Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 309 sonuç

Konu: Satayım mı? Satmayayım Mı?

ewet bende öle yapmayı düşünüodum fakat yinede bi sorıyım dedim çünkü appiah yerine koyacağım çok oyuncu var mesela aurello,mehmet yozgatlı,hasan sas gibi zaten çoğu takımdan teklif gelmişti villareal 10 MN verio bende sattıom şimdi...

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    arkadaslar tuncay forwetin arkasinda super oynuyor alexten daha ii alexi satip yerine baska bi mewkide yabanci alasim war sizce nasil olur
    cok dogru yaparsın. bence guney amerikadan cok iyi gencler var hem ucuz oluyo

3. Cool

Quote Originally Posted by keroo1234 View Post
    ya ben de liverpool'dan kuyt u imza attıracaktım fakat yabancı oyuncu bende baya war yetmedi ben fenerbahçe yim sizce APPIAH ı mı satıyım yoksa DEİVİD i mi satıyım...
    deivid i sat bence appah cok yararlı hemde herkez pesinde parsı artınca satarsın deivid in yerinede cem sultanı falan alırsan super olur

Red face Böyle mi olacaktı ? (Hain Kaboul)

Fransada mahalle maçlarına bile alınmayan bi topcuyken takımıma getirdiğim kaboul beni yarı yolda bırakıyor. Onu çöplüğünden çekip çıkardığım günleri unutmuş sanki. Benim sayemde fransa milli takımına seçildi. Şimdi gözünü para hırsı bürüdü heralde ki bana daha büyük bir klübe transfer olmak istediğini söylüyor. İşin kötüsü sene sonunda adamın sözleşmesi biticek. Benim bu satıcıyı hala klüpte tutma şansım varmıdır sizce. Yoksa sözleşmesi bitmeden satıyım da beleşe gitmesin mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla sat gitsin bence ama zorda olsa bir şansın var nasılmı son zamanlarda bunun talibi olmayacak senin sözleşmeni kabul etmek zorunda kalacak ama oda düşük bir şans ben olsam satardım yinede
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by SeT View Post
    Fransada mahalle maçlarına bile alınmayan bi topcuyken takımıma getirdiğim kaboul beni yarı yolda bırakıyor. Onu çöplüğünden çekip çıkardığım günleri unutmuş sanki. Benim sayemde fransa milli takımına seçildi. Şimdi gözünü para hırsı bürüdü heralde ki bana daha büyük bir klübe transfer olmak istediğini söylüyor. İşin kötüsü sene sonunda adamın sözleşmesi biticek. Benim bu satıcıyı hala klüpte tutma şansım varmıdır sizce. Yoksa sözleşmesi bitmeden satıyım da beleşe gitmesin mi ?
    kardes genelde 10 da 7 si ilkden nazlansalar bile transfer donemi yaklasirken imzaliyo kontrati bnde de ibrahim akin ve burak yilmaz da su an imazalamayi dusunmuyo falan yaziodu ama sezon sonuna doru israrli tekliflerim uzerine kabul ettiler tabi teklifininde baya ii olmasi lazim ama kabul etmeme ihtimali var mi dersen var

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

sat bencede.. geri kazanmam çok zor.. senin için zor bir durum ama sat gitsin..

Nesil
    2006

Konuyu sabit başlıklara taşıyorum.

fb de 3.senedeyim deivid i satayimmi ? yerine liverpooldaki crouch alabilirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaslar runje'yi satma dusuncesındeyım vıncent enyeama'yı aldım sızce kalsın mı gıtsın mı???

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by crazy_engin88 View Post
    fb de 3.senedeyim deivid i satayimmi ? yerine liverpooldaki crouch alabilirim
    hiç düşünmeden sat ama onun yerine mauro zarate'yi al
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    arkadaslar runje'yi satma dusuncesındeyım vıncent enyeama'yı aldım sızce kalsın mı gıtsın mı???
    bence hemen sat enyeama çok iyi bir kaleci ben denemiştim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bencede sat

Default Satsammı??

arkadaşlar benim fransız benoit costil adlı bi kalecim var 21 yaşında 2010 yılındayım.2010 dünyya kupası finallerinde kaleyi aldı.ve ilk kez fransa milli takımında oynadı.tabbii fransa milli takımında oynıyınca hemen kulüpler peşine takıldı.ben onu zamanında 5 trilyona almıştım ama çok saglam kaleci.şimdi rennesle pazarlık yapıyorum 30 trilyonda anlaştık.zaten benimde bütçem şuan 28 trilyon.fazla paraya ihtiyacım yok.ama çok iyide para veriyolar.ne yapcam bilmiyorum

14. Default

eğer daha iyisini veya ona yakın yetenekte bir kaleci alternatifi bulabilirsen sat.aksi taktirde paraya kanıp kaleni boşaltma.yine de sen bilirsin tabi..

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

tabi yerine belirledigin biri varsa sat ama yoksa satma..
    <')))))>-<

sat bence çok iyi para veriyorlar yerine iyi bir kaleci bulursun

Ama bide gelen kalecinin uyum sounu var!!!

paraya ihtiyacın yoksa satma.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

kardes 28 trilyon param war diosun paraya ihtiyacım yok diosun yani anlamadım adamlar senin butcenden daa fasla para weriolar bnce sat

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by submarine_18 View Post
    arkadaşlar benim fransız benoit costil adlı bi kalecim var 21 yaşında 2010 yılındayım.2010 dünyya kupası finallerinde kaleyi aldı.ve ilk kez fransa milli takımında oynadı.tabbii fransa milli takımında oynıyınca hemen kulüpler peşine takıldı.ben onu zamanında 5 trilyona almıştım ama çok saglam kaleci.şimdi rennesle pazarlık yapıyorum 30 trilyonda anlaştık.zaten benimde bütçem şuan 28 trilyon.fazla paraya ihtiyacım yok.ama çok iyide para veriyolar.ne yapcam bilmiyorum
    Bu konu için sabit başlığımız var. Lüfen bu tip konuları sabit başlıklarda değerlendirelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Chelsea Kaka'ya 80Milyon Euro önerdi? Satayım mı?

Nesil
    2007
    Yer
    --------------------

Wink

Bence sat Trezeguet'i.Yerine de River'dan Gonzalo Higuain war onu al tavsiye ederim.Trezeguet'ten daha iyi ve onun geleceği..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Chelsea Kaka'ya 80Milyon Euro önerdi? Satayım mı?
    Bence satmalısın gayet iyi bir teklif yapmış..Yerine çok uygun fiyatlara daha iyi orta saha alabilirsin..

ya gokhan unal la mehmet topuzu satip yerlerine kerlon la ugur ucari alsam nasi olur?

Quote Originally Posted by caglar24 View Post
    ya gokhan unal la mehmet topuzu satip yerlerine kerlon la ugur ucari alsam nasi olur?
    Kerlon süper olur da Uğur nasıl olur bilmem.

zaten uefa ya kalamadim diye sattim ikisinide..>D

galatasarayla 2013 yılındayım ve akinfeev i man utd ye 40 milyon ingiliz sterlinine sattım.adamlar takır takır saydı parayı.simdi o parayla c.ronaldoyu alıyomm(30 mil.)

akinfeev o kadar para ediyo mu bende aldim gs ye

paylasim icin saol

ben satarım yerine yeni yıldızları bulurum

berbatovvvvv

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri