1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Renato pazarlığı sürüyor

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Gerets sezon sonu inamotoyuda alip tatile gidecekler ve bir daha geri dönemeyecekler insallah

Galatasaray bu sene sportif acidan basarili olamadiysa da finansal acidan basariliyiz.Ilerki senelerde artik fakir takim galatasaray olmayacak.Zengin bir kulüp olacagiz insallah.Ama bazilari gibi her önümüze gelene milyonlarca dolar savurmayacagiz,bu isi bilenlerle calisip,iyi bir scout kadrosu kurup parayi belki az belki biraz fazla ama öz olarak harcayacagiz.
    Sadece umut olmuş, o kadar büyük konuşmaya istersen.Özhan Canaydın gitmedikten sonra umutlu konuşmanın bir yararı olmaz sana..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sadece umut olmuş, o kadar büyük konuşmaya istersen.Özhan Canaydın gitmedikten sonra umutlu konuşmanın bir yararı olmaz sana..
    Özhan canaydin 2008de gidiyor zaten.Demisti bu benim son dönemim diye.

Stadta 2009 yilinda yapiliyor,yeni yönetim ile beraber galatasaray yükselise gececek.Bizim icimizde mecburen umut olmali.Umut olmadan birsey basarilamaz.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

aynen katılıyorum ..... gitmeden hiç bişey olmaz ......

Mesaj Yetkileri