eyvallah kardeşim inş başarılı olursun
eyvallah kardeşim inş başarılı olursun
kardes hemen fener bahceyi aldım ve denedim ama sunu bil bu bir elestiri değildir ama kezman iyi sut cekemiyor forvet yani onu yerine arkadasn bindiren alex ve appiah![]()
bindirmeler taktiğini geliştiren var mı ? yada bir fikri olan ?
Arkadaşlar taktik iyide kanatlar biraz boş kalıyor gibi
defansif yöndenmi ofansif yöndenmi boş kalıyor ?
abi müthişte çok pozisyon k açırıyorum
tşkler kardeş iyi taktik![]()
açarız inş
linkler kırılmıs
linkler gayet güzel çalışıyor şimdi indirdim sağol taktik içn
güle güle kullan arkadaşım inş faydalı olur
GUZEL taktik saol
ben bu taktiği kullanıyorum tamam taktiğe diyecek bişeyim yok ilerde gzl top yapıyolar tam istediğim gibi bi taktik ama maçlarım çok kısır geciyo farka gidemiyorum lyonda deniyorum 1-0 hemen hemen böyle ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim
farka gitmek için genişliği biraz daha "wide" tarafına çekmeyi deneyebilirsin
arkadaş sağol bu tattik bana 2013 de mardinle şampiyonlar ligini aldırdı büyüksün
tamamda ben hıc adamla bırlıkte arkadan bındıren bır adam gormedım ama gene gol olarak ıyı yapmıssın emegıne saglık
birde rapide yüklesen.. linklere tıklayınca file not found yazıyorda
linki yenileyecem en kısa zamanda hemde V2yi düzenleyip koyacam
güzel taktik.oyuncular yorulmadı ama çok rahat değil
Arkadaşlar beyler ya benim ihtiyacım olan şu adamlar koşsun sıkı pres sıkı markaj direk paslarla sonuca gitmek yani takım oyunu bana bi yardım ederseniz çok sewininirim oyun türkçe beyler yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler![]()
link kırık
http://www.fmdownloads.net/showtophi...c00dd385c4ee93 taktik desteğiniz sayesinde en tepede...
güle güle kullan kardeş
bu arada "bindirmeler" taktiği en ünlü Fm taktikleri sitesinde (fmdownloads.net)10.000e yaklaşık download sayısıyla en popüler taktikler arasında sanırım 3. sırada.eminim 1 numara olacaktır çünkü artık dünya futbolunu türk futbol oyun anlayışı şekillendirecek![]()
saol tigris çook saol işime yaradıbu taktik
bence kanatlar çok boş kalıo
eksikleri ve artılarıyla "bindirmeler" taktiği dünya Fm 2007 piyasasında bomba etkisi yapmış durumda...fmdownloads.net sitesinde "bindirmeler" taktiği açık ara 1 numaraya yerleşmiş vaziyette.desteğiniz için herkese teşekkürker.yeni yapmaya çalıştığım taktik inşallah çok daha işinize yarayacak.