Quote Originally Posted by taachinardi View Post
Bilip bilmeden konuşuyo diyenler yaşları kaç ve kaç yıldır managerlik oynuyorlar lğtfen biraz daha saygı ve seviye ben bu topici acarken uzun uzaıya duşundum acaba diğer topiclerdeki gibi itham gorurmuyum kimi yalancılıkla suçlar kimi oyunu bilmemekle kimi atmakla ama yanılmadım aynı seviye aynı uslup size göre benim bu yama ne kadar tamamen hatalı demem yanlışsa sizinde tamamen doğru demeniz yanlış görüşüm bu lütfen daha saygılı bir ortam FM zeki insanların oyunudur
"Sakın indirmeyin bu yama kötü" Sen bunu yazarsan ben de sana gereken cevabımı veririm. Bu yamayla ilgili eleştiriler tabi ki olacak, hiçbirşey sorunsuz %100 doğru olmaz. Bu yamayla ilgili açılmış bir konu var. O konuya bakarsan saygılı davranıp eleştirilerini iyi veya kötü yönde yapanlar var. Ve onlara cevap da her defasında veriliyor. Neden böyle böyle yapıldı diye yama için çalışan arkadaşlarımız açıklamalarını yapıyor.

Sen o konuyu biraz okusaydın ve oraya beğenmediğin yönleri, neden beğenmediğini, neresinin düzeltilebileceğini yazsaydın, açıklamalarıyla cevap verilirdi sana. Biz eleştirilere açığız, daha iyisini yapabilmek için bu oyunu oynayanların görüşleri de önemli bizim için.

Şunu da söylemek istiyorum, dün bu konuyu gördüğümde direk kaldıracaktım ama bu sefer de eleştiriye bile tahammülleri yok derdiniz. Eğer bu bir eleştiriyse. Tekrar söylüyorum o başlık altında veya saygı çerçevesinde yapılan tüm eleştirilere başta yöneticimiz perpetua olmak üzere yamayı yapan arkadaşlarımız cevap veriyor.

Konu yamanın iyi-kötü yönleri, eksikleri, düzeltilmesi gereken yerleri olarak devam edecekse açık kalsın ama kötülemek, yapılan işe saygı duymayacak şekilde olcaksa söyleyin kapatalım, çünkü bu ne size ne bize birşey kazandırır.