Stada gidip o eziyeti çektikten sonra gol sevinci yaşamasaydım,gözüm açık giderdi herhalde

Yenilmemize rağmen o gol sevincine değdi
Musa Büyük'ü futbolcu olarak beğenmesem de sakatlığına üzüldüm,geçmiş olsun.Özhan Canaydın'ın onu ziyaret etmesi de ekstra bir hareketti.Bu düşüncesini bilet organizasyonunda da gösterseydi keşke.
Galatasaray'ın attığı ilk golde ofsayt olabilir.Bizim attığımız golde ise bence faul yoktu.Oyunun kırılma noktası gerçekten Yattara'nın girmesi sırasında oldu.Tribünde dua ediyorum bu korner geçsin diye.Çünkü o korneri savuştursaydık,Yattara'nın girmesiyle birlikte üstümüze gelen Galatasaray'ı darmadağan edecektik.Ancak şans işte Umut'un ayağının altından kaçtı gol oldu.Tipik Galatasaray golü diyelim neyse
Aykut'un oynaması önceden tahmin ettiğim gibi bizim açımızdan kötü oldu.Hakan Şükür'ü şahsen bir takıma transfer etmem.Tarzını pek beğenmiyorum ancak Trabzonspor'a karşı oynadığında her zaman çekinirim.Bu maçta Hakan Ş. olmasaydı her şey çok farklı olurdu.
Yattara'nın girişi ise çok güzel oldu

Trabzonsporluların çoğu ikinci yarıda gireceğini biliyordu zaten.Yattara denince bütün Galatasaraylıların şaşkın halleri güzeldi
Pek uzatmayayım.Sadece o gol sevinci için bile bu maça gidilirdi.