Quote Originally Posted by ufukrehber View Post
357 mesajın hepsini okudum yapılması gerekenlerin hepsini yaptım, uzantılı dosyalarıda yükledim, temp klasörünüde oluşturdum, kurulum klasörlerimin hepside tam, ama olmadı olmuyor olmuyor 4 gündür uğraşıyorum neden olmadı anlamıyorum hep şu meşur "Run-time error ‘76’ path not found" hatasını veriyor lütfen yardımmmmm.......!!!!!!!! yalnız cache klasörüm yok ondan olabilirmi bilmiyorum YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
- Oyununu tamamen kaldırıp bir denemelisin.
- Temp klasörünü Türkçe Paneli nereye kurduğuysan o klasöree yapmalısın

Quote Originally Posted by ugrkn View Post
ya arkadaslar ayni sorun bende de var yamayi yukledim ama calistiramiyorum turkce yamayi actigimda fm 2007 klasorunu belirtiniz dio o belirtmeyi nasil yapicaz yardimci olursaniz sevinirm
Birleştirilen Mesaj:
fm2007 dosyasinin yerini tanitmayi saatlerce uğraştım yapamadım bilen varsa lutfen bana yardim etsin
Kopya oyunların bazılarında bu problemle karşılaşabiliyorsunuz.
Üst mesajlar içerisinde bu konuyla alakalı yardımları bulabilirsiniz.

Quote Originally Posted by eaglecell View Post
merhaba,öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.Ancak sizden almak istediğim bir bilgi var.Ben Türkçe çalışmayı yükledim,çalıştırdım ve oynuyorum.Haberler,bilgiler Türkçe olarak çıkıyor fakat maç anlatımı sürekli ingilizce çıkıyor.Bunun nedeni nedir?İlginize teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
Teşekkürler, Maç spikerini gelecek yamada Türkçe görebilirsiniz. Betaya eklemedik.