ewet bende öle yapmayı düşünüodum fakat yinede bi sorıyım dedim çünkü appiah yerine koyacağım çok oyuncu var mesela aurello,mehmet yozgatlı,hasan sas gibi zaten çoğu takımdan teklif gelmişti villareal 10 MN verio bende sattıom şimdi...
ewet bende öle yapmayı düşünüodum fakat yinede bi sorıyım dedim çünkü appiah yerine koyacağım çok oyuncu var mesela aurello,mehmet yozgatlı,hasan sas gibi zaten çoğu takımdan teklif gelmişti villareal 10 MN verio bende sattıom şimdi...
Fransada mahalle maçlarına bile alınmayan bi topcuyken takımıma getirdiğim kaboul beni yarı yolda bırakıyor. Onu çöplüğünden çekip çıkardığım günleri unutmuş sanki. Benim sayemde fransa milli takımına seçildi. Şimdi gözünü para hırsı bürüdü heralde ki bana daha büyük bir klübe transfer olmak istediğini söylüyor. İşin kötüsü sene sonunda adamın sözleşmesi biticek. Benim bu satıcıyı hala klüpte tutma şansım varmıdır sizce. Yoksa sözleşmesi bitmeden satıyım da beleşe gitmesin mi ?
valla sat gitsin bence ama zorda olsa bir şansın var nasılmı son zamanlarda bunun talibi olmayacak senin sözleşmeni kabul etmek zorunda kalacak ama oda düşük bir şans ben olsam satardım yinede
So what?
Saike
kardes genelde 10 da 7 si ilkden nazlansalar bile transfer donemi yaklasirken imzaliyo kontrati bnde de ibrahim akin ve burak yilmaz da su an imazalamayi dusunmuyo falan yaziodu ama sezon sonuna doru israrli tekliflerim uzerine kabul ettiler tabi teklifininde baya ii olmasi lazim ama kabul etmeme ihtimali var mi dersen var
![]()
sat bencede.. geri kazanmam çok zor.. senin için zor bir durum ama sat gitsin..![]()
Konuyu sabit başlıklara taşıyorum.
fb de 3.senedeyim deivid i satayimmi ? yerine liverpooldaki crouch alabilirim
arkadaslar runje'yi satma dusuncesındeyım vıncent enyeama'yı aldım sızce kalsın mı gıtsın mı???
bencede sat
arkadaşlar benim fransız benoit costil adlı bi kalecim var 21 yaşında 2010 yılındayım.2010 dünyya kupası finallerinde kaleyi aldı.ve ilk kez fransa milli takımında oynadı.tabbii fransa milli takımında oynıyınca hemen kulüpler peşine takıldı.ben onu zamanında 5 trilyona almıştım ama çok saglam kaleci.şimdi rennesle pazarlık yapıyorum 30 trilyonda anlaştık.zaten benimde bütçem şuan 28 trilyon.fazla paraya ihtiyacım yok.ama çok iyide para veriyolar.ne yapcam bilmiyorum
eğer daha iyisini veya ona yakın yetenekte bir kaleci alternatifi bulabilirsen sat.aksi taktirde paraya kanıp kaleni boşaltma.yine de sen bilirsin tabi..
sat bence çok iyi para veriyorlar yerine iyi bir kaleci bulursun
Ama bide gelen kalecinin uyum sounu var!!!
paraya ihtiyacın yoksa satma.
kardes 28 trilyon param war diosun paraya ihtiyacım yok diosun yani anlamadım adamlar senin butcenden daa fasla para weriolar bnce sat
Chelsea Kaka'ya 80Milyon Euro önerdi? Satayım mı?
ya gokhan unal la mehmet topuzu satip yerlerine kerlon la ugur ucari alsam nasi olur?
zaten uefa ya kalamadim diye sattim ikisinide..>D
galatasarayla 2013 yılındayım ve akinfeev i man utd ye 40 milyon ingiliz sterlinine sattım.adamlar takır takır saydı parayı.simdi o parayla c.ronaldoyu alıyomm(30 mil.)
akinfeev o kadar para ediyo mu bende aldim gs ye
paylasim icin saol
ben satarım yerine yeni yıldızları bulurum
berbatovvvvv