bunlara hic inanmiyorum, dunya Allah yaratigindan beri donuyo ve kimse sussuz kalmadi. Bundan sonrada kalmaz
bunlara hic inanmiyorum, dunya Allah yaratigindan beri donuyo ve kimse sussuz kalmadi. Bundan sonrada kalmaz
dunyanin nufusu, dunya donmeye basladigindan beri artiyor
tamam ama yeni urunler cikiyo, baska yontemler bulunuyo.1000 yil once belkide neler vardi, degisik meyveler falan, degisik hayvanlar. Simdi ise yeni meyveler yeni hayvanlar bulunuyo.
bunlarin amacini ben anlamadim, herkes kendine gore hesap yapiyo, yok 20 yilda bitiyoz yok dunyaya dev alev topu yaklasiyo 5 yilda vuracak. Bunlar bos seyler, hayatinizi keyfine bakin, yarin sabah kalkacaginizin garantisi yok.
biz burda bilim'in sozleri hakkinda konusuyoruz, parasal sorunlari olan bazi ulkelerin degil.
finans ve bilim ayri seyler.
Turkiyede halen bazi koylere su gitmiyo. Kaynak orda ama o ulkenin finanslari yetmiyo o suyu denizden veya nehirden temiz bir sekilde alip, insanlarin hizmetine sunamiyo. Yani Afrika'da parasal konunular iyi olsa, o su kolayca o insanlara yetistirilir.
çok bilimsel konuşuyorsunuz yani bilim adamlarını reddederek nası araştırmışlar diyorsunuz sanki gidip gördünüzde adamları kaynak zaten aa yani fotomaç değil.herkes elinden geleni yapsada fayda etmez ülkeler bu işe yardım etmezse bize yıllardır söylenir deodorant ancak deodorant belkide 10 katı zararlılar her yerde kullanılıyor kimsenin haberi varmı.insanlar para kazanmak için dünya'yı bu kadar bozuyolar.neyse 20 yıl sonra allah nasip eder yaşarsak dünya'nın nereye doğru gittiğini görürüz beraber