Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 247 arası toplam 247 sonuç

Konu: 25.Hafta Bursaspor - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    herkes maçı satar diyordu ama ben hiç boyle düşünmüyordum ama malesef yanılmışım..bursasporlu bile diyemeyeceğim bazı insanlar fenerbahçelilere sanırım açık kaleye karaborsa bilet satmışlar..ben bunlara bursasporlu bile demem.yazık çok yazık..
    Ne oldu? Hani kardeslik yoktu?
    Ayrica bu maci ilk yaridaki macla karistirmak sacmalik. O zaman Bursa kotu gunler geciriyordu ve 3 puana hasretti, sampiyonluk yarisi ise hic kizismamisti. Bu gunku ortam ise cok farkliydi. Bursa'li bir arkadasin bile kabul etmesi, ama Fener'lilerin hala kabul etmemesi resmen komedi, herseyi gorduk sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ne oldu? Hani kardeslik yoktu?
    Ayrica bu maci ilk yaridaki macla karistirmak sacmalik. O zaman Bursa kotu gunler geciriyordu ve 3 puana hasretti, sampiyonluk yarisi ise hic kizismamisti. Bu gunku ortam ise cok farkliydi. Bursa'li bir arkadasin bile kabul etmesi, ama Fener'lilerin hala kabul etmemesi resmen komedi, herseyi gorduk sahada.
    Neyi gördün anlatır mısın? 8. haftada neyin düşme tehlikesini yaşıyordu Bursa. Fenerbahçe'yi hatırla, bu sezonun en kötü günlerini geçiriyordu FB. Zico'nun gönderilmesi bile gündeme gelmişti o dönem. Eğer satılacak olsayı o maç satılırdı.

Maç satıldı diyen arkadaşlar, eğer satılmadıysa, sahada mücadele edenlerin şerefine, namusuna attığınız bu çamurun hesabını nasıl vereceksiniz ahirette? O kişilerin hakkını alıyorsunuz, size hakkını helal eder mi peki onlar?

2. yarının başında FB golü bulunca Bursa'nın direnci kırıldı, 2. golü de bulduktan sonra fark geldi. Herkes alışmış, maçı hakem sattı, yok rakip sattı. İşin kolayını bulmuşuz, ne güzel...
    "YÜCE ATATÜRK"

Fenerbahce maci falan satmadi,bursanin tamamen kendi hatasi,macin baslarinda mutlak golü atsalardi belki su anda bursanin galibiyetini kutlardik.Gercektende serkan cok hakli eger mac satilmamissa bu iftiralari öbür dünyada nasil ödeyeceksiniz?Ben bir fanatik galatasarayliyim,bunu bilirsiniz.Fenerbahceye hicbir sucta bulunamayiz,cünkü biz kendi hatalarimizla bu duruma düstük.Fenerbahcenin 23 puan kaybettigi sezonda biz 32 puan kaybettik.Bu durumda suc kimde oluyor?

Eger bir takima laf atacaksak ilk önce kendimize bakmaliyiz.Igneyi kendimize cuvaldizi baskasina hesabi.

Mac oldu bitti,konu kapatilsin bence,bosu bosuna gereksiz tartismalar cikmasin.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Tribün olayları bizim kendi meselemizdir.Kendi içimizde halledeceğiz.Kimin yaptığı kimin olay çıkardığı tüm Fenerbahçe'liler tarafından biliniyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fenerbahce maci falan satmadi,bursanin tamamen kendi hatasi,macin baslarinda mutlak golü atsalardi belki su anda bursanin galibiyetini kutlardik.Gercektende serkan cok hakli eger mac satilmamissa bu iftiralari öbür dünyada nasil ödeyeceksiniz?Ben bir fanatik galatasarayliyim,bunu bilirsiniz.Fenerbahceye hicbir sucta bulunamayiz,cünkü biz kendi hatalarimizla bu duruma düstük.Fenerbahcenin 23 puan kaybettigi sezonda biz 32 puan kaybettik.Bu durumda suc kimde oluyor?

Eger bir takima laf atacaksak ilk önce kendimize bakmaliyiz.Igneyi kendimize cuvaldizi baskasina hesabi.

Yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu fenerli olmayan birinden bu konu hakkında bu kadar objektif yorumlar duyunca.. Helal olsun sana... Benim düşüncelerimi de ifade etmişsin aynı zamanda..

GS'ın 32 fenerin 23 puan kaybetmeleri tamamen kendilerini ilgilendirir..Bahane bulmak kolaya kaçmaktır...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Helal olsun baran sana Bir Galatasaraylı Bunları Söyleyebiliyor Gerçekten Helal Olsun tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe kazandı, başka tartışma çıkmasına gerek yok. Baran'ın yazdıklarını tekrar tekrar okuyalım. Konu kapanmıştır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri