Jeton köşeli biraz GeretS'in hatasını geç anladı ...
gidecegini coktandir biliyoruz.Eger kalici olsaydi aralik ayinda sözlesmesi yenilenirdi.Gerets inamotoyu inat olsun diye oynatiyor.Eger yarin gerets sözlesme imzalarsa gerets ayni saatte inamotoyu kovar.
Ayrica bu kadar bitik birini galatasarayin basinda görmek istemiyoruz.
böyle bişey olsaydı yönetim direk kapının önüne koyardı geretsi bence kasti yapmıyordur yaw
So what?
Saike
macı izlemedim ama gs yine 1cuval inciri berbat etti 2oldu
ya kasti yapmasa orada mehmet güveni oynatirdi,herkes gördü hazirlik maclarinda mehmet güveni.Mehmet topali oynatirdi.Bunlarin yerine macta hicbirsey yapmayan inamotoyu oynatiyor.Onun yüzünden her mac 10 kisi oynuyoruz.Ayhan nerede?bak onuda atti kulübeye hic oynatmiyor.Bu gerets bi defolup gitse cok güzel günler görecegiz.
tahmin yarışmasında yattım ama galtasaray puan kaybetti iyi oldu denizli'nin forveti adrinao gerçekten çok iyi bi adam tek forvet olmasına rağmen 2 defansla birden başa çıktı.eğer fenerbahçe djiby fall'ı gerçekten alıcaksa onun yerine adriano'yu alsın.denizli daha iyi oynadı maçta bunda şüphesiz güvenç kuratr'ın takıma yeni gelmiş oluşuyla takımda değişen hav etkendir.galtasaraylı futbolcular çok rahat oynadılar hani'kesin kazanırız'havalarında ama unuttularki karşılarında can çekişen bi takım vardı
GalataSaray'ın karşısında kim varsa ismi cismi önemli olmaksızın onun yaptığı profesyoneliktir(fblinin el kitabı)
________
oynanan futbol yok, yine kayıplardayız bakalım sonumuz hayırlı olur inşAllah :S
beraberlik skorunu da bilemediğim için ayrıca kahroldum
Originally Posted by nart_susruko