maçı ingilizce anlatıyor.bi de benim indirdiğim dosya 8 mb değil 7,4 mb acaba ondan olabilir mi?
maçı ingilizce anlatıyor.bi de benim indirdiğim dosya 8 mb değil 7,4 mb acaba ondan olabilir mi?
Oyundan çıktıktan sonra türkçe panelide kapatırsan sorun olmayacaktır.
Öncelikle Tamponlanmış veriler "c:\Documents and Settings\fmnin_kurduğunuz_kullanıcı_adınız\Applica tion Data\Sports Interactive\cache" klasöründe.. isterseniz bunu elle silebilisiniz. Sonra Türkçe yamayı çalıştırabilirsiniz.
Oyun ekranlarını screenshot olarak alıp gönderir misin tam olarak ayrıca bana msnden ulaşır mısın [email protected]
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ya arkadaslar turkcesini uzun suredir oynuyorum ama ilk kez bugun bole bir hata werdi "array access out of bounds" yardimlarinizi bekliyorum LUTFEEEENNNN
Merhaba,
maç spikeri üzerinde bir oynama yapmışsın, veya tema ile ilgili bir takım değişiklikler yapmışsan böyle bir hata alabilirsin.
Ayrıca hatayı tam olarak aldığın ekranı bize iletirsen daha yardımcı oluruz
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
357 mesajın hepsini okudum yapılması gerekenlerin hepsini yaptım, uzantılı dosyalarıda yükledim, temp klasörünüde oluşturdum, kurulum klasörlerimin hepside tam, ama olmadı olmuyor olmuyor 4 gündür uğraşıyorum neden olmadı anlamıyorum hep şu meşur "Run-time error ‘76’ path not found" hatasını veriyor lütfen yardımmmmm.......!!!!!!!! yalnız cache klasörüm yok ondan olabilirmi bilmiyorum YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ya arkadaslar ayni sorun bende de var yamayi yukledim ama calistiramiyorum turkce yamayi actigimda fm 2007 klasorunu belirtiniz dio o belirtmeyi nasil yapicaz yardimci olursaniz sevinirm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fm2007 dosyasinin yerini tanitmayi saatlerce uğraştım yapamadım bilen varsa lutfen bana yardim etsin
merhaba,öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.Ancak sizden almak istediğim bir bilgi var.Ben Türkçe çalışmayı yükledim,çalıştırdım ve oynuyorum.Haberler,bilgiler Türkçe olarak çıkıyor fakat maç anlatımı sürekli ingilizce çıkıyor.Bunun nedeni nedir?İlginize teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
- Oyununu tamamen kaldırıp bir denemelisin.
- Temp klasörünü Türkçe Paneli nereye kurduğuysan o klasöree yapmalısın
Kopya oyunların bazılarında bu problemle karşılaşabiliyorsunuz.
Üst mesajlar içerisinde bu konuyla alakalı yardımları bulabilirsiniz.
Teşekkürler, Maç spikerini gelecek yamada Türkçe görebilirsiniz. Betaya eklemedik.
Mustafa BudakTurksportal
Merhabaler turksportal ailesi butun cabalar ve ugraslar sonucu cikan ve herkesin merak ve heycanla bekledigi tr fm07 yi bende pc me yuklemis buluorum ama calistiramiorum bana yardim ederseniz cok mutlu olurum simdiden tesekkuler......
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img183.imageshack.us/img183/4876/adszdc6.jpg
alen13 FM oyununu önceden nasıl çalıştırıyorsan aynı işlemleri yapacaksın. FM kısa yolu yerine ise Türkçe panelin kısayolunu seçmelisin.
Aldığın hata disketi takmamandan kaynaklanmakta. Eğer kopya yazılım kullanıyorsan bununla akalı burada yardımcı olamıyoruz ; )
Mustafa BudakTurksportal
evet kopya yazilim kullaniorum
peki bunlari yapsamda FM oyununu önceden nasıl çalıştırıyorsan aynı işlemleri yapacaksın. FM kısa yolu yerine ise Türkçe panelin kısayolunu seçmelisin.
korsan kullandigim icin yine olmayacak di mi?
peki ben orjinal oyun aldigimda bu sitedeki hic bir sorunla karsilasmama garantisini bana verebilir misin?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cevap verdigin icinde tesekkur ederim
yaptiginiz yama harika her sey guzel olmus cook tesekkurler...
Ancak bende cikan problem iki arkadasda daha cikmis her seyi silin duzelir demissiniz...sorun su;
"array access out of bounds"
simdi ben oyunu falan silince duzelicek mi kesin bide oyuna ingilizce girince bile ayni sorun cikiyor...bu konu hakkinda biraz aciklik getirirseniz sevinirim...ayrice ben 7.0.1 patchini cekmedim onla bi alakasi var midir...
cevabinizi bekliyorum tesekkurler....
Türkçe yamayı kurmadan önce fm 2007 için hazırlanan hiçbir Türkçe çalışması bilgisayarında kurulu olmamalı.
Senin bilgisayarında verdiği hata orjinal diski takın demesi ve orjinal diskini taktığın zaman çalışacak. Ben öyle oynuyorum ve sorun yaşamıyorumevet kopya yazilim kullaniorum
peki bunlari yapsamda FM oyununu önceden nasıl çalıştırıyorsan aynı işlemleri yapacaksın. FM kısa yolu yerine ise Türkçe panelin kısayolunu seçmelisin.
korsan kullandigim icin yine olmayacak di mi?
peki ben orjinal oyun aldigimda bu sitedeki hic bir sorunla karsilasmama garantisini bana verebilir misin?
Mustafa BudakTurksportal
bende uygulama dosyasini bulamiyo nasi yapcam fm nin yerini sectim ama olmuyo neden
arkadaşlar fm.exe tanıtmak için griyorum ama görünmüo (türkçeden batığımda) ama normalden girdiğimde football manage 2007 klesörüne orda var anlamadım bir yardım ederseniz çok sevinirim.
yaptiiiiimmm
ark lar ben programı açıyorum. TR FM ÇALIŞTIR diyorum ama fm 2007 zaten çalışıyor die bi yazı gelio. pc yi resetledim yine işe yaramadı :S
ben yaptim simdide cd yok diyo onu nasi yapcam
Arkadaşlar ben takip edemedim.BU türkçe de klavye kitlenmesi oluyor.Onun Çözümü bulundumu?
FM Gazetesi
auto run 2111221546 (rakamları salladım) boyle bir hata veriyor.. türkçe ekran geliyo tıklayınca bu hatayı veriyoo.. yardım ederseniz sevinirim... bana nasıl yapıcagımı sırası ile yazarsanız sevinirim... oyunun hastasıyım lutfen..
Dosya'yı indirdim fakat turkcefm2007v1.exe tıkladıgım halde hic bişey olmuyor ???
arkadaslar fm.exe dosyası tam olarak nerde.....
Dosya'yı indirdim fakat turkcefm2007v1.exe tıkladıgım halde hic bişey olmuyor ???
Yardım edebilecek kimse yokmu ???
Oyunun klasörünü doğru olarak tanımladın mı?
Tıkladığında biraz beklemen gerekebilir...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
arkadaslar, fm2007 turkce butun ıncelemelerı yaptım fakat calıstır dedıgımde uygulama dosyası bulunmadı dıye hata verıyor... yardım edersenız sevınırım..2 saattır ugrasıyorum gozlerım bozuldu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar, fm2007 turkce butun ıncelemelerı yaptım fakat calıstır dedıgımde uygulama dosyası bulunmadı dıye hata verıyor... yardım edersenız sevınırım..2 saattır ugrasıyorum gozlerım bozuldu...bı cevap lutfen..
Bu dedigim Run Time Hatasini ve Dosya bulunamadi hatasini giderir.
arkadaslar once oyunu turkce olmadan normal halde acin. sonra oyundan cikin.Yani normal FM simgesinden acin.
Ardindan oyundan ciktiktan sonra turksportal turkce fm yi acin. Dosya yeri olarak c: Program Files / Sports Interactive / Football Manager 2007 yolunu takip edin.Kaydet diyin.Sonra programi kapayin ve yenioden acin.Calistir dediginizde problem gidecektir