1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: '20 yılda yüzmilyonlarca kişi susuz kalacak'

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ibig61 kardeşim tamam doğru söylüyorsunda dinimizde kader kavramı var bir insan iyi veya kötü şekilde kendi kaderini kendi belirler.Bizde tüm insanlar olarak dünyaya bu kadar zarar vererek kendi kaderimizi etkilemiş olmuyormuyuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by nekop View Post
    ibig61 kardeşim tamam doğru söylüyorsunda dinimizde kader kavramı var bir insan iyi veya kötü şekilde kendi kaderini kendi belirler.Bizde tüm insanlar olarak dünyaya bu kadar zarar vererek kendi kaderimizi etkilemiş olmuyormuyuz ?
    tamam birazcik etkiliyoz, ama 20 yilda neresi sussuz kalacak ben anlamadim. Her bilim adami baska bisey anlatiyo, baska rakamlar veriyo ...

Hayatimizi bunlara gore yasiyamayizki, cunku neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyoruz. Bilim adamlarina bukadar guveniliyorsa, ve bilim adamlari bukadar iyise, sussuzlugun da caresini bulsunlar diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    tamam birazcik etkiliyoz, ama 20 yilda neresi sussuz kalacak ben anlamadim. Her bilim adami baska bisey anlatiyo, baska rakamlar veriyo ...

Hayatimizi bunlara gore yasiyamayizki, cunku neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyoruz. Bilim adamlarina bukadar guveniliyorsa, ve bilim adamlari bukadar iyise, sussuzlugun da caresini bulsunlar diyorum.
    bu 20 yıl sonra su bi anda biticek demek değil ki azalıcak en sonundada bitme noktasına gelicek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    tamam birazcik etkiliyoz.
    Birazcıkmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by nekop View Post