1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: FM Modifier (7.01) çıktı!

Hybrid View

Sakatlıklardan şikayet edenler 701 yamasını bence de denesinler. Ben kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Artı sakatlık o kadar kötü değildir (bence). Yedek ve genç oyuncularınızada şans vermiş olursunuz. Yedekler fazla şikayet etmez, gençler daha çabuk gelişir vs..

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by d_ted View Post
    Sakatlıklardan şikayet edenler 701 yamasını bence de denesinler. Ben kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Artı sakatlık o kadar kötü değildir (bence). Yedek ve genç oyuncularınızada şans vermiş olursunuz. Yedekler fazla şikayet etmez, gençler daha çabuk gelişir vs..
    eee benim avrupadaki basarım ne olcak ben genç futbolcu yetiştirmek için fenerbahçeyi almamıstım ben genç futbolcu yetiştiirmek isteseydim giderdim bi tane anadolu takımı alırdım biterdi iş...Büyük Takımlar Futbolcu Yapmaz , Futbolcu Alır(Anlayan Anladı)...

Quote Originally Posted by BaD BoY View Post
    eee benim avrupadaki basarım ne olcak ben genç futbolcu yetiştirmek için fenerbahçeyi almamıstım ben genç futbolcu yetiştiirmek isteseydim giderdim bi tane anadolu takımı alırdım biterdi iş...Büyük Takımlar Futbolcu Yapmaz , Futbolcu Alır(Anlayan Anladı)...
    Benim yazıma verdiğin cevapla benim mesajımın pek alakası yok Bad Boy. Ben "kimse futbolcu almasın" demedim. Lafı "hileyi ne kadar az kullanırsanız, o kadar iyi"ye çekmek istemiştim.

Düşüncen bana göre yanlış bunuda belirteyim. Büyük takımlar neden futbolcu yetiştirmesin? Dünyanın en büyük kulüpleri bile kendi fotbolcularınıda yetiştiriyor. Sen büyük takımsan; onları kadronda oynatmaz, kiralık verirsin.

Saygılar

Mesaj Yetkileri