-
25.Aralık.2006, 21:29
Bak sana anlatayım ben bunu fm 2006 da coook kullandım. Konyasporu dunya klasmanında 1. sıraya taşıdım. 5 yıl üstüste ŞL şampiyonu oldum. Sonra da zaten fm 2007 oynamaya başladım. Jimmy Briand diye bir forvetim vardı. Her yıl her turnuvada gol kralı oluyordu. Ama yenilme diye bir şey yoktu. En fazla maçta 1 gol yiyordum. Şimdi soruyorum : Bu oyunu oynamaktaki amaç ne? Hani bi Fifa oynasan bellidir. İki tane güzel gol atayımdır amaç. Ama bu oyunun amacı futbol yeteneğini, biraz da bilgisayar oyunlarındaki yeteneğini ölçmek. eee sen hileyle dünyanın en iyi takımını kurarsan artık önünde bir hedef kalmıyor ki! Hedef olmadan olur mu? Mesela hilesiz oynasan o sene şampiyon olsan da bir sonraki sezon ilk 5' giremeyebilirsin ve bu kez ünvanını korumak için mücadele edersin. Kısacası her zaman bir hedefin olur. Hep zevk alırsın. Ben o Konyaspor'dan hiç zevk almıyormuşum bunu yeni anladım. Olaylar bölümünden benim açtığım konuya bakarsan hiç bir başarımın olmadığını görürsün. Ama yazılarımı okusan bu adam kesin 7 kere ardarda şampiyonlar şampiyonu olmuştur dersin. Bu tabi biz hile sevmeyenlerin görüşü. İsteyen istediği hileyi yapabilir. Biz sadece fikrimizi söylüyoruz. Sana bir fikir versin diye. Ligde şampiyonluk kovalayacağım derken şu an 7. sıradayım ve 15 maçtır yenemiyordum. Bunların çoğu beraberlik ama işte bu yenilmezlik serisini korumak bile çok zevkli. Şu an bu seri bitti ama çok iyi maçlar çıkardım bu sürede ve ben bundan zevk aldım.
Mesaj Yetkileri