Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
391 ile 420 arası toplam 434 sonuç

Konu: TSL 24.Hafta Galatasaray-Trabzonspor

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    vay bir fenerbahçeli için söylenmesi zor kelimeler dostum helal olsun
    _______

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

elbette der dostum o işin esprisi ama fenerbahçeli olupta demeyen insan sayısıda azımsanmayacak kadar çok...
    OnLar Kendini Tutamayan İçinde Kin Nefret oLan ArkadaşLarımız ALbuki Bütün SeyirciLer KoL koLa Maç Seğretse Kimse Yaralanıp öLmese Daha iyi oLmaz mı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

belki kol kola olmaz ama kimsenin canı yanmasa iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

belki kol kola olmaz ama kimsenin canı yanmasa iyi olur.
    İnşALLAH İLerleyen SeneLerde ßuna Çağre ßuLurLar ßizde Avrupadaki Ligler Gibi Takımımızı TeL Örgüsüz Maçta SeğredebiLiriz.!!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

diğer ülkelerdede pek farklı değil onlardada var şiddet şiddet heryerde.konuyu biraz dağıttık sanırım???

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

diğer ülkelerdede pek farklı değil onlardada var şiddet şiddet heryerde.konuyu biraz dağıttık sanırım???
    Mesela İnter-Valencia maçı.Konu dağıldı dağılıcağı kadar

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Mesela İnter-Valencia maçı.Konu dağıldı dağılıcağı kadar
    O maç Çok kötüydü ya futboLcular biLe Birbirine girdi ArkadaşLar Konu İyice DağıLmasın!! GaLatasaray Haftaya Konya DepLasmanına Gidiyor HeraLde Trabzon KimLe Yapacak.!!

Bugün Futbol Forumlarına Mesaj yazanların enerjisi ve keyfi gayet iyi anlaşılan.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

yani sadece bizde olmuyor.dağıttık valla
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Bugün Futbol Forumlarına Mesaj yazanların enerjisi ve keyfi gayet iyi anlaşılan.
    ALLAH bozmasın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

abi kapaklar olsa daha iyi olucak ama buna da şükür şaka bir yana yendik tabii keyifler süper

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    abi kapaklar olsa daha iyi olucak ama buna da şükür şaka bir yana yendik tabii keyifler süper
    Kapakçı bugün erkenci , hanımdan fırçayı yemeden yattı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kapakçı bugün erkenci , hanımdan fırçayı yemeden yattı
    İyiki gitti yoksa kapakları bize toplatırdı

Stada gidip o eziyeti çektikten sonra gol sevinci yaşamasaydım,gözüm açık giderdi herhaldeYenilmemize rağmen o gol sevincine değdi

Musa Büyük'ü futbolcu olarak beğenmesem de sakatlığına üzüldüm,geçmiş olsun.Özhan Canaydın'ın onu ziyaret etmesi de ekstra bir hareketti.Bu düşüncesini bilet organizasyonunda da gösterseydi keşke.

Galatasaray'ın attığı ilk golde ofsayt olabilir.Bizim attığımız golde ise bence faul yoktu.Oyunun kırılma noktası gerçekten Yattara'nın girmesi sırasında oldu.Tribünde dua ediyorum bu korner geçsin diye.Çünkü o korneri savuştursaydık,Yattara'nın girmesiyle birlikte üstümüze gelen Galatasaray'ı darmadağan edecektik.Ancak şans işte Umut'un ayağının altından kaçtı gol oldu.Tipik Galatasaray golü diyelim neyse

Aykut'un oynaması önceden tahmin ettiğim gibi bizim açımızdan kötü oldu.Hakan Şükür'ü şahsen bir takıma transfer etmem.Tarzını pek beğenmiyorum ancak Trabzonspor'a karşı oynadığında her zaman çekinirim.Bu maçta Hakan Ş. olmasaydı her şey çok farklı olurdu.

Yattara'nın girişi ise çok güzel olduTrabzonsporluların çoğu ikinci yarıda gireceğini biliyordu zaten.Yattara denince bütün Galatasaraylıların şaşkın halleri güzeldi

Pek uzatmayayım.Sadece o gol sevinci için bile bu maça gidilirdi.

Hakan sükür 90 dakika boyunca pres yapti,necatiye cok güzel gol pozisyonlari yaratti ama necati kazmasi atamadi.Eger bu macta ümit olsaydi gercekten en az 2 tane gol atardi.

Aykuta helal olsun gercekten,2 tane mutlak gol pozisyonu cikardi,tsnin attigi golde bana göre %100 faul vardi,genede cok iyiydi.Haftaya konya macindada oynayabilir. igrenc hakeme,geretse ragmen maci kazandik.Mutluyuz,gururluyuz

en az 5 mac seyircisiz bekliyorum

1 tane ses bombasi(olum tehlikesi icermiyen) icin 3 mac seyircisiz verebiliyorlarsa bir bicak icin (direk oldurme tesebusu)

haydi ulusoy gostert cifte standartlarinda bir tane daha

---------------------------------------------------

sarbi alem adam gs store forma mi uretemiyor yoksa sabri korsan mi giyor anliyamadim

gs logosu yok

burdada ismi yanlis yazilmis

Quote Originally Posted by 19 07 2007 View Post

1 tane ses bombasi(olum tehlikesi icermiyen) icin 3 mac seyircisiz verebiliyorlarsa bir bicak icin (direk oldurme tesebusu)

Suna bak ya,3 tane ses bombasi mondragona.Sayisiz yabanci maddeler.Geretsin alnina bozuk para ve geretsin alni yarildi.Mac boyunca küfürler.Ya sen adami deli ediyon ha.Simdi sana cok güzel laflar söylerdimde senin gibi bir seviyesizin yüzünden banlanmak istemiyorum.Ayrica cakiyi sahaya attilar hemde hickimseye degmezdi o.Birde 5 mac bekliyormus vay bee.Baska derdin bizim 3 puanimizi silip size +3 puanda koysunlarmi?

Birde haluk ulusoya cifte standart yapiyorsun diyorsun ya ne diyimki sana.Ya yöneticiler ilgilensin sunla lütfen sinirlerimizi bozup bizi kiskirtmaktan baska birsey yapmiyor.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Suna bak ya,3 tane ses bombasi mondragona.Sayisiz yabanci maddeler.Geretsin alnina bozuk para ve geretsin alni yarildi.Mac boyunca küfürler.Ya sen adami deli ediyon ha.Simdi sana cok güzel laflar söylerdimde senin gibi bir seviyesizin yüzünden banlanmak istemiyorum.Ayrica cakiyi sahaya attilar hemde hickimseye degmezdi o.Birde 5 mac bekliyormus vay bee.Baska derdin bizim 3 puanimizi silip size +3 puanda koysunlarmi?

Birde haluk ulusoya cifte standart yapiyorsun diyorsun ya ne diyimki sana.Ya yöneticiler ilgilensin sunla lütfen sinirlerimizi bozup bizi kiskirtmaktan baska birsey yapmiyor.

Kufurleri mufurleri gectim. Atilan bozuk paralari, cakmaklari ve diger yabanci maddeleri filan da gectim. Ama adamlar sahaya direk ACILMI$ SEKILDE CAKI attilar!

duymadin galiba edilen kufurleri

Kufurleri mufurleri gectim. Atilan bozuk paralari, cakmaklari ve diger yabanci maddeleri filan da gectim. Ama adamlar sahaya direk ACILMI$ SEKILDE CAKI attilar!

duymadin galiba edilen kufurleri
    gec tabi onlari sen cünkü onlari siz yaptinizya onlarda birsey yok.Birde onlari gectim demiyonmu vallahi gecenin bu saatinde beni deli ediyon ha.

Sizin stadta edilen küfürleri sagir sultan bile duydu.54 bin kisi koro halinde ana avrat düz gidiyodunuz.Sen cakmaklari,bozuk paralari,ses bombalarini nasil es geciyorsun?Ve kimseye degmeyecek olan cakiya nasil laf ediyorsun?

Maç tekrar edilmeli

haha canaydin bi futbolcunun bacagi kirildigi icin hastaneye gitmis macin ortasinda kendi oyuncusuda degil

galiba 2 haftadir gelemedigi stada bu kezde bir yalan uydurdu ve mac bitmeden bye bye dedi

1-1 olunca tepkilerden korktugu icin onu mazeret gostererek kacti. Boylece bir tasla iki kus vurmus oldu. Hem medyaya sirin hemde tepkilerden kacma ohhh

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Maç tekrar edilmeli
    yok yok 3 puaninizi silip fakir fuka dagitmali.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar sonuçt GS yendi daha fazla germeyelim ortamı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

tartışmaya gerek yok...Gs yendi.. tebrik ederim...en azından dostça bi karşılaşma oldu.. bana göre üst düzey bi mücadele vardı sahada futbolcuları tebrik etmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

haha canaydin bi futbolcunun bacagi kirildigi icin hastaneye gitmis macin ortasinda kendi oyuncusuda degil

galiba 2 haftadir gelemedigi stada bu kezde bir yalan uydurdu ve mac bitmeden bye bye dedi

1-1 olunca tepkilerden korktugu icin onu mazeret gostererek kacti. Boylece bir tasla iki kus vurmus oldu. Hem medyaya sirin hemde tepkilerden kacma ohhh

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

yok yok 3 puaninizi silip fakir fuka dagitmali.

Kardeş boşu boşuna ortamı geriyorsun.Amacın ne Koca bir tartışma yaratmak mı...

ö.canaydın bence de sırf tepkilerden çekindiği için musa nın yanına gitti ... yoksa bu önemli maç bırakılıp gidilmezdi ... maçtan sonrada pekala yanına gidip ziyaretini yapabilirdi ...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Galatasaray kazandı niye kabullenemiyorsunuz?

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Stada gidip o eziyeti çektikten sonra gol sevinci yaşamasaydım,gözüm açık giderdi herhaldeYenilmemize rağmen o gol sevincine değdi

Musa Büyük'ü futbolcu olarak beğenmesem de sakatlığına üzüldüm,geçmiş olsun.Özhan Canaydın'ın onu ziyaret etmesi de ekstra bir hareketti.Bu düşüncesini bilet organizasyonunda da gösterseydi keşke.

Galatasaray'ın attığı ilk golde ofsayt olabilir.Bizim attığımız golde ise bence faul yoktu.Oyunun kırılma noktası gerçekten Yattara'nın girmesi sırasında oldu.Tribünde dua ediyorum bu korner geçsin diye.Çünkü o korneri savuştursaydık,Yattara'nın girmesiyle birlikte üstümüze gelen Galatasaray'ı darmadağan edecektik.Ancak şans işte Umut'un ayağının altından kaçtı gol oldu.Tipik Galatasaray golü diyelim neyse

Aykut'un oynaması önceden tahmin ettiğim gibi bizim açımızdan kötü oldu.Hakan Şükür'ü şahsen bir takıma transfer etmem.Tarzını pek beğenmiyorum ancak Trabzonspor'a karşı oynadığında her zaman çekinirim.Bu maçta Hakan Ş. olmasaydı her şey çok farklı olurdu.

Yattara'nın girişi ise çok güzel olduTrabzonsporluların çoğu ikinci yarıda gireceğini biliyordu zaten.Yattara denince bütün Galatasaraylıların şaşkın halleri güzeldi

Pek uzatmayayım.Sadece o gol sevinci için bile bu maça gidilirdi.
    işte tribünden maç izlemeyi bu yüzden hiç sevmiyorum ... galatasarayın attığı ilk gol temiz, ts nin attığı golde de faul var ha gol sevincini yaşadınız hakem sayesinde ... o da olmasa yaşayamazdınız ... tribündeyken yattara oyuna girerken galatasaraylıların yüz ifadesini nasıl gördün çok merak ettim ... ne yattaraymış yaa ... peki yattaranın o performansından sonra ki trabzonluların yüz ifadeleri nasıldı veya hakeme rağmen 2. golden sonraki yüz ifadelerinide anlatırsan sevinirim ...... galatasaray oynadı ve maçı aldı .... maçın iyileride ayhan arda ve hakan şükür dür .....

Del Piero_10 Misafir

Siteden banlanan saruman olabilirmi şu üye?

aynı üslup.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

olabilir valla...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

---------------------------------------------------

sarbi alem adam gs store forma mi uretemiyor yoksa sabri korsan mi giyor anliyamadim

gs logosu yok

burdada ismi yanlis yazilmis

çok güzel ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fanatizmlik, yapmayin be kardes alla alla ne 5 maci futboldan cakiyormusunuz fenerbahce galatasaray maci hemen ornek size

Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon

Mesaj Yetkileri