Transfer çalışmalarını sürdüren F.Bahçe'de Yıldıray Baştürk yine gündemde. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın ısrarla istediği başarılı futbolcunun Sarı-Lacivertlilere katılması için geçen sene de girişimde bulunulmuştu.
Yıldıray, o dönem kendisine yapılan teklifi "Gurur duydum. Fenerbahçe'de oynamak isterim; ancak bu sene de kariyerimi Almanya'da sürdürmek niyetindeyim." diye geri çevirmişti.

Milli futbolcu Yıldıray'ın menajeri Reza Fazeli'nin önceki gün geç saatlerde F.Bahçe Kulübü'ne gelmesi muhtemel transferi kuvvetlendirirken, dün de Almanya'nın en bilinen spor mecmuası Kicker, "Berlin, Yıldıray'ın yerine adam arıyor." başlığını kullanarak bu gelişmeyi okuyucularına duyurdu. Hertha Berlin'de mutsuz günler geçiren Yıldıray'ın F.Bahçe'yle anlaşması durumunda, yeni bir sözleşme için yüksek miktar talep eden Alex de Souza'nın sezon sonu gelmeden satışa çıkarılacağı bildirildi. Yönetimin, Brezilyalı futbolcudan para kazanmayı istediği anlatıldı. Arthur Zico'nun da, "Kendi isteğimle göndermeyi düşündüğüm yabancı futbolcum yok." sözü, 'Satılması düşünülen lejyoner mi var?' sorusunu günlerce gündemde tutmuştu.

Uğur Boral: Hâlâ eksiklerimiz var

Fenerbahçe'nin genç yıldızlarından Uğur Boral, farklı galip kapattıkları karşılaşmalarda dahi takım olarak eksikleri olduğunu ve hatalar yaptıklarını itiraf etti. UEFA Kupası'ndaki Newcastle United maçında Zico'nun yaptığı değişikliklerle oyun kalitelerinin de yükseldiğini anlatan Uğur, "O maç bir dönüm noktası oldu. O gün bugündür, iyi gidiyoruz. İnşallah böyle de devam eder. Başlarda kötü oynuyorduk. Yeni bir takımdık. Takviyeler olmuştu. İlk haftalarda oynayamadım diye söylemiyorum. 4-6 gol atarak kazandığımız maçlarda bile bazı şeylerin eksik olduğu görülüyordu. N.United maçından bu yana takımımız çok iyi oynamaya başladı, güven kazanıldı, futbolcular birbirlerine alıştı." dedi.

Kesin oynayacağını düşünerek İstanbul'a geldiğini vurgulayan Uğur, ilk 9 hafta kenarda beklemenin kendisini endişelendirdiğini; ancak ümidini hiç yitirmediğini kaydetti. F.Bahçe'nin geleceğinin aydınlık olduğunu belirten Uğur, Zico'nun da geçmişte acımasızca eleştirildiğini söyledi.