Evet,ben mesela ben bu tabloya çok gülüyorum.

Orda bir kere hücumla alakası olmayan JuanFran var,onu çıkar.Jun kiralık geldi anlamsızca ve doğru düzgün oynamadı bile,onu da çıkar.S.Youla kendini bilmez,topa vuramayan bir yeteneksizdi.John Carew ilk sezonunda elinden geleni yaptı,daha ne yapacak?Daniel Pancu doğru düzgün forveti bırakın hucuma yönelik orta saha olarak bile oynadığını hatırlamıyorum,onu da çıkar.Ahmed Hassan'da zaman zaman forvette oynadı,o da elinden geleni yapmaya çalıştı.Jose Kleberson zaten önlibero,onu da çıkar.Ailton konusunda bu forumda bir çok kez açıklamaya çalıştım,pas alamadığından falan bahsettim.Zaten istediği pasları alabilseydi orda yazan 5 golü Türkiye liginde kafadan 5e katlardı.Bobo elinden geleni yapıyor.Delgado hep sakat ve maalesef faydalı değil şu anda.Ricardinho'da yeni yeni ısınmaya başladı.Son olarak bir Nobre varki niye geldiği tam bir muamma.

Şimdi adamlara bir daha bakalım
S.Youla(Lille)
John Carew(Lyon)
Juanfran(Zaragoza)
Ahmed Hassan(Anderlecht)
Tomas Jun(Sparta Prag)

Bu 5 oyuncu şu anda Avrupada futbol yaşantılarını sürdürüyorlar,demekki kaliteleri belli.Daniel Pancu,Türkiye'nin kalbürüstü takımlarından diyebileceğimiz Bursaspor'da.

Yani burda tüm adamları tek tek inceledim gördüğünüz gibi.Söylemek istediğim asıl şey şudur;
bu nasıl bir incelemedir Alex de Souza ile Beşiktaşın hucumdaki yabancıları.Takımlar kötü dönemler geçirebilir.Artı listeye bakıyorum ne kadar gayrıciddi olduğu hücumcu diyip Juanfran'ı,Daniel Pancu'yu,Jose Kleberson'u koymasından belli.

Alex de Souza Fenerbahçe'liler için iyi bir oyuncu olabilir.Ama ben istemiyorum,zaten bizim o mevkide oynayan oyuncularımız var.Artı futbolu sadece gol-asist sayısından ibaret sananlar var demekki sadece.
Ve evet,ben takımımda Alex de Souza'yı istemem.İşte konunun cevabı...