1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: '20 yılda yüzmilyonlarca kişi susuz kalacak'

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

bunlara hic inanmiyorum, dunya Allah yaratigindan beri donuyo ve kimse sussuz kalmadi. Bundan sonrada kalmaz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    bunlara hic inanmiyorum, dunya Allah yaratigindan beri donuyo ve kimse sussuz kalmadi. Bundan sonrada kalmaz
    Dünya'da nüfus durmadan artıyor kaynaklar belli yere kadar dayanır. Çok fazla nesil ve tahıl ürünü yok oldu artık yiyemiyoruz veya bazı tür hayvanları göremiyoruz. Hala farkında değilsin...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Dünya'da nüfus durmadan artıyor kaynaklar belli yere kadar dayanır. Çok fazla nesil ve tahıl ürünü yok oldu artık yiyemiyoruz veya bazı tür hayvanları göremiyoruz. Hala farkında değilsin...
    dunyanin nufusu, dunya donmeye basladigindan beri artiyor

tamam ama yeni urunler cikiyo, baska yontemler bulunuyo.1000 yil once belkide neler vardi, degisik meyveler falan, degisik hayvanlar. Simdi ise yeni meyveler yeni hayvanlar bulunuyo.

bunlarin amacini ben anlamadim, herkes kendine gore hesap yapiyo, yok 20 yilda bitiyoz yok dunyaya dev alev topu yaklasiyo 5 yilda vuracak. Bunlar bos seyler, hayatinizi keyfine bakin, yarin sabah kalkacaginizin garantisi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

iŞte en güzel cevap

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

allah isterse dünyayı tamamen su ile kaplar.ancak susuz kimse kalmamış demişssin afrika'da susuzluktan ölen ne kadar insan var?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    allah isterse dünyayı tamamen su ile kaplar.ancak susuz kimse kalmamış demişssin afrika'da susuzluktan ölen ne kadar insan var?
    biz burda bilim'in sozleri hakkinda konusuyoruz, parasal sorunlari olan bazi ulkelerin degil.
    finans ve bilim ayri seyler.

Turkiyede halen bazi koylere su gitmiyo. Kaynak orda ama o ulkenin finanslari yetmiyo o suyu denizden veya nehirden temiz bir sekilde alip, insanlarin hizmetine sunamiyo. Yani Afrika'da parasal konunular iyi olsa, o su kolayca o insanlara yetistirilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok bilimsel konuşuyorsunuz yani bilim adamlarını reddederek nası araştırmışlar diyorsunuz sanki gidip gördünüzde adamları kaynak zaten aa yani fotomaç değil.herkes elinden geleni yapsada fayda etmez ülkeler bu işe yardım etmezse bize yıllardır söylenir deodorant ancak deodorant belkide 10 katı zararlılar her yerde kullanılıyor kimsenin haberi varmı.insanlar para kazanmak için dünya'yı bu kadar bozuyolar.neyse 20 yıl sonra allah nasip eder yaşarsak dünya'nın nereye doğru gittiğini görürüz beraber

Mesaj Yetkileri