1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Edu: Milan'la görüştüm

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kötü dediğin defans hakkındaki istatistikler :
    Turkcell SüperLig
    15 golle ligin en az gol yiyen takımı.

UEFA Kupası
    En az gol yiyen takım : Blackburn ve Newcastle (1 gol)
    En az gol yiyen 2. takım : Tottenham, Espanyol ve Ajax (2 gol)
    En az gol yiyen 3. takım : Rapid Bucuresti ve Mladá Boleslav (3 gol) (Gruptan çıkamadılar)
    En az gol yiyen 4. takım : Rangers, M. Haifa, Osasuna, Heerenven (gruptan çıkamadı), Nancy, Panathinaikos, PSG, Celta ve Fenerbahçe (4 gol)

Rapid ve Boleslav'ı saymazsak (gruptan çıkamadıları için), defans olarak UEFA'da en iyi 3. takımlardan birisi diyebiliriz.
    Benim bildigim kadari ile defans sadece defans oyunculari ile yapilmiyor. Bu istatistige herhalde cok kosan Deniz, Appiah ve Tuncay orta sahasinin biraz katkisi vardir. Zira bu uclu oynamaya baslamadan once Fenerbahce pozisyon bulmakta zorlaniyor ve bir hayli gol yiyor ve pozisyon veriyordu. Esas yildizlasan burada Deniz bence..

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Benim bildigim kadari ile defans sadece defans oyunculari ile yapilmiyor. Bu istatistige herhalde cok kosan Deniz, Appiah ve Tuncay orta sahasinin biraz katkisi vardir. Zira bu uclu oynamaya baslamadan once Fenerbahce pozisyon bulmakta zorlaniyor ve bir hayli gol yiyor ve pozisyon veriyordu. Esas yildizlasan burada Deniz bence..
    Üstteki yorumumu okumamışsın anladığım kadarıyla. Alıntı yapayım üstteki yorumumu istersen

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bence şu an Türkiye'nin en iyi yabancı savunma oyuncuları; Lugano, Edu, Fabiano Eller ve Stepanov'dur.

Ama savunma sadece 2 oyuncuyla yapılmıyor. Ön liberolar ve beklerin kalitesi de savunmanın performansını etkiliyor. Bu yüzden Türkiye'nin en iyi "savunma"sı Fenerbahçe'de diye düşünüyorum. En iyi savunma oyuncuları da yukarıda saydığım isimler diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri