sivasın basındasın adam sana nası bulsun anıl![]()
sivasın basındasın adam sana nası bulsun anıl![]()
ole sey olur mu ya gıtsın amatorlerden bulsun turkıye 3. lıgınden bulsun onu da bulamıo *****lar dıvrıgıdemırcelıkspor var onu bıle bulamıo *****lar dıvrıgı sıvasın ılcesı
ii o saman dicek bişi yok işalla baskanın deişir![]()
bende 4 tane var![]()
1 tane var yetiyor oda zaten![]()
En fazla 3 tane pilot takımım vardı. Ayrıca klüp değil kulüp.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
1 tane yetmio mu?
tosunpasa kulup diil cunku klup saten turkce bişi diil ingilizce club tan turkceye grmiştir we bazı yerlerde kulup bazı yerdelerde lşup olarak kullanılır.. ama ağırlıklı olarak kulubu derken u kullanılır sadece klup derken u kullanılmas
7tane var ama 3ünü kullanıyorum
''0'' tane var![]()
2 tane var galatasaraydayim biri istanbul b.b. digeri kartalspor bana yetio bunlar zaten finans kotu
benim 10 tane var butun reserve takimi kiraliyorum onlara.Ama genede chelsea ninki gibi PSV gibi bir kardes kulubum olsun isterdim.
4 tane var bende
ama artık bnm yonetim yeni klup bulamıo yaa napıcam bn acaba işe yaramayanlardan bi kac tanesini bıraksam mı?
ya nasıol aldın 29 tane birden.habire sen scout'tan 17 yaşında oyuncu araştırıp transfer ediyosun heerhalde.birzz takım deniştirhep aynı takım da oynama ya bayar admı.bnim en fazla 4 tane olmustu biride trabzondu
arkadaşlar oyunun ilerleryen yıllarında bir oyuncunun dünya yıldızı olacak kadar yani wonderkid olcağını nasıl anlarız....nereye bakmamız lazım veya 2012 ye gelen bir arkadaş bir kaç futbolcu örn. verebilir mi
Adamın Özelliklerinden anlarsın.. Genie Scout kullan bak ordan anlarsın.
Fm Genie Scout tan bilinir ayrıca bazı wonderkidler (yada olacaklar): Luka Modric, Vedran Corluka, Anderson, Cesc Fabregas, Edu (Lyn), Nuri Şahin, Richars( Man. City), John Obi Mikel, Sergio Aguero, Leo Messi, Sergio Ramos, Raul Albiol, Giuseppe Rossi, N'zogbia, Nicolas Millan, Silva, Lucas(Gremio) Aklıma bu kadar geliyor.
carlos vela,raul garcia,sergio agüero,gianpaolo pazzini
ewt raul garciada var barcelonaki giovanni dos santos chivedo ki Victor obinnada çok iyi
vitti rafa kerlon adu higuain kalou bunlarda ii adamlar
Ben Sahar ve Nicolas Millan..2010 dayım gerçi..
Akınfeev,Jo,Lennon,
celsinho ,eduardo ratinho
eduardo ratihno wonderkıd mı crespo hangı yılda oluyo?
Kerlon,Gonzalo Higuan,Rafinha,Jesus Navas..vs daha çok war.Zaten özelliklerinden belli ediyor.Önemli olan Word Republic yani dünyada tanınmışlığı.Bazı topçular dünyada çok tanınmıyor ancak özellik olarak bir wonderkid'i aratmıyor...Mesela Rafinha buna en güzel örnek..
personel bölümünde labelled next herhangi bir futbolcu ismiş yazar örneğin labelled next zidane burdan anlarsın
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır