Aslında iyi bir defans ama ben milli takım için biraz abartılı görüyorum umarım yanılırım...
Aslında iyi bir defans ama ben milli takım için biraz abartılı görüyorum umarım yanılırım...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Brezilya Milli Takımı kadrosuna çağrılan Fenerbahçeli futbolcu Edu, bu şansı iyi değerlendirip, milli takımda kalıcı olmak istediğini söyledi.
Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın, 24 Mart'ta Şili ve 27 Mart'ta Gana ile yapılacak maçlar için belirlediği kadroya dahil edilen Edu, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde açıklama yaptı.
Fenerbahçe'deki performansının ve Zico'nun desteğinin, bu seçimde büyük rolü olduğunu ifade eden Edu, ''Karşılığını, ülkem adına sahada en iyisini sergileyerek vereceğim. Resmi haber açıklandıktan sonra, bütün gece telefonlarım susmadı. Başta ailem olmak üzere eski ve şimdiki takım arkadaşlarımdan tebrik yağdı. Brezilya basını da çok ilgi gösterdi'' diye konuştu.
Dunga'nın kararının kendisini çok gururlandırdığını kaydeden Edu, bu haberi beklediğini, Dunga'nın, kadroda boşalan yer için kendisini uygun görmesinden mutluluk duyduğunu kaydetti.
27 Mart'ta Gana ile yapacakları maçta takım arkadaşı Appiah ile rakip olacak olan Edu, bugünkü antrenmanda Appiah ile bu konuyu konuştuğunu belirterek, ''Ona, burada takım arkadaşı olduğumuzu, ama maçta tamamen rekabet içinde olacağımızı söyledim. İyi olan kazansın. Umarım Brezilya kazanır'' dedi.
vall milli takım edu ya 5-6 boy büyük gelir ya neyse
Herkes Alex'i beklerken Edu gitti.
edu ne yaptıki milli takıma seçildi
kardeş edu bişeler yapmıştır kesin
herkes bişe yaptı
ama edu böle büyük bi ülkenin formasını giyicek kadar kaliteli bi oyuncu diil
ondan daha iyileri var
sakatlıklar yüzündn çaırılmıştır
Evet sakatlık yüzünden, bir daha çağırılacağını mı sanıyorsunuz yoksa ..
Kendini gösterirse neden olmasın...
ben bir daha çağrılacağını sanmıyorum tabi yine böyle sakatlıklar olmazsa.