1 ile 30 arası toplam 247 sonuç

Konu: 25.Hafta Bursaspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Böyle düşünmen çok üzücü mert.. Fanatik Bursalı olmanın verdiği coşkudan dolayı böyle düşünüyosun bence. Fener'i kendi sahasında yenen tek takım bile bile bu maçı mı verecek fenere. Hem de oyuncularının içinde eski Fb'liden çok eski bjk-gs karması oyuncular varken.. Lütfen kendi oyuncularınızın emeğine saygı gösterin bari... Eminim ki 30. saniyede Bursa golü atsaydı, FB puan kaybederdi..
    herkes maçı satar diyordu ama ben hiç boyle düşünmüyordum ama malesef yanılmışım..bursasporlu bile diyemeyeceğim bazı insanlar fenerbahçelilere sanırım açık kaleye karaborsa bilet satmışlar..ben bunlara bursasporlu bile demem.yazık çok yazık..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    herkes maçı satar diyordu ama ben hiç boyle düşünmüyordum ama malesef yanılmışım..bursasporlu bile diyemeyeceğim bazı insanlar fenerbahçelilere sanırım açık kaleye karaborsa bilet satmışlar..ben bunlara bursasporlu bile demem.yazık çok yazık..
    Mert düşüncen çok yanlış bence Bu devirde Hele Bu Durumdayken Kimse Kimseye Maç satmaz Bunlar çok ağır Suçlamalardır İnsanların Günahını Almayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Mert düşüncen çok yanlış bence Bu devirde Hele Bu Durumdayken Kimse Kimseye Maç satmaz Bunlar çok ağır Suçlamalardır İnsanların Günahını Almayın.
    ben yaparım mehmet.adam gibi top oynasınlar.fenerli değil bursasporlu başkan istiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Ne oldu? Hani kardeslik yoktu?
    Ayrica bu maci ilk yaridaki macla karistirmak sacmalik. O zaman Bursa kotu gunler geciriyordu ve 3 puana hasretti, sampiyonluk yarisi ise hic kizismamisti. Bu gunku ortam ise cok farkliydi. Bursa'li bir arkadasin bile kabul etmesi, ama Fener'lilerin hala kabul etmemesi resmen komedi, herseyi gorduk sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ne oldu? Hani kardeslik yoktu?
    Ayrica bu maci ilk yaridaki macla karistirmak sacmalik. O zaman Bursa kotu gunler geciriyordu ve 3 puana hasretti, sampiyonluk yarisi ise hic kizismamisti. Bu gunku ortam ise cok farkliydi. Bursa'li bir arkadasin bile kabul etmesi, ama Fener'lilerin hala kabul etmemesi resmen komedi, herseyi gorduk sahada.
    Neyi gördün anlatır mısın? 8. haftada neyin düşme tehlikesini yaşıyordu Bursa. Fenerbahçe'yi hatırla, bu sezonun en kötü günlerini geçiriyordu FB. Zico'nun gönderilmesi bile gündeme gelmişti o dönem. Eğer satılacak olsayı o maç satılırdı.

Maç satıldı diyen arkadaşlar, eğer satılmadıysa, sahada mücadele edenlerin şerefine, namusuna attığınız bu çamurun hesabını nasıl vereceksiniz ahirette? O kişilerin hakkını alıyorsunuz, size hakkını helal eder mi peki onlar?

2. yarının başında FB golü bulunca Bursa'nın direnci kırıldı, 2. golü de bulduktan sonra fark geldi. Herkes alışmış, maçı hakem sattı, yok rakip sattı. İşin kolayını bulmuşuz, ne güzel...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri