1 ile 30 arası toplam 843 sonuç

Konu: [Murat Özdemir] Giresunspor,Bulancakspor ve ardından Milli Takım [Türkiye] Kariyeri

Hybrid View

Ferhat Oztorun
    Erkan Ferin
    Mahmut Hanefi yi oneririm defansin soluna....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Ferhat Oztorun
    Erkan Ferin
    Mahmut Hanefi yi oneririm defansin soluna....
    kardesarkadas giresun onlari nasilalsin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    murat kardes ne cabuk ciktin liga ya yaw tam okuyordym kariyerini bir baktim lig a dasin en son ligde kotu gidiyordun

bendeordu ile ilerliyorum superligde 3. sezonum basliyacak mehmet duz bende aldim forvette as oynatacagim kadrom sahane

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    kardesarkadas giresun onlari nasilalsin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    murat kardes ne cabuk ciktin liga ya yaw tam okuyordym kariyerini bir baktim lig a dasin en son ligde kotu gidiyordun

bendeordu ile ilerliyorum superligde 3. sezonum basliyacak mehmet duz bende aldim forvette as oynatacagim kadrom sahane

Ya kusra bakma bi sorundan dolayı kariyere devam edemiyorum.Ama kendim oyuna devam ediyorum.Daha LİG A ya çıkamadım.Bildiğin gibi ilk sezon oldukça kötüydü ama ligde tutunduk.2.sezon ise Süper Lig'de kontratı biten oyunculardan biraz topladım.

Bu arada alamaz o adamları demişsin ama galiba kadromu görmedin daha iyileri varHem ben Mehmet Düz'ü ilk 11 oynatmıyorum genelde oyuna sonradan giriyor.Lig A ya çıkayım Ömer Rıza'nın yanına bir forvet daha alacağım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ya kusra bakma bi sorundan dolayı kariyere devam edemiyorum.Ama kendim oyuna devam ediyorum.Daha LİG A ya çıkamadım.Bildiğin gibi ilk sezon oldukça kötüydü ama ligde tutunduk.2.sezon ise Süper Lig'de kontratı biten oyunculardan biraz topladım.

Bu arada alamaz o adamları demişsin ama galiba kadromu görmedin daha iyileri varHem ben Mehmet Düz'ü ilk 11 oynatmıyorum genelde oyuna sonradan giriyor.Lig A ya çıkayım Ömer Rıza'nın yanına bir forvet daha alacağım.
    alamaz dedigim sunlar arkadas ferhat oztorun erkan ferin bunlari onermis bunlari almak zor iyi para gidiyor

demek lig b desin hala ne bilim kadron gorunce ciktin sandim cunku superlig duzeyindkei oyunculari alimissinda

Mesaj Yetkileri