Sheringham 43 yasina kadar kontrat imzaladi, ve futbol temposunun en hizli oldugu ulkede oynuyo. Hakan 40 yasina kadar kolaylikla oynar, ilk 11 olmasa bile
Sheringham 43 yasina kadar kontrat imzaladi, ve futbol temposunun en hizli oldugu ulkede oynuyo. Hakan 40 yasina kadar kolaylikla oynar, ilk 11 olmasa bile
ben bi fenerliyim ama bi kaç bişeye deyinecem.onu brak arkadaşım tugaya bak hala oynuor adam kendini demek iyi hissedio oynicak buna biz karar vereymeyiz basında karar veremez kimseyide ilgilendirmez..zaten tugay demiş türkiyede oynayamazdım bu kadar..biz şu hala kafa yapilarımızı değiştiremedik değiştiremicezde..ne eğlenmesini biliyoruz ne eleştiri yapmasını biliyoruz yani anlamadım gitti ya
dün gösterdiği performanstan sonra artık konuşcak bişey yok 45 yaşına kadar oynasın diyorum
eğerki yabancı bir ülkede olsa bunlar tatışma konusu bile olmaz ama bizde 34-35 dedinmi bas tekmeyi gitsin yaşlandı deniliyor eğer bir oyuncu aşaırı bir performans düşüklüğü yaşamadığı takdirde futbola devam etmelidir uzun yıllar
So what?
Saike
madem zor oluyor numaralandırarak cevap vereyim en iyisi
1- doğrusu bu olmasada sanırım istediğin cevap şu: "anlamak istediğim gibi" merakın geçti mi ¿
2- bişeyi çarpıttığım falan yok("serveti az geldi" diye başlayan cümleye diyecek başka bişey bilmiyorum)
3- bana inanmanı o kadar çok isterdimkişok oldum şu anda anlatamam
4- kelime oyununa gerek yok di mi ¿
Hakan Şükür gibi futbolcu zor gelir Türkiye'ye değerini bilin
Bu Onun Kendi İsteği Eğer 40 Yaşına Kadar Dayana Bilecek İse Buyursun Meydan onun Eğer Dayanamıycaksa Hiç Uzatmasın Sene Sonu Bıraksın..
"Bir türlü kendimi anlatamadım"
Galatasaray’da sürekli onun gidip-gitmeyeceği, milli takımda ise oynayıp-oynamayacağı tartışılıyor... Kimi zaman göklere çıkarılıyor, kimi zaman ise yerden yere vuruluyor. Eleştirilere genelde yanıt vermeyen Hakan Şükür, önemli açıklamalar yaptı. Kariyeri boyunca önemli başarılar elde ettiğini ama bazen hiç hak etmediği şekilde üzerine gelindiğini belirten Sarı-Kırmızılı takımın kaptanı, “25 yıldır gol atıyorum ama beni hala anlamayanlar var. Hala çok sert şekilde eleştiriliyorum. Ama iyi bir profesyonelim ve işime bakıyorum” ifadesini kullandı.
‘Rekabet sorun değil’
Geleceğe ilişkin hedefleri ve düşünceleri de merak edilen Hakan Şükür, bu konuda da gündem belirleyecek sözler sarf etti. Galatasaray’da kalacağının sinyallerini veren Şükür, “Önümüzdeki sezon da varım. Beni kimse bu camiadan koparamaz. İkinci yarının Galatasaray için çok iyi geçeceğine inanıyorum. Takımdaki herkes de bu düşüncede. Galatasaraylılık ruhunun tekrar yükselip bu sayede mutlu sona ulaşacağımızdan şüphem yok” açıklamasını yaptı. Forvetteki rekabet hakkında da iddialı olduğunu ortaya koyan Hakan Şükür, “Gol yollarında kıyasıya bir mücadele içerisindeyiz. Kimsenin yeri garanti değil ama savaşıp, en iyisini yapıp formayı kazanacağıma inanıyorum” dedi.
bence bıraksın en azından galatasarayı genclere bıraksın yerini böyle olaganüstü bi kariyeri yükseklerde bıraksın yada yaslılların ligi olan katara gitsin