1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Tuncay'a Inter kıskacı

Hybrid View

cassanonun tekniğini ve kapasitesini ne alexle ne tuncayla karşılaştırabilirsin kanımca

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    cassanonun tekniğini ve kapasitesini ne alexle ne tuncayla karşılaştırabilirsin kanımca
    O senin fikrindir saygı duyarım

Benim fikrimde; teknik olarak Alex'e yaklaşamaz. Ruhsal olarakta Tuncay'a yaklaşamaz..
    Neyse uzatmanın manası yok herkes herkesin görüşüne saygı göstermek zorundadır.. Bundan sonra bu tartışmayı uzatacak mesajlar silinecektir..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    O senin fikrindir saygı duyarım

Benim fikrimde; teknik olarak Alex'e yaklaşamaz. Ruhsal olarakta Tuncay'a yaklaşamaz..
    Neyse uzatmanın manası yok herkes herkesin görüşüne saygı göstermek zorundadır.. Bundan sonra bu tartışmayı uzatacak mesajlar silinecektir..
    ya evet fizik olarakda bana yaklaşamaz ... bu ne ya şaka mı orda sadece cassano yoktu guily den de reyes den de iyimiş ... hay allah ligimizde neasıl bir futbolcu varmışda farkedememişiz ... hadi biz körüz neyse de avrupa nın en ünlü takımları nasıl bulamamış bu adam 25 yaşına geldi ya ....
    ayrıca herkezden nasıl düşüncelerine saygı duymasını istiyorsan sende saygı duymalısın msj lar silinecek falan deme yani ....

Del Piero_10 Misafir

Cassano Capello'dan önce gitti Real Madrid'e

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Cassano Capello'dan önce gitti Real Madrid'e
    Evet orda bir hata yapmışım. Geldikten sonra bir dönem oynadı sonra kadro dışı bırakıldı. Capello gelince tekrar kadroya alındı. Hatamı düzelteyim yanlış anlaşılmasın..

Mesaj Yetkileri