Quote Originally Posted by tigris View Post
arkadaşlar bu fm 2007 ye ne desem bilmiyorum oyuna kilit koymuşlar sanki taktik ne kadar iyi olursa olsun bilgisayar mutlaka maç kaybettiriyor bir yerden sonra..biraz daha geri bildirim verenler olacaktır,eğer bV2 taktiği sizleri başarıya ulaştıramıyorsa yine çalışmaya devam edeceğim.yahu 1999 yılından beri menajerlik oynarım yahu ne olmayacak taktikler yaptım önceki serilerde ama 2007ye henüz alışamadım galiba.neyse başka arkadaşlar da denesin mutlaka çok işine yarayanlar da olacaktır.
O şundan akıllarınca iyi zor gerçeğe yakın yapalım demişler de o yüzden ben bir oyunda şampiyonluğa giden takımın yani fb nin bütün oyuncularının sadece potansiyel ve gelecekteki yetenekelerini 1 yaptım...Evet ikiside 1 bütün takıma uyguladım..Sonra sonuçç...Fb antalyasporunda özelliklerini full yaptım hatta forvetlerinin bütün özelliklerini modifierden 20 yaptım...Sırf bakim oyun ne kadar gerçekçi diye yoksa fb için özellikle yapmadım ...Ammaann ne göreyim fb antalyasporu 2-0 yendi ve şampiyon oldu..Buyrun burdan yakın takım nerdeyse mahfolmuş ama reytingi yüksek diyee yeniyor..Yani szi ne akadar uğraşırsanız uğraşın çok süper bir seri yakalayamıyorsunuz fm 2007 de...Bu gerçekçilik den ziyade oyunun dandik yönü ve o kadar sakatlanma kırmızı kart gerçekte olsa topa koyarlar bütün oyuncuları...Umarım bunun bir dahaki yamada düzeltirler yaa...Fm 2006 daha ii seri yakalanabiliyordu....Burda birde bazen her maçta taktiğinizi değiştirmenize zorluyor kii ..Bu gerçeğe yakın olabilri..Fakat mourinho ile biz aynı değiliz ki biz bir iki taktikle gitmek isteriz çoğu zaman....