Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 392 sonuç

Konu: Bindirmeler v 3.0 Çıktı..

guzele benzıo deneyecem

ben bi türlü indiremedim verdiğiniz linki tıklıyorum fakat bi sayfa dolusu antreman ve taktik dosyası var ancak bunların arasında bindirmeler taktiğini göremedim yardımcı olursanız sevinirim...

bindirmeler taktiğini yeniden halkın hizmetine açma çalışmalarım başlamıştır,sabrınız için teşekkür ederim

güzel güzel
    Zeka Yaşım Tutmadığı İçin Hesabımı Kapattılar

Nesil
    2006
    Yer
    internet

sağol baya işime yaradı

ben ajaxta denedim 1 0 öne geçtm maçın başında sonra 2 1 malup oldum bu siteden bi arkadaşımızn popfun taktiğini indirmiştim onu kullanıyorum gayet güzel feneri 3. sezonumda ligle kupada şampiyon yaptm şimdi atletico madrid le başladım bence popfun taktiğinide deneyin..

Sıfır bu taktik .. demirhan nerde ya o cok guzel yapiordu taktik isini =)

ya nerdn indircz bn daha indiremdm

bnde hala bulamadım

Ampere Misafir

Quote Originally Posted by tigris View Post
    amipmisin ampulmüsün ampermisin nesin senden daha çok para eder tamammı çocuk

FM yi yeniden yükledim, gelişmiş versiyonu yayınlayacam uğraşıyorum

kelime dağarcığın bu kadar galiba dıro herif?
    ben kendi yorumumu yapıyorum sana ne oluyor anlayamadım.
    evet 5 para etmeyen bir taktik.çok kötü ancak oyunu bilmeyen adam böyle bir taktik yapıp oynar.

zaten oyunu iyi bilip oyun hakkında iyi yorumlar yapabilen adam başka kimseyle bu bilgileri paylaşmaz "prestij" meselesi.

çok dandik bir taktik kusra bakma arkadaşım.

abi ver gazi ver coskuyuuuu ... biri yazmisti her mac 4 er 5 er bindiriyolar bana die hahaha

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
    saol tigris çook saol işime yaradıbu taktik
    Quote Originally Posted by OFLU__61 View Post
    güzel güzel
    Quote Originally Posted by BACKER View Post
    sağol baya işime yaradı
    Quote Originally Posted by Ampere View Post
    kelime dağarcığın bu kadar galiba dıro herif?
    ben kendi yorumumu yapıyorum sana ne oluyor anlayamadım.
    evet 5 para etmeyen bir taktik.çok kötü ancak oyunu bilmeyen adam böyle bir taktik yapıp oynar.

zaten oyunu iyi bilip oyun hakkında iyi yorumlar yapabilen adam başka kimseyle bu bilgileri paylaşmaz "prestij" meselesi.

çok dandik bir taktik kusra bakma arkadaşım.

taktiği ancak nasıl kullanılacağını bilen ve bu oyundan anlayan arkadaşlarım verimli kullanabildi..öyle diablo taktiği misali rastgele oyuncuları koyupta siirjetpasporla realmadride deplasmanda 5 atma oyunu yok karşında.futbol mantığın olacak en başta.taktiği kullanmasını bilip de işlerine yarayan arkadaşların sadece çok küçük bi kısmını QUOTE yaptım sırf onlara sorupda yardım alabilesin diye.tekrar ediyorum bu oyunda diablo taktiği çıkmayacak mevcut başarılı taktiklerle başarılı olmaya mecbursunuz demedi deme.cm 99-00 den beri menajerlik oynarım bu oyundan zor taktik yapılanı yok.bindirmeler taktiği uygulanması zor ama uygulandığında belkide en başarılı taktik zira fmdownloads.net hacklenmeden önce açık ara dünyada 1 numaraydı.elin gevuru anladı değerini bizim bebeler 1 kere deneyip kenara attılar.neyse yeniden upload edecem emektar bindirmeler taktiğini eminim yüzlerce oyuncu eskiden olduğu gibi yine başarılı olacak.

golkov Misafir

ben bu taktik ile acayip güzel maçlar çıkardım ve çok başarılı oldum.uygulaması zor bi taktik ama ne edelim zor bir oyun olmuş fm2007.eğer başarılı olamadıysanız suçu kendinizde arayın adam uğraşmış üşenmeden bizimle paylaşmış beceremeseniz bile taktiği uygulamayı en azından bir teşekkür edin.

tigris yeni taktiğini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim arkadaşım

ya ben umitsiz vakayim ya kac gundur surekli taktikle ugrasiorum hic saglam bi taktik oturtamadim takima takimimda southend die 2. ligden almistim. 1. lige cikardim ama burda da sampion yapmak istiorum olmuor ya surekli berabere maclar galibiyet yuzu goremiom cm 03/04 de arsenal taktik var di 2. lig takimiyla hic kasmadan real madridi chelseyi yeniodum.. of of herhalde bunda ole taktikler yapilamior oyuncu ozellikleri daha on plana cikmis

Ampere Misafir

arkadaşım fenerbahçeyi alıp galatasarayı alıp hangi taktiği yaparsan yap türkiye liginde zaten kazanırsın.kazanamıyorsan zaten sende sorun var demektir.almışsın ilk sayfada göstermişsin screenshot koymuşsun fenerbahçeyi alıp continue tuşuna bassan bile sadece her türlü ezici olursun.bunu bilmiyorsan ve hala bunun üstüne yorum yapıp taktiğini övüyorsan sana yazıklar olsun.

o güzel oldu diyen arkadaşlarda kesin fenervahce ve bu tarz takımları alıp bu taktiği denemişlerdir.bu taktikler bu dandik taktikler kücük takımlarda işe yaramaz.anca hile yapar kendinizi kandırırsınız.

dediğim gibi benim yardıma ihtiyacım yok şu duruma bakılırsa senin var.her manager kendi taktiğini millete açsaydı "prestij"denilen kanun yerini bulmazdı.bence sende biraz daha çalışıp kendi prestijlerini kendine saklamalısın yoksa oyunu bilen birileri tarafından devamlı ezilmeye büzülmeye mahuk kalırsın.
    saygılar canım benim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by darthrevan View Post
    Bu taktikle ingiltere liginde fark yersin valla....

Birde bu taktikleri Turkiye liginde Fener i falan alip yapmayin... Zaten 2-3 takim guclu digeri bos takimlar

Soyle ingiltere italya liginden orta duzey takimlar alinda yapin ss koyun...
    gerçekten bravo.

bizimki bu sefer dibine kadar saçmalamış moderatörlerde sağolsunlar şutlamışlar heralde şimdi fifa 2007 oynuyordur

neyse arkadaşlar 442 düzenindeki yeni taktik tam olarak hazır hale gelince buradan paylaşıma sunacağım, iyi eğlenceler...

17. Post

Quote Originally Posted by es_peri View Post
    abi ver gazi ver coskuyuuuu ... biri yazmisti her mac 4 er 5 er bindiriyolar bana die hahaha

Bir aralar ilk versiyonunu indirip başarılı olamamıştım. Aynen böyle olmuştu

Umarım yeni versiyonlarda sorunlar çözülmüştür. Denemeye devam edeceğim. Zaten
    2006 ile birlikte Fmaktik aramak oldu

yeni versiyon çok farklı olacak sigamesteki fuss varya onun v4 taktiğini bayağı bayağı değiştirdim üzeirne rashiden gördüğüm 1 ekleme daha yaptım bence gayet başarılı bir taktik oldu 1-2 ayar daha yapıp yayınlayacam. zaten fm 2007 de yapabileceklerin sınırlı daha ötesi de olmayacak.

ya arkadaşlar n güzel anlatıyorsunuz ama bende bulamadım taktiği yaa.şunu tam olarak bir linkini versenizde bizleride sevindirseniz olmazmı...?_?_?

20. Default

Bende bulamadım link falan daha bugün dikkatimi çekti taktik linklerin hepsi ölmüş yardım edin abiler...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Cvp Wersenize Yaw Bi Taktiğin linkini Yenilemek bu kadar zor mu Tigris ?

abi forwetin bitiriliiciğimi iii ossun şutumu

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

http://dosyam.net/?id=x9no0u buyrun arkadaşlar arayıpta bulamayanlar için....

23. Exclamation

Abi allah razı olsun çok merak ediyodum bu taktiği saol
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Abi bu taktiği bugün denedim maç shaktar'laydı ama pek bişey bindiremedim nedendir bu sorun acaba bi yardım o kadar kişi memnun kaldığına göre bizde bi yanlışlık wardır diye düşündüm yardım pls ......

<<< Bindirmeler V2 >>>

DİKKAT: bindirmeler V2 taktiği yabancı bir sitede görmüş olduğum bir taktiğin derinlemesine modifiye edilmiş ve çok çok güçlendirilmiş halidir...

işte taktik:

ve işte download fırsatı:

http://rapidshare.com/files/14951033...lerV2.tac.html

bindirmelerv1 taktiğinin uygulanması zor olduğuna dair eleştiriler üzerine sizlere kolay uygulanabilir şahane bir taktik sunmaya çalıştım.
    taktik hakkında daha fazla bilgi vermeyeceğim çünkü uygulaması çok basit,çok kalite bir taktik mutlaka deneyin birkaç maç içinde çok başarılı sonuçlar alıp hedeflerinize ulaşacaksınız ben şimdiden bindirmeler v3 için çalışmalara başlıyorum iyi eğlenceler

unutmadan en az 4-5 maç yapmadan taktiği takıma oturtamazsınız.

Çok TeŞekkÜr Ederİm Bu Guzel Taktik İÇİn Ben FenerbahÇede HİÇ Yenİlmeden Ve Berabere Kalmadan Bİtİrdİm İlk Sezonu Ve BÜtÜn Kupalari Aldim Bakalim Bİrde Bu TaktİĞİ Denİcem Fazla Gol Pozİsyonu Olmuyordu Bundan SİkayetÇiyim Bakalim Bu Taktikle Fazla Gol Pozİsyonu Olucakmi Tekrar Goztermis Oldugun Emek İÇİn Cok Tesekkur Ederim Sevgili Dostum.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

saolasın tigris...

Valla bende beğenmedim 9 maçlık gol yememe serim vardı Türkiye liginde (genelde 12 maçta bir tek chelsea maçında 3 gol yedim robbenden) taktiği uygulamaya başladıktan sonra Rize, Bjk ve G.Birliğini yendim Chelsea ye yenildim Valencia ile berabere kaldım içerdeki iki maçta. Buraya kadar bütün sonuçlar normal chelseayi yenemedim diye şikayet edicek halim yok ama sonra peş peşe gelen 3 maç varki tam bindirmeler taktiği oldu
    Antalya 5 - GS 1
    GS 0 - Sakarya 0
    G.Antep 5 - GS 1

İyi ligde Samsun yok yoksa yeni bir Samsun-Antep-Antalya serisi yapıcaktık..
    Emeğin için sağol yinede..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

v2de orta alan bviraz boş kalmıyomu

gercekten guzel taktiuk olmus direk ilk macimda kayserisporla yendim bu taktigi v1 den bahsediorum sezon basinda yada orta yarida uygularsak bisi deisirmi

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Quote Originally Posted by aras886 View Post
    Valla bende beğenmedim 9 maçlık gol yememe serim vardı Türkiye liginde (genelde 12 maçta bir tek chelsea maçında 3 gol yedim robbenden) taktiği uygulamaya başladıktan sonra Rize, Bjk ve G.Birliğini yendim Chelsea ye yenildim Valencia ile berabere kaldım içerdeki iki maçta. Buraya kadar bütün sonuçlar normal chelseayi yenemedim diye şikayet edicek halim yok ama sonra peş peşe gelen 3 maç varki tam bindirmeler taktiği oldu
    Antalya 5 - GS 1
    GS 0 - Sakarya 0
    G.Antep 5 - GS 1

İyi ligde Samsun yok yoksa yeni bir Samsun-Antep-Antalya serisi yapıcaktık..
    Emeğin için sağol yinede..
    Harbiden tam bindirme taktiği olmuş haaa.....

Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri