1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Lugano'dan Ümit Karan'a cevap...

Hybrid View

f.b li futbolcularda mübarek ne kampına katıldılar .... hergün bir açıklama
    maç biteli ne kadar olmuş konuya daha yeni cvp veriyor ... sertlik tabikide var ve olacak ... sertlikle kasaplığın ayrımını iyi yapmak lazım .... ama bence f.b nin hayatında ki en önemli maçı olarak düşündüğümüz galatasaray maçında bu tarz hareketler normal ... adamlara maçtan önce bi gaz bi gaz veriyolar adam sahaya çıkınca napsın ... ee hayatının en önemli öaçı olacak tabii okadar ... bence lugana haklı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gereken cevabı Lugano vermis zaten. Ben saha dısında diger futbolcular hakkında konusmam diye.
    Lugano gercekten cok iyi bir oyuncu ve bu sertligi ile rakip forvetleri yıpratıyor böyle defans oyuncusu lazımdı bizede.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by paco View Post
    f.b li futbolcularda mübarek ne kampına katıldılar .... hergün bir açıklama
    maç biteli ne kadar olmuş konuya daha yeni cvp veriyor ... sertlik tabikide var ve olacak ... sertlikle kasaplığın ayrımını iyi yapmak lazım .... ama bence f.b nin hayatında ki en önemli maçı olarak düşündüğümüz galatasaray maçında bu tarz hareketler normal ... adamlara maçtan önce bi gaz bi gaz veriyolar adam sahaya çıkınca napsın ... ee hayatının en önemli öaçı olacak tabii okadar ... bence lugana haklı ...
    Öncelikle sanamı soracaklar açıklama yapalımmı diye???Sonrasındada keşke her maç kasap olsa her maç geçirmese.Rakibe ne olursa olsun...

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Öncelikle sanamı soracaklar açıklama yapalımmı diye???Sonrasındada keşke her maç kasap olsa her maç geçirmese.Rakibe ne olursa olsun...
    senin bence çok büyük sorunların var ... benim yazdığım şeyle alakalı bi cvp yaz veya alakalı bişey bulamıyosan hiç yazma ... ben bana mı soracaklar dedim ...

Mesaj Yetkileri