Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Hakan Şükür 40 Yaşında Bırakacakmış...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sheringham 43 yasina kadar kontrat imzaladi, ve futbol temposunun en hizli oldugu ulkede oynuyo. Hakan 40 yasina kadar kolaylikla oynar, ilk 11 olmasa bile

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Sheringham 40 yaşında hala top oynuyor. ve yedekken sahaya girdiğinde herkes ayağa kalkıp alkışlıyor. o saygıyı kazanmış bir futbolcu.
    Bazı değerler vardır Galatasaray'da, başka takımlarda olmayan. Hakan Şükür bastonla oynasa bile yedek kulübesinde oturmasına razıyım. oynamasa da olur.

konu başlığı ise bir Galatasaraylıya hiç yakışmadığından dolayı değiştiriyorum.

ben bi fenerliyim ama bi kaç bişeye deyinecem.onu brak arkadaşım tugaya bak hala oynuor adam kendini demek iyi hissedio oynicak buna biz karar vereymeyiz basında karar veremez kimseyide ilgilendirmez..zaten tugay demiş türkiyede oynayamazdım bu kadar..biz şu hala kafa yapilarımızı değiştiremedik değiştiremicezde..ne eğlenmesini biliyoruz ne eleştiri yapmasını biliyoruz yani anlamadım gitti ya

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    ben bi fenerliyim ama bi kaç bişeye deyinecem.onu brak arkadaşım tugaya bak hala oynuor adam kendini demek iyi hissedio oynicak buna biz karar vereymeyiz basında karar veremez kimseyide ilgilendirmez..zaten tugay demiş türkiyede oynayamazdım bu kadar..biz şu hala kafa yapilarımızı değiştiremedik değiştiremicezde..ne eğlenmesini biliyoruz ne eleştiri yapmasını biliyoruz yani anlamadım gitti ya
    Tugay okadar yasli degil zaten 35 yasinda

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    adamın eleştirilecek futbolu bitti serveti batar olmuş şimdide
    Sende yazdığımız yorumları nasıl anlıyorsun merak ediyorum. Gelmiş servetine laf atıyorsun ya adam futboldan maddi yönde kazancağını kazanmış demek istiyorum sen geldin lafın çarpıntın şu an sana inanamıyorum. Adamın servetinden banane bana bir faydası mı var?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

dün gösterdiği performanstan sonra artık konuşcak bişey yok 45 yaşına kadar oynasın diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    dün gösterdiği performanstan sonra artık konuşcak bişey yok 45 yaşına kadar oynasın diyorum
    abartmayalim istersen
    iki sene sonra yine baslarlar birak demeye

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

eğerki yabancı bir ülkede olsa bunlar tatışma konusu bile olmaz ama bizde 34-35 dedinmi bas tekmeyi gitsin yaşlandı deniliyor eğer bir oyuncu aşaırı bir performans düşüklüğü yaşamadığı takdirde futbola devam etmelidir uzun yıllar
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Tugay okadar yasli degil zaten 35 yasinda
    Tugay 37 yaşında .. Hakandan bir yaş büyük ..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    1- Sende yazdığımız yorumları nasıl anlıyorsun merak ediyorum. 2- Gelmiş servetine laf atıyorsun ya adam futboldan maddi yönde kazancağını kazanmış demek istiyorum sen geldin lafın çarpıntın 3- şu an sana inanamıyorum. 4- Adamın servetinden banane bana bir faydası mı var?
    madem zor oluyor numaralandırarak cevap vereyim en iyisi
    1- doğrusu bu olmasada sanırım istediğin cevap şu: "anlamak istediğim gibi" merakın geçti mi ¿
    2- bişeyi çarpıttığım falan yok("serveti az geldi" diye başlayan cümleye diyecek başka bişey bilmiyorum )
    3- bana inanmanı o kadar çok isterdimki şok oldum şu anda anlatamam
    4- kelime oyununa gerek yok di mi ¿

Hakan Şükür gibi futbolcu zor gelir Türkiye'ye değerini bilin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Onun Kendi İsteği Eğer 40 Yaşına Kadar Dayana Bilecek İse Buyursun Meydan onun Eğer Dayanamıycaksa Hiç Uzatmasın Sene Sonu Bıraksın..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

"Bir türlü kendimi anlatamadım"
    Galatasaray’da sürekli onun gidip-gitmeyeceği, milli takımda ise oynayıp-oynamayacağı tartışılıyor... Kimi zaman göklere çıkarılıyor, kimi zaman ise yerden yere vuruluyor. Eleştirilere genelde yanıt vermeyen Hakan Şükür, önemli açıklamalar yaptı. Kariyeri boyunca önemli başarılar elde ettiğini ama bazen hiç hak etmediği şekilde üzerine gelindiğini belirten Sarı-Kırmızılı takımın kaptanı, “25 yıldır gol atıyorum ama beni hala anlamayanlar var. Hala çok sert şekilde eleştiriliyorum. Ama iyi bir profesyonelim ve işime bakıyorum” ifadesini kullandı.

‘Rekabet sorun değil’
    Geleceğe ilişkin hedefleri ve düşünceleri de merak edilen Hakan Şükür, bu konuda da gündem belirleyecek sözler sarf etti. Galatasaray’da kalacağının sinyallerini veren Şükür, “Önümüzdeki sezon da varım. Beni kimse bu camiadan koparamaz. İkinci yarının Galatasaray için çok iyi geçeceğine inanıyorum. Takımdaki herkes de bu düşüncede. Galatasaraylılık ruhunun tekrar yükselip bu sayede mutlu sona ulaşacağımızdan şüphem yok” açıklamasını yaptı. Forvetteki rekabet hakkında da iddialı olduğunu ortaya koyan Hakan Şükür, “Gol yollarında kıyasıya bir mücadele içerisindeyiz. Kimsenin yeri garanti değil ama savaşıp, en iyisini yapıp formayı kazanacağıma inanıyorum” dedi.

bence bıraksın en azından galatasarayı genclere bıraksın yerini böyle olaganüstü bi kariyeri yükseklerde bıraksın yada yaslılların ligi olan katara gitsin

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri