Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 392 sonuç

Konu: Bindirmeler v 3.0 Çıktı..

arkadaşlar bu fm 2007 ye ne desem bilmiyorum oyuna kilit koymuşlar sanki taktik ne kadar iyi olursa olsun bilgisayar mutlaka maç kaybettiriyor bir yerden sonra..biraz daha geri bildirim verenler olacaktır,eğer bV2 taktiği sizleri başarıya ulaştıramıyorsa yine çalışmaya devam edeceğim.yahu 1999 yılından beri menajerlik oynarım yahu ne olmayacak taktikler yaptım önceki serilerde ama 2007ye henüz alışamadım galiba.neyse başka arkadaşlar da denesin mutlaka çok işine yarayanlar da olacaktır.

Question

Bende 2000den beri cm 97den beri menejerlik oynarım %95 şampiyonluk yüzdem vardır oynadığım bütün sezonlarda ama ilk defa bu kadar zorlanıyorum. Kendi yaptıklarımla olmadı başka tavsiye edilen taktiklerle oynadım olmadı. Birde dikkatimi çeken şöyle birşey var başkalarındada oluyo mu merak ettim, kasım ayına geldi mi takım darmadağın oluyo benim. CLnin son iki maçı, ligin son virajı ve kupa maçları tam bir hezimete dönüyor. Şubata kadarda toplanamıyoruz. Kasım öncesi, şubat sonrası fena değil şık sonuçlar aldığımız oluyo..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

denemeden bişi diyemicem bi ddenıyim ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

taktik işi sabır ve zaman işidir.herhangi bir taktiLe biLe başarıLı oLabiLirsiniz.takım o taktiğie ve sisteme aLıştıktan sonra..taktik seçerken takımın özeLLiği ve oyuncuLarın özeLLiğine göre seçmek gerek her taktik her takımda ve Ligde tutmaz. ve ben her Ligin ayrı taktiği var diye düşünüyorum aLmanyada başarıLı oLduğunuz 4-1-3-2 iLe itaLyada oLamazsınız.bence taktik secerken bunLar göz önüne aLınmaLı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Quote Originally Posted by tigris View Post
    arkadaşlar bu fm 2007 ye ne desem bilmiyorum oyuna kilit koymuşlar sanki taktik ne kadar iyi olursa olsun bilgisayar mutlaka maç kaybettiriyor bir yerden sonra..biraz daha geri bildirim verenler olacaktır,eğer bV2 taktiği sizleri başarıya ulaştıramıyorsa yine çalışmaya devam edeceğim.yahu 1999 yılından beri menajerlik oynarım yahu ne olmayacak taktikler yaptım önceki serilerde ama 2007ye henüz alışamadım galiba.neyse başka arkadaşlar da denesin mutlaka çok işine yarayanlar da olacaktır.
    O şundan akıllarınca iyi zor gerçeğe yakın yapalım demişler de o yüzden ben bir oyunda şampiyonluğa giden takımın yani fb nin bütün oyuncularının sadece potansiyel ve gelecekteki yetenekelerini 1 yaptım...Evet ikiside 1 bütün takıma uyguladım..Sonra sonuçç...Fb antalyasporunda özelliklerini full yaptım hatta forvetlerinin bütün özelliklerini modifierden 20 yaptım...Sırf bakim oyun ne kadar gerçekçi diye yoksa fb için özellikle yapmadım ...Ammaann ne göreyim fb antalyasporu 2-0 yendi ve şampiyon oldu..Buyrun burdan yakın takım nerdeyse mahfolmuş ama reytingi yüksek diyee yeniyor..Yani szi ne akadar uğraşırsanız uğraşın çok süper bir seri yakalayamıyorsunuz fm 2007 de...Bu gerçekçilik den ziyade oyunun dandik yönü ve o kadar sakatlanma kırmızı kart gerçekte olsa topa koyarlar bütün oyuncuları...Umarım bunun bir dahaki yamada düzeltirler yaa...Fm 2006 daha ii seri yakalanabiliyordu....Burda birde bazen her maçta taktiğinizi değiştirmenize zorluyor kii ..Bu gerçeğe yakın olabilri..Fakat mourinho ile biz aynı değiliz ki biz bir iki taktikle gitmek isteriz çoğu zaman....

Quote Originally Posted by tigris View Post
    <<< Bindirmeler V2 >>>

DİKKAT: bindirmeler V2 taktiği yabancı bir sitede görmüş olduğum bir taktiğin derinlemesine modifiye edilmiş ve çok çok güçlendirilmiş halidir...

işte taktik:

ve işte download fırsatı:

http://rapidshare.com/files/14951033...lerV2.tac.html

bindirmelerv1 taktiğinin uygulanması zor olduğuna dair eleştiriler üzerine sizlere kolay uygulanabilir şahane bir taktik sunmaya çalıştım.
    taktik hakkında daha fazla bilgi vermeyeceğim çünkü uygulaması çok basit,çok kalite bir taktik mutlaka deneyin birkaç maç içinde çok başarılı sonuçlar alıp hedeflerinize ulaşacaksınız ben şimdiden bindirmeler v3 için çalışmalara başlıyorum iyi eğlenceler

unutmadan en az 4-5 maç yapmadan taktiği takıma oturtamazsınız.
    bindirmeler V1 de güzeldi ama inşallah bu daha güzeldir V3 ü heyecanla bekliyoruz

ellerine kollarına sağlık

Quote Originally Posted by aras886 View Post
    Bende 2000den beri cm 97den beri menejerlik oynarım %95 şampiyonluk yüzdem vardır oynadığım bütün sezonlarda ama ilk defa bu kadar zorlanıyorum. Kendi yaptıklarımla olmadı başka tavsiye edilen taktiklerle oynadım olmadı. Birde dikkatimi çeken şöyle birşey var başkalarındada oluyo mu merak ettim, kasım ayına geldi mi takım darmadağın oluyo benim. CLnin son iki maçı, ligin son virajı ve kupa maçları tam bir hezimete dönüyor. Şubata kadarda toplanamıyoruz. Kasım öncesi, şubat sonrası fena değil şık sonuçlar aldığımız oluyo..
    bende de oluyor ne yaparsan yap bi ara takım dumur oluyor en basit maçlarda bile 2-3 gol yiyor sonradan toparlanıyorsun ama neye yarar.hele rakip kalecilerin coşması olayı futbolda o kadar sık birşey değil ama fm'de ardarda 3-4 maçta rakip kalecinin 9-10 ile oynayıp maçları 20-3 25-4 gibi şut çekme üstünlüğüme rağmen kaybettiğimi bilirim.daha akıllı bir oyun olabilirdi.

Quote Originally Posted by istanbul1453 View Post
    O şundan akıllarınca iyi zor gerçeğe yakın yapalım demişler de o yüzden ben bir oyunda şampiyonluğa giden takımın yani fb nin bütün oyuncularının sadece potansiyel ve gelecekteki yetenekelerini 1 yaptım...Evet ikiside 1 bütün takıma uyguladım..Sonra sonuçç...Fb antalyasporunda özelliklerini full yaptım hatta forvetlerinin bütün özelliklerini modifierden 20 yaptım...Sırf bakim oyun ne kadar gerçekçi diye yoksa fb için özellikle yapmadım ...Ammaann ne göreyim fb antalyasporu 2-0 yendi ve şampiyon oldu..Buyrun burdan yakın takım nerdeyse mahfolmuş ama reytingi yüksek diyee yeniyor..Yani szi ne akadar uğraşırsanız uğraşın çok süper bir seri yakalayamıyorsunuz fm 2007 de...Bu gerçekçilik den ziyade oyunun dandik yönü ve o kadar sakatlanma kırmızı kart gerçekte olsa topa koyarlar bütün oyuncuları...Umarım bunun bir dahaki yamada düzeltirler yaa...Fm 2006 daha ii seri yakalanabiliyordu....Burda birde bazen her maçta taktiğinizi değiştirmenize zorluyor kii ..Bu gerçeğe yakın olabilri..Fakat mourinho ile biz aynı değiliz ki biz bir iki taktikle gitmek isteriz çoğu zaman....
    %100 katılıyorum

Quote Originally Posted by ker View Post
    bindirmeler V1 de güzeldi ama inşallah bu daha güzeldir V3 ü heyecanla bekliyoruz

ellerine kollarına sağlık

sen sağol kardeş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sağol ama orta alan boş kalmış.

bence bu taktık ilk sezon denenmeli daha iyi fayda eder

bu taktiğe şöle kanattan ve full geniş anlayışla bi açılsam ne yapacaksın merak ettim ?

dene bakalım

taktigi indiremiyorum arkdaslar yardim ederimisiniz

Bİ Bakalim Dostum...

link bozuk bide bugün girdiğim bütün yabancı cm-fm siteleri'nde sunucu bulunamıyor yazıyo

linki yeni test ettim çalışıyor oyuncuları iyi yerleştirip deneyin çok hoş sonuçlar alacaksınız

abi benim bilgisayarda mı sorun war indiremiom bi tek bu site deil deiğer yabancı fm siteleride açılmıyo

kardeş senin taktiği, 4-1-3-2 ile çürüttüm haberin olsun..

4 lü defans DC ler çakılı, DRL normal..
    3 lü orta saha, ikisi DM, bir tanesi hızlı AMR veya AML
    2 hızlı forvet.. sonuç senin taktiği oynayan milan a karşı 6-1 lik galibiyet.. taktiğinin olayı orta sahada bitiyo.. orta sahadaki elemanlarını kitleyince ve DM olarak defansif anlayışlı 1 elamanı 4-1-3-2 in 1 lik kısmına yerleştirince, orta sahan iş yapamıyor.. atak yaparken de kanatlardan çıktığım için orta sahan kanatlara dağılıyor ve kontra ataktan çok gol yiyor..

zayıf takımlara karşı başarılı olabilir yine de..

Eyvallah dostum sagol...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

bu taktiğin aynısı fm 2006 içinde vardı

Daha closing down nedir bilmeden hazır taktikle yeneriz diye deniyorsunuz , stamina , acceleration gibi özellikleri olan mesela sissoko gibi adamlarınız yoksa closingin anlamı yok çünkü basana kadar pas yapar adamlar en güzel liverpoola gider bu tür taktikler xavi gerard sissoko 3lusune.

21. Default

eywallah saol

Default Bindirmeler !!!

Arkadaslar taktik guzel ve basarili olunabilir calisilir ve kendi takim ozelliklerine gore biraz ayarlanirsa sonucta al bu taktigi sampiyon ol dememis arkadas ve ben bu taktik ustasi arkadasdan chelsea gibi takimlara karsi bizim turk takimlarinin kullanabilecegi bir taktik hazirlamasini istiyecem ornegin galatasaray ile chelsea maci var caresiz kayip basliyorum maca yani ilk dakika olmasada 5. dakika gecmeden gollere basliyor chelsea o yuzden biraz taktik destegi alirsam iyi olur diye dusunuyorum ki bence bu sorunu yasiyan cok arkadasim vardir simdiden ilgine tesekkur ederim tigris !

sağolasın deniyip yorum yazıcam

Quote Originally Posted by blueking View Post
    Arkadaslar taktik guzel ve basarili olunabilir calisilir ve kendi takim ozelliklerine gore biraz ayarlanirsa sonucta al bu taktigi sampiyon ol dememis arkadas ve ben bu taktik ustasi arkadasdan chelsea gibi takimlara karsi bizim turk takimlarinin kullanabilecegi bir taktik hazirlamasini istiyecem ornegin galatasaray ile chelsea maci var caresiz kayip basliyorum maca yani ilk dakika olmasada 5. dakika gecmeden gollere basliyor chelsea o yuzden biraz taktik destegi alirsam iyi olur diye dusunuyorum ki bence bu sorunu yasiyan cok arkadasim vardir simdiden ilgine tesekkur ederim tigris !
    arkadaşım kusura bakma PC de problem var oynamıyorum oyunu bu ara tamir olursa yardımcı olmaya çalışırım kusura bakma

deniyicem taktik i saol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

guzel taktıge benzıyor.ancak ben ortadakı ıkı kısıyı kanatlara cekerım herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Sagolasin usta deneyim buraya yazarim sonuclarini

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

beyler bindirmeler V1 bir daha yayınlarmısınız Bu arada V3 için iyi çalışmalar

Nesil
    2006
    Yer
    -

abi bu taktik deplasmandaki takımlar için bire bir deneyin görün...

http://rapidshare.com/files/28259084...meler.tac.html <<< taze bindirmeler v1.0 linki

işinize yaramasına sevindim v3 için elimden geleni yapacağım iyi eğlenceler

Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri