kamerasından tespit edilemeden sadece maç sonu ortaya çıkan bir kurşunla yaralanma olayı vardı..ne maç içi ne maç dışında 1 tane bile şahit yoktu.Emniyet Kurşunun dışarıdan sıkılmış olabileceğini söyledi..
    Diğer dediğin ise o kadar saçma ki
    Stada Bozuk para bile sokulamıyor neredeyse sen silahtan bahsediyorun

Mesaj Yetkileri