1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Renato pazarlığı sürüyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Selman tabiki sen daha iyi bilirsin. Kulüple iç içesin. Ancak ben bu miktarı gerçekci bulmuyorum.İçinde olduğumuz sezonda uzun bir süre aramalarına rağmen kaliteli bir ön libero bulamamışlardır. Eğer bu başarılırsa Yönetim büyük iş başarmış olur.
    Yazının altına da dipnot olarak düştüğüm gibi kulüp 2003'ten bu yana ilk defa kâr girdisi sağlamıştır. Üstelik oran da azımsanacak derecede değil. O yüzden rakamları şaşırtıcı bulmamak gerekir. Bahsettiğim gibi 10 milyon dolar nakit yine bu rakama yakın miktarda taksitlendirme olmak üzere istediği futbolcuları alabilecek bir maddi imkana sahip Galatasaray. Ayrıca yukarıda bahsettiğim transfer bütçesine ek olarak satılacak oyunculardan gelecek olan paralar da gösterilebilir. Özetlemek gerekirse Galatasaray önümüzdeki sezon için kaynağını kendi imkanları dahilinde yaratmayı başarmıştır. Bu bütçe 2009 yılına kadar sabit oranda artış gösterebilir. Ancak 2009 sonrası transfer bütçesinin çok daha artacağını tahmin ediyorum...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Yazının altına da dipnot olarak düştüğüm gibi kulüp 2003'ten bu yana ilk defa kâr girdisi sağlamıştır. Üstelik oran da azımsanacak derecede değil. O yüzden rakamları şaşırtıcı bulmamak gerekir. Bahsettiğim gibi 10 milyon dolar nakit yine bu rakama yakın miktarda taksitlendirme olmak üzere istediği futbolcuları alabilecek bir maddi imkana sahip Galatasaray. Ayrıca yukarıda bahsettiğim transfer bütçesine ek olarak satılacak oyunculardan gelecek olan paralar da gösterilebilir. Özetlemek gerekirse Galatasaray önümüzdeki sezon için kaynağını kendi imkanları dahilinde yaratmayı başarmıştır. Bu bütçe 2009 yılına kadar sabit oranda artış gösterebilir. Ancak 2009 sonrası transfer bütçesinin çok daha artacağını tahmin ediyorum...
    Neyse hayırlı olsun bakalım. Türk kulüplerinin Avrupa'da etkili olabilmesi için maddiyat da çok önemli.. Galatasaray'da bir Türk kulübü olduğuna göre buda sevindirici bir haber..
    Birşey daha bunlar kesin verilermi?

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Neyse hayırlı olsun bakalım. Türk kulüplerinin Avrupa'da etkili olabilmesi için maddiyat da çok önemli.. Galatasaray'da bir Türk kulübü olduğuna göre buda sevindirici bir haber..
    Birşey daha bunlar kesin verilermi?

Yukarıda "resmi kayıtlar" diye belirtmiştim

Quote Originally Posted by Selman Ozturk
    Galatasaray Futbol A.Ş., komite takip raporlarında görülen yıllık kâr oranına göre transfer bütçesi belirleyecektir. Şu anki raporlarda -ki resmi kayıttır tamamı- 2006-2007 sezonu kâr oranı %37'lere varmaktadır.

Mesaj Yetkileri