1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Tuncay'a Inter kıskacı

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    hehe,gülerim bu yorumuna burak abi

Fenerbahcede alex oynuyor yahu,sahada tek pres yok,ruh gibi geziniyor.Cassano gibi süper yetenekli birimi oynayamayak?

Cassano gelmek istesin fbye,desinki ben fbye gelmek istiyorum,cocukluktan beri fbde oynamayi hayal ediyorum,aziz yildirima sesleniyorum beni fbye alsin ozaman fenerbahceli yöneticiler islerini güclerini birakip kosa kosa gider cassanoyu Sabiha Gökcen havaalaninda kirmizi halilarla karsilarlar
    Bence bana gülme. Çünkü yanlış anlamışsın. Sen komik duruma düştün.

Benim takımım derken benim yönettiğim bir takımdan bahsediyorum
    Yani farzedinki ben bir takım yönetiyorum; Cassano gibi ruhsuz bir futbolcu benim takımımda oynayamaz. Artıları eksilerini kapatabiliyorsa buyursun oynasın. Ama Cassano'da bu durum söz konusu değil. Alex'de söz konusu. Niye asist yapıyor gol atıyor, press yapmıyor belki buda fiziksel zayıflığından ve çabuk yorulmasından kaynaklanıyor. Ama bir pasla, şutla veya bir ortayla günü kurtaran adam oluyor..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bence bana gülme. Çünkü yanlış anlamışsın. Sen komik duruma düştün.

Benim takımım derken benim yönettiğim bir takımdan bahsediyorum
    Yani farzedinki ben bir takım yönetiyorum; Cassano gibi ruhsuz bir futbolcu benim takımımda oynayamaz. Artıları eksilerini kapatabiliyorsa buyursun oynasın. Ama Cassano'da bu durum söz konusu değil. Alex'de söz konusu. Niye asist yapıyor gol atıyor, press yapmıyor belki buda fiziksel zayıflığından ve çabuk yorulmasından kaynaklanıyor. Ama bir pasla, şutla veya bir ortayla günü kurtaran adam oluyor..
    Cassanonun mac icinde yapabilecekleri alexten daha fazladir.Alex 1 maci kurtarir,1 maci batirir.Bunu cok iyi biliyoruz.

Cassano-alex kiyaslamasi yapayacam cünkü cok sacma ve gereksiz bir kiyaslama.Yorum bile yapmayacam bu konu hakkinda.

Konu nereden nereye geldi...

Mesaj Yetkileri