Originally Posted by
umgs
abı once kı mesajında dbazı dosya ısımlerı vermıstın wındows32 falan dıe bunlar yuklu mu bak demıstın.
1)o dosyalar yuklu mu deılmı nerden bakcam?
2)verdıı hatayı tekrar hatırlatıyım dedım:FM Turkce yı yukleyınce kısayola tıklıyorum,Panel tam olarak acılınca yaklasık bı 10sn sonra o dademın soledıgım runtıme error hatası verıyor.
3)Turkce panelı hıc acmadan FM nın normal kısayoluna tıklıyorum.Orda da dogru cd yı tak dıo.Cd yı takıyorum.Yıne aynı hatayı verıyor.
N'apım?

1) dosya isimleri msxml3.dll, shdocvw.dll, scrrun.dll ve stdole2.tlb bu dosyaları Windows klasöründe system32 içerisinde arayacaksın.
Code:
\WINDOWS\system32\msxml3.dll
\WINDOWS\system32\scrrun.dll
\WINDOWS\system32\shdocvw.dll
\WINDOWS\system32\stdole2.tlb
2) Senin problemin XML component desteği ile alakalı. O yüzden yukardaki dosyaların sisteminde olduğuna emin ol.
3) Daha önceden oyunu nasıl oynuyordun bilmiyorum ama aynı işlemleri yapacaksın.. Eğer sorun yaşıyorsan oyunu kökten kaldır, oyunu tekrar kur, sonra güncelleme yamalarını kur.. Oyunu kökten kaldırmak için Belgelerimdeki Si games klasörü, Application data da ki sports interactive klasörü, oyunu kurduğun yerdeki sports interactive fm 2007 klasörünü sil, regeditten football manager 2007 diye arat.