1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Lugano'dan Ümit Karan'a cevap...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Smile Lugano'dan Ümit Karan'a cevap...

Fenerbahçeli futbolcular Lugano ve Deivid, Arcadia Otel'de ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Lugano G.Saraylı Ümit Karan'ın geçtiğimiz ay yaptığı 'Lugano ve Edu gibi kasaplar' açıklamasına ise 'Hiçbir zaman bir futbolcu hakkında konuşmadım' diyerek cevap verdi.

"FUTBOLUN İÇERİSİNDE SERTLİKLER HER ZAMAN VAR"
    Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan'ın Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı "Edu ve Lugano kasap gibi" açıklamalarının hatırlatılması üzerine Lugano, "Futbolun içerisinde sertliklerin her zaman olduğunu düşünüyorum. Biz saha içerisinde Fenerbahçe formasını savunuyoruz. Benim görevim de defansta oynamak ve belirli bir sertlikte oynamam gerekiyor. Ben belirli futbolcular hakkında 'o şöyle dedi, bu şöyle oynuyor' gibi yorumlar yapmıyorum. Saha içerisinde olan saha içerisinde kalır. Ben ülkemde bunu öğrendim. Hiçbir zaman çıkıp da hiçbir futbolcu hakkında konuşmadım. Çünkü saha içerisinde olan sahada kalır" ifadelerini kullandı.

Uruguaylı defans oyuncusu Lugano, kampın çok yorucu geçtiğini söyleyerek, "Çalışmalarımız güzel ve aynı şekilde zorlu geçiyor. Belki de sezon öncesi kamplarındaki en zor haftayı geçiriyoruz. Fizik kondisyon olarak kendimizi hazırlamamız gerekiyor. Çünkü önümüzde zorlu bir periyot var. 5 aylık dönemde çok zor maçlara çıkacağız. Bunun için fizik kondisyon olarak hazır hale gelmeliyiz" diye konuştu. Performansıyla ilgili bir soru üzerine Lugano, uyum sürecini atlattıktan sonra Brezilya'daki performansını sergilediğini, özellikle ilk yarının son maçlarında iyi oynadığını belirtti.

Latin Amerika'nın en iyi 4 futbolcusunun seçildiği organizasyona neden gitmediği ile ilgili olarak ise Uruguaylı defans oyuncusu, "Latin Amerika'nın en iyi 4 oyuncusunu seçen bir organizasyondu. Ben de ödül alacaktım. Ancak organizasyon 13 Aralık'a denk geliyordu ve bizim o tarihte Eintracht Frankfurt maçımız vardı. Ben Fenerbahçe için Eintracht Frankfurt maçının ne kadar önemli olduğunu biliyordum ve bunu bilerek o ödülü almaya gidemezdim. Sonuçta biz tur atladık, bu daha önemliydi. O organizasyonda yer alan 4 futbolcu Amerika'da bulunan bütün otoritelerin oylarını alarak seçildi. Dahası ben, seçilenler arasında tek defans oyuncusuydum. İleriye dönük oynayan oyuncuların daha çok ödül aldığı bir dönemde bu organizasyon tarafından seçilmek de ayrı bir gurur kaynağı benim için" diye konuştu.

Lugano, UEFA Kupası'nda Fenerbahçe forması için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.

DEIVID: "KENDİME GÜVENİYORUM
    Brezilyalı golcü futbolcu Deivid ise, kampta antrenmanların sert ve yorucu geçtiğini söyleyerek, "Antrenmanlar sert geçiyor. Önümüzde zorlu bir dönem var. Bu zorlu dönemi aşmamız için bu tür çalışmalardan geçmeliyiz" ifadelerini kullandı.

UEFA Kupası'nda oynayacakları AZ Alkmaar maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyleyen Deivid, "AZ Alkmaar maçına kadar daha önümüzde zaman var. Kendime güveniyorum ve çalışmalarıma devam ediyorum. Hocamız görev verirse en iyi şekilde yapmaya hazırım. AZ Alkmaar maçından galibiyetle ayrılacak gücümüz var. Sahaya kazanmak için çıkacağız ve kazanacağız" dedi.

'Sürekli eleştirildiğin ve yedek kaldığın dönemde Fenerbahçe'den ayrılmayı düşündün mü?' sorusuna ise Deivid, "Ben bu tip şeylere kafamı takmıyorum. Eleştirileceğini bilmeyen ve eleştirilmeyi normal olarak karşılamayan bir futbolcu futbolu bıraksını tavsiye ederim. Futbolun içerisinde eleştirilmek her zaman var. Benim de ilgili de eleştiriler ve değişik yakıştırmalar yapılabilir. Ama her zaman kendime güveniyorum. Nasıl bir futbolcu olduğumu görmek isteyenler hangi takımda kaç gol attığıma bakabilirler" şeklinde cevap verdi.

"İLK YARIDA İSTEDİĞİM PERFORMANSI SERGİLEYEMEDİM"
    İlk yarıda beklenen performansı sergileyemediğini dile getiren Brezilyalı golcü, "İlk yarıda istediğim performansı sergileyemedim. Belli bir alışma döneminden geçtim. Portekiz futbolundan geliyorum, farklı bir futbol anlayışı var. Daha önce Brezilya'da oynamıştım. Alışmam belli bir süre almış olabilir. Uyum sürecini atlattıktan sonra yüzde yüz performansımı sergileyeceğime inanıyorum. Brezilya'da ve diğer takımlarda olduğu gibi Fenerbahçe'de de şampiyonluklar ve kupalara ulaşacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Saha içinde oyuncunun koşmasından çok topu koşturmak gerektiğine inandığını, kendisinin de bunu yaptığını dile getiren Devid, "Fenerbahçe'de oynadığım süre içerisinde elimden gelen her şeyi yaptığımı düşünüyorum. Sahada oyuncunun koşmasından çok topu koşturmak gerektiğine inanıyorum, benim de yaptığım bu. Saha içerisinde topu ayağıma aldığım zaman kendime sonuna kadar güvenen bir insanım. Aynı zamanda takım arkadaşlarıma ve teknik heyete de güveniyorum. Taraftarlarımız her zaman bizim yanımızda, biz de bunu hissediyoruz. Taraftarlarımız bize güven veriyor. Ben sahaya çıktığımda maça en iyi şekilde konsantre olmaya çalışıyorum. Saha içinde sakinim ve herhangi bir güven eksikliğim söz konusu değil"

10.01.2007

Kaynak : İHA

ya ömer kardes senin fenerbahceli her futbolcunun yaptigi röportajlari buraya koyman gerekmezki?dün kezman demis fark 10 buraya koydun,bugün luganonun ümite cevabini foruma koydun,olmazki böyle.ayrica lugano ne derse desin biz galatasaray ve besiktas maclarinda gördük onun kasapligini,futbolun icinde sertlik varda kung fu yokki.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

zuhahah oldu bidakine size sorarim baran bey

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    zuhahah oldu bidakine size sorarim baran bey
    bak hep yanlis anlasiliyorum,size sorarim laflari cogaliyor,diyorumki bu konu sacma bence,yani röportajlar sadece spor haberlerinde olur,ama forumlarda futbol bölümünde yoruma dayali konular acilmali bence.dün kezmanin röportaji,bugün luganonun röportaji,yok cristiano ronaldonun seks iliskisi,bence actigin konulara dikkat et,sacma konular aciyorsun bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Harbiden ya kezmanin yorumuna gicik gittim yok az alkmaar a cok gol atiyormus Kezmana sesleniyorum onun psv de oynadigi donemde az alkmaar hollandada sanki cok iyi idi az alkmaar son 3 yildir hollandada firtina gibi esiyor kezman bunu iyi bilsin

Futbolun içinde sertlik vardır. Sert olan defans oyuncuları başarılı oluyor zaten. PSVli Alex de çok sert oynuyor; ama şu an nedense dünyanın en gözde defanslarından. Sert defanslar forvet oyuncularını yıldırıyor. Zaten yaptığı sertlik aşırıya kaçarsa hakem tarafından kartla cezalandırılır. Futbolun içinde şeyler bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Harbiden ya kezmanin yorumuna gicik gittim yok az alkmaar a cok gol atiyormus Kezmana sesleniyorum onun psv de oynadigi donemde az alkmaar hollandada sanki cok iyi idi az alkmaar son 3 yildir hollandada firtina gibi esiyor kezman bunu iyi bilsin
    Konuyla pek alakasını çözemedim.

Adama soruyorlar ne düşünüyorsun diye? O da ben oradayken 3 gol atmıştım, yine atarım diyor. Sen gittin aynı takım değil, fırtına falan filan... Bunları Kezman bilmiyor mu?

Ben de konuyla alakasız şeyler yazıyorum ama tekrar söylüyorum her konuya mesaj yazma gibi bir zorunluluk yok. Eğer konu saçma geliyorsa, açılmayacak bir konuysa yöneticilere bildiren, onlar gerekeni yapar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet alakasiz biliyorum ama icimi dokmek icin

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Konuyla pek alakasını çözemedim.

Adama soruyorlar ne düşünüyorsun diye? O da ben oradayken 3 gol atmıştım, yine atarım diyor. Sen gittin aynı takım değil, fırtına falan filan... Bunları Kezman bilmiyor mu?

Ben de konuyla alakasız şeyler yazıyorum ama tekrar söylüyorum her konuya mesaj yazma gibi bir zorunluluk yok. Eğer konu saçma geliyorsa, açılmayacak bir konuysa yöneticilere bildiren, onlar gerekeni yapar.
    +1 ya konu hosuna gitmediyse ne diye mesaj yazip ortaligi geriyorsunuz..

sertlikle adam biçme arasında fark vardır bunuda unutmamalı

f.b li futbolcularda mübarek ne kampına katıldılar .... hergün bir açıklama
    maç biteli ne kadar olmuş konuya daha yeni cvp veriyor ... sertlik tabikide var ve olacak ... sertlikle kasaplığın ayrımını iyi yapmak lazım .... ama bence f.b nin hayatında ki en önemli maçı olarak düşündüğümüz galatasaray maçında bu tarz hareketler normal ... adamlara maçtan önce bi gaz bi gaz veriyolar adam sahaya çıkınca napsın ... ee hayatının en önemli öaçı olacak tabii okadar ... bence lugana haklı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gereken cevabı Lugano vermis zaten. Ben saha dısında diger futbolcular hakkında konusmam diye.
    Lugano gercekten cok iyi bir oyuncu ve bu sertligi ile rakip forvetleri yıpratıyor böyle defans oyuncusu lazımdı bizede.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by paco View Post
    f.b li futbolcularda mübarek ne kampına katıldılar .... hergün bir açıklama
    maç biteli ne kadar olmuş konuya daha yeni cvp veriyor ... sertlik tabikide var ve olacak ... sertlikle kasaplığın ayrımını iyi yapmak lazım .... ama bence f.b nin hayatında ki en önemli maçı olarak düşündüğümüz galatasaray maçında bu tarz hareketler normal ... adamlara maçtan önce bi gaz bi gaz veriyolar adam sahaya çıkınca napsın ... ee hayatının en önemli öaçı olacak tabii okadar ... bence lugana haklı ...
    Öncelikle sanamı soracaklar açıklama yapalımmı diye???Sonrasındada keşke her maç kasap olsa her maç geçirmese.Rakibe ne olursa olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sert oynuyorsa cezasını sarı yada kırmızı kart görerek çekmelidir .. Hiç kimse niye sert oynuyorsun diyemez bana göre .. Ancak hakemlerin bu tür futbolculara daha dikkatli bakması gerekiyor bence ..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

adam hiçbir futbolcu hakkında yorum yapmıyorum demiş İHA'da acayip buradaki yorumlarda acayip gerçekten

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Öncelikle sanamı soracaklar açıklama yapalımmı diye???Sonrasındada keşke her maç kasap olsa her maç geçirmese.Rakibe ne olursa olsun...
    senin bence çok büyük sorunların var ... benim yazdığım şeyle alakalı bi cvp yaz veya alakalı bişey bulamıyosan hiç yazma ... ben bana mı soracaklar dedim ...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kasap kim söyleyen bakmak lazım önce

İtalya'da oynasa Ümit, 2 hafta sonra sakatlıktan sezonu kapatırdı :=))
    Bırakın bu işleri, futbol sert oynanır ve bu erkek futbolu.Oynayamıyorsa laf etmeyi bıraksın Ümit Karan..

bir galatasaraylıyım ama bu acıklama yanlıs daha dogrusu rakibin hakkında özelliklede fenerbahceli bi rakip hakkında acıklama yapmaya ne gerek var

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kasap kim söyleyen bakmak lazım önce

İtalya'da oynasa Ümit, 2 hafta sonra sakatlıktan sezonu kapatırdı :=))
    Bırakın bu işleri, futbol sert oynanır ve bu erkek futbolu.Oynayamıyorsa laf etmeyi bıraksın Ümit Karan..
    bi erkek oyunu ve erkekçe oynanır .... bu lafı sevdim

Mesaj Yetkileri