Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 266 sonuç

Konu: 7.0.2 Yaması ve Şubat Ayı Güncellemesi

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Bence her Sene Fm daha iyiye gidiyor İlerleyen serileri dahada güzel olucaktır
    fm 06 ile fm 07 arasindaki hatalara bakinca senin soyledigine katilamiyorum dostum soyleki yenilikler oluyo ama yeniliklerle beraber cok buyuk hatalarda oluyo ornek 7.0.2 patchleri ile birlikte hala hatalarin devam etmesi
    ya beklentimiz cok buyuk oldugu icin olabilicek hatalarida cok buyuk gorduk
    ya da fm nin yapimcilari bu sene bayagi bi hata yaptilar
    burdaki amac korsan oyun alanlari engellemek icin yapilan seyler ama orjinal oyun alanlarda da sorunlarin oldugu bir acik...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Keske uzununu yazsaydin da bunlarin duzeltilmesi icin verilen ugrasa yardimin olsaydi..
    yardim edebilicegim bisey varsa seve seve elimden geldigince yardim ederim...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    yardim edebilicegim bisey varsa seve seve elimden geldigince yardim ederim...
    Arastirma bolumu altinda hatalari rapor ederek ve sence nelerin duzeltilmesi gerektigini yazarak baslayabilirsin..

bu yamayı indirdikten sonra nasıl kuracam lütfen bi yardım lütfennnnnnnnnn

semih_usta Misafir

Onder Turaci 1 kere milli takim'a cagirildi ve bir kere oynadi. Ancak 21 yas alti seviyesinde Belcika icin oynadigi ve yas haddi dolmadan Turkiye milli takiminda oynamak istedigini belirten bir basvuru yapmadigi icin Turkiye milli takimi formasi giymesi yasak. Ayni zamanda Turkiye icin oynamak istedigi icin de Belcika milli takimi icin oynama hakki olsa da, cagirilari kabul etmiyor.

Oyunda Onder'in Turkiye milli takiminda oynama hakki olmadigi icin ilk vatandasligi Belcika yapildi. Ancak Belcika milli takiminda oynamak istemedigi icin de Belcika milli takimindan emekli oldugu belirtildi. Bu durumda Onder gercekte oldugu gibi ne Belcika ne de Turkiye milli takimi formasini giyiyor.

Daha once bu konuda cevap yazdigimi saniyordum ama yazmamisim. Deplasman golu kurali hatasi kendi icimizde tuttugumuz hatalar listesie ekli ve FM 2008 icin duzeltilmesi icin caba gosterilecek.

Bu hata Ocak ayinda SI games'e iletilen Turkiye hatalarindan bir tanesi idi ancak bu yamada SI games sadece en onemli ve test sureci kisa olan hatalarin uzerinde durdugu icin simdilik bir duzeltme yapilmadi. Bu her ne kadar basit bir hata gibi gorunse de, yapay zekanin oyun icerisinde taktik benimsemesi acisindan deplasman golu kurali ile toplam gol arasinda fark oldugu icin once duzeltilmesi, sonra da test edilmesi gereken bir hata bu.
    hata kimde peki ? neden boyle buyuk bi hata yapildi.. para verip orjinel cd aliyorum ama boyle bir Turkiye Ligi oynuyorum.. bu hata Turkiye Liginden sogumama neden oldu

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by semih_usta View Post
    hata kimde peki ? neden boyle buyuk bi hata yapildi.. para verip orjinel cd aliyorum ama boyle bir Turkiye Ligi oynuyorum.. bu hata Turkiye Liginden sogumama neden oldu
    Hata simdiye kadar Turkiye ligleri icin yeterince ilgilenilmemesi. Hata daha once bu gibi hatalari rapor etmeyenlerde, hata yardim istendigi halde bu yardim cagirilarina karsilik vermeyenlerde, hata yapici elestiri yapmak yerine yikici elestiri yapmayi tercih edenlerde, hata bu ise yeterince zaman ayirmayan arastirmacilar ve arastirma sefinde. Tabii bir de pembe filleri ve de arastirmadan oraya buraya laf yetistiren mantaliye'yi de unutmayalim...

sanırım beşiktaşın'de tam hatırlayamıyacam ama 4 büyük takımdan birinin transfer bütçesi yoktu.Birde Jaba'ya ve Abdurrahman Dereli'ye baktım direk.Jaba'nın ayak tercihi ve toplam 10 özelliği random bırakılmış,Dereli'nin ise 40 özelliği random

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by rectangle View Post
    sanırım beşiktaşın'de tam hatırlayamıyacam ama 4 büyük takımdan birinin transfer bütçesi yoktu.Birde Jaba'ya ve Abdurrahman Dereli'ye baktım direk.Jaba'nın ayak tercihi ve toplam 10 özelliği random bırakılmış,Dereli'nin ise 40 özelliği random
    Daha once de belirttigim gibi Ankaragucu'nun duzeltmelerini yollarken yanlis dosya'yi gondermisiz ve bu nedenle de yapilan degisikliklerin hic bir tanesi veritabani'na girmemis. Ornegin artik Trabzonspor'da oynayan Ceyhun icin de bir cok ozelligin eksik olmasi soz konusu.

Son calisma yapilirken Ankaraspor'u yakindan takip eden bir arkadasimiz yoktu. Bu nedenle de Ankaraspor'da eksikliklerin olmasini cok dogal karsiliyorum. FM 2008 ile bu sorunlar duzeltilebilir.

Takimlara finansal acidan herhangi bir degisiklik yapilmadi cunku ekonomik yapi'da zaten olan buyuk carpikliklar uzun boylu bir analiz yapilmadan duzeltmek dogru olmayacaktir.

e orJınaL oyun yoksa sanaL surucuden oynuosak¿ kuLLanmak ıcın si çözüm yokmu¿

9. Default

arkadaşlar patch 7.0.2 yükledim 7.0 a nasıl geri dönerim cd m yok elimde ve db klasöründeki 702 dosyasını silmeme rağmen hala 7.0.2 versiyonunda oyun ve açamıyorum.....ne yapmalıyım??

arkadaslar bu yama 7.0.1 deki degisliklikleride iceriyor mu? Yani ben bu yamayi kurduktan sonra 7.0.1 de kurmama gerek var mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by drummer_987 View Post
    arkadaslar bu yama 7.0.1 deki degisliklikleride iceriyor mu? Yani ben bu yamayi kurduktan sonra 7.0.1 de kurmama gerek var mi?
    Hayır.....
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

hayir derken hangi soruma ama Biraz daha acık yazarsan sevinirim

semih_usta Misafir

Hata simdiye kadar Turkiye ligleri icin yeterince ilgilenilmemesi. Hata daha once bu gibi hatalari rapor etmeyenlerde, hata yardim istendigi halde bu yardim cagirilarina karsilik vermeyenlerde, hata yapici elestiri yapmak yerine yikici elestiri yapmayi tercih edenlerde, hata bu ise yeterince zaman ayirmayan arastirmacilar ve arastirma sefinde. Tabii bir de pembe filleri ve de arastirmadan oraya buraya laf yetistiren mantaliye'yi de unutmayalim...
    ben sadece hatanin kimde oldugunu sordum amacim size elestiri getirmek ya da suclamak degil sadece bilmek istedim.. butur anlayistan vazgecip yoneticiliginize yakisir sozlerde bulunmanizi rica ediyorum..ona buna laf sallayarak ne elde edebilrisiniz?benim turksportala yazmamdaki neden bu ise gercekten gonul verildigi ve ilgilenildigini dusundugum icindir..benim bunlari sormak hakkimdir... sizinde kendinize yakisir cevaplar vermek gorevinzdir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by semih_usta View Post
    ben sadece hatanin kimde oldugunu sordum amacim size elestiri getirmek ya da suclamak degil sadece bilmek istedim.. butur anlayistan vazgecip yoneticiliginize yakisir sozlerde bulunmanizi rica ediyorum..ona buna laf sallayarak ne elde edebilrisiniz?benim turksportala yazmamdaki neden bu ise gercekten gonul verildigi ve ilgilenildigini dusundugum icindir..benim bunlari sormak hakkimdir... sizinde kendinize yakisir cevaplar vermek gorevinzdir
    Ben kendime yakismayan bir cevap vermedigimi dusunmedim. Genel bir elestiri yaptim ve yazdiklarim da sadece size degildi.

Gelinmis olan durum'da sadece 1 kisinin degil, bir cok kisinin sucu var, bunlara ben de dahilim. Bu tip hatalar rapor edilsin ve duzelsin diye konu aciyoruz ve bir sonraki surum'de duzeltilmesi icin uyelerden yardim bekliyoruz, buna ilgi gosteren kisi sayisi 3-4 adet. Ilgi gosteren, mantikli elestiriler yapanlari da zaten zaman kaybetmeden arastirma ekibi'ne ekliyoruz. Emin olun ki daha bu forumlarda uyelerimizin fark etmedigi bir cok hata/sorun daha var bunlar zamanla duzeltilecek ama biraz ilgi istiyor. Ilgi hem arastirma ekibinden, hem de oyunu oynayan uyelerden gelmek zorunda.

Hatali kim diye kelle avciligi yapmak yerine, bu hata var bir sonraki surumde lutfen duzeltilsin demek yeterliyken, neden bir suclu arama zorunlulugu var? Bir hata varsa eger bu hatayi sadece bir kisiye mal etmeye calismanin yarari ne? Yukarida da acikladim ayrica, bu hata gozlendikten sonra SI'a duzeltilmesi icin bildirildi ancak en son cikan yama icin bunu SI simdilik duzeltmedi. Ilk kodlanirken belki SI'a yanlis bilgi yollandi, belki de SI hata yapti ve test edilirken fark edilmedi. Bunlar olasi seyler. Ben ABD arastirmasinda da yer aldim/aliyorum ve bir suru buna benzer hata var ve her ne kadar duzeltmeye calissan da bazen ya duzeltmek icin zaman yetmiyor veya test surecinde insanlarin gozune carpmiyor. Bazen de SI duzelttigini dusunup duzeltildi raporu veriyor ama sorun tam olarak duzelmiyor..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FM 2007 nin tam oLarak bir fiyasko oLduğunu iddia ediyorum benim bütün hayaLLerimi gercekten yıktı..bu kadar sorunun oLduğu bir oyuna editörLer ne yapsın hangi bir hata iLe uğraşsın..biz yıLLar geçtikçe daha iyi oyunLar bekLerKen ne yazıkki haLa en iyi anıLar oLarak cm seriLerini konusuyoruz bu iyiLeştirmeLer nasıL oLur nasıL bu FM de ki hataLar düzeLtiLecek biLmiyorum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

semih_usta Misafir

Ben kendime yakismayan bir cevap vermedigimi dusunmedim. Genel bir elestiri yaptim ve yazdiklarim da sadece size degildi.

Gelinmis olan durum'da sadece 1 kisinin degil, bir cok kisinin sucu var, bunlara ben de dahilim. Bu tip hatalar rapor edilsin ve duzelsin diye konu aciyoruz ve bir sonraki surum'de duzeltilmesi icin uyelerden yardim bekliyoruz, buna ilgi gosteren kisi sayisi 3-4 adet. Ilgi gosteren, mantikli elestiriler yapanlari da zaten zaman kaybetmeden arastirma ekibi'ne ekliyoruz. Emin olun ki daha bu forumlarda uyelerimizin fark etmedigi bir cok hata/sorun daha var bunlar zamanla duzeltilecek ama biraz ilgi istiyor. Ilgi hem arastirma ekibinden, hem de oyunu oynayan uyelerden gelmek zorunda.

Hatali kim diye kelle avciligi yapmak yerine, bu hata var bir sonraki surumde lutfen duzeltilsin demek yeterliyken, neden bir suclu arama zorunlulugu var? Bir hata varsa eger bu hatayi sadece bir kisiye mal etmeye calismanin yarari ne? Yukarida da acikladim ayrica, bu hata gozlendikten sonra SI'a duzeltilmesi icin bildirildi ancak en son cikan yama icin bunu SI simdilik duzeltmedi. Ilk kodlanirken belki SI'a yanlis bilgi yollandi, belki de SI hata yapti ve test edilirken fark edilmedi. Bunlar olasi seyler. Ben ABD arastirmasinda da yer aldim/aliyorum ve bir suru buna benzer hata var ve her ne kadar duzeltmeye calissan da bazen ya duzeltmek icin zaman yetmiyor veya test surecinde insanlarin gozune carpmiyor. Bazen de SI duzelttigini dusunup duzeltildi raporu veriyor ama sorun tam olarak duzelmiyor..
    hata para werip orjinal cd alan bizlerde haklisin

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by pitili53 View Post
    kardeş bi cvp yazsan
    Sorun Ne kardeşim Ne Cevabı ?

arkadaslar ben yukledim updatede yapti otomatik olarak ta bu oyun ingilizce devam ediyor yine nasil olacak o is?oyunun basinda Turkpostal Turkce terklamini da veriyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sersabah View Post
    arkadaslar ben yukledim updatede yapti otomatik olarak ta bu oyun ingilizce devam ediyor yine nasil olacak o is?oyunun basinda Turkpostal Turkce terklamini da veriyor?
    Tekrar deneyin, olmazsa Türkçe versiyonu kaldırıp yeniden yükleyin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

UZun bi süredir pcyi açamıyordum.Yama yı daha yeni gördüm ve tek bir soru sorusam.Sorumdan dolayı belki uyarı alabilirim ama lütfen cevap verin.

Bu yama orjinal oyunlar için mi?
    Lütfen cevap verin.....

Quote Originally Posted by BuriBurhan View Post
    UZun bi süredir pcyi açamıyordum.Yama yı daha yeni gördüm ve tek bir soru sorusam.Sorumdan dolayı belki uyarı alabilirim ama lütfen cevap verin.

Bu yama orjinal oyunlar için mi?
    Lütfen cevap verin.....

evet orjinal oyunlar için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yeni yamadan sonra türk kulüplerinin zenginlik sıralaması diğer ülkelerde olduğu gibi gitmiş.

sadece genel "richest club" var gözüküyo.

ülkelerin zenginlik sıralamasına nereden ulaşıcaz

23. Default

arkadaslar football manager text tabanli bir oyun.her sene yeni grafik motorlari yapilmiyor.eski database degistiriliyor test ediliyor ve piyasaya suruluyor.1 sene de adam gibi hatasiz oyun cikarmak boyle zor mu

oyun cikiyor sonra hoop 2 ay sonra 1 patch sonra anlasiliyor ki o da yetersiz hoop bi patch daha.Bi kac buyuk lig disindaki ligler tamamen sallama oyunculardan kurulu.Boyle olunca da kimse orjinal cd almaz tabi.Ben random oyunculardan kurulu bi suru hata iceren bir oyuna 100 milyon veremem.burasi 3. dunya ulkesiyse biz de ona gore davraniriz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by canarya View Post
    arkadaslar football manager text tabanli bir oyun.her sene yeni grafik motorlari yapilmiyor.eski database degistiriliyor test ediliyor ve piyasaya suruluyor.1 sene de adam gibi hatasiz oyun cikarmak boyle zor mu

oyun cikiyor sonra hoop 2 ay sonra 1 patch sonra anlasiliyor ki o da yetersiz hoop bi patch daha.Bi kac buyuk lig disindaki ligler tamamen sallama oyunculardan kurulu.Boyle olunca da kimse orjinal cd almaz tabi.Ben random oyunculardan kurulu bi suru hata iceren bir oyuna 100 milyon veremem.burasi 3. dunya ulkesiyse biz de ona gore davraniriz.
    Madem o kadar kotu, korsan oynamak yerine, oynamamak daha iyi... Korsan oynamayarak en azindan yasalari cignememis, insanlarin emeklerini calmamis oluyor ve vicdanen daha rahat yasayabiliyorsun...

Edit: Yapay zeka'si Football Manager kadar ustun bir oyun yaratmak, grafik motorunu her sene biraz goz boyayici degisikliklerle piyasaya surmekten cok daha zor bir istir. Ozellikle bu isi kisitli bir butce ve ufak bir gurup ile yapiyorsaniz.

ne gibi deişiklikler war arkadaşlar ltfn açıklayın ya..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Madem o kadar kotu, korsan oynamak yerine, oynamamak daha iyi... Korsan oynamayarak en azindan yasalari cignememis, insanlarin emeklerini calmamis oluyor ve vicdanen daha rahat yasayabiliyorsun...

Edit: Yapay zeka'si Football Manager kadar ustun bir oyun yaratmak, grafik motorunu her sene biraz goz boyayici degisikliklerle piyasaya surmekten cok daha zor bir istir. Ozellikle bu isi kisitli bir butce ve ufak bir gurup ile yapiyorsaniz.
    ben sana katılmıyorum. eger sigames herkesin orjinal oyun oynamasını istiosa orjinal oyun fiyatları biras düşmeli. hele ki bizim ülkemizde 80-90 ytl verip bir oyunu yamalı oynamak mı daha mantıklı yoksa 2-3 ytl verip yamasız mı oynamaK?!?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    ben sana katılmıyorum. eger sigames herkesin orjinal oyun oynamasını istiosa orjinal oyun fiyatları biras düşmeli. hele ki bizim ülkemizde 80-90 ytl verip bir oyunu yamalı oynamak mı daha mantıklı yoksa 2-3 ytl verip yamasız mı oynamaK?!?
    Turkiye sartlarinda fiyatlarin yuksek oldugunu biliyorum. Bunun nedeni de oyunu ithal eden sirket'in kar marjini yuksek tutmasi. Ithal eden sirket'i de suclamak mumkun degil cunku sonucta onlar da para kazanmak icin varlar.

Oyun, diyelim ki daha makul olan 40-50YTL'ye satildi. Yine 2-3 YTL verip yamasiz oynamak mantikli gelmeyecek mi size? Belki bazi kisiler fiyat duserse oyunun orjinalini almaya daha meyilli olacak. Ancak 2-3 YTL'ye alma sansi, bu paraya alici oldugu surece korsan devam edecek ve o cok sevdiginiz oyunun daha da gelismesine engel olacak bu pek muhterem asalaklar (korsan oyun satanlar ve dagitanlar)...

28. Default

ben bunu yuqleyemedim nasil yukl;ucem bastan bi yazarmisiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yunusimo07 View Post
    ben bunu yuqleyemedim nasil yukl;ucem bastan bi yazarmisiniz
    Çift tıklayın, yüklesin...

30. Default

Burası türkiye burda insanların yıllık kazançları ortalama 3 bin dolardır.Tabi daha çok kazananlar da var.Ama genel yargılarda bulunurken kendi kazancınızın çokluğunu değil insanların yaşam koşullarını dikkate almalısınız.Bu açıdan gelir düzeyi yüksek insanların bu oyunu maddi yetersizlikler yüzünden alamayan kimseleri hiç hoş olmayan şekillerde azarlamaları hiç hoş değildir.Yaptıkları değerlendirmelerde çok sığ ve yanlıştır.Her insanın en iyi yaşam koşullarını sürmek ve her türlü güzelliği yaşamak hakkıdır.Ancak günümüzde maalesef eşitsiz düzen yüzünden böyle bir şansa sahip değiliz.Dar gelirli arkadaşlarımızın bir oyuna 100 milyon verecek parasının olmamasını, ben veriyorum sen neden vermiyorsun gibi yaklaşımlarla değerlendirilmek doğru değil çünkü herkesin kazancı söylediğim gibi farklıdır.Maddi yetersizlikler nedeniyle oyunu alamayan ve kopya cd alan arkadaşlarımıza kızmıyorum ben zengin amerikan şirketlerine değil yoksul insanlarıma hak veriyorum.Onlarda bu oyunu oynamalı ve site sorumluları zengin amerikan şirketlerinin değil yoksul insanlarının yanında olmalıdır.Şu ana kadar maddi yetersizlikten ötürü oyunu edinemeyen üyelere yönelik tavrından dolayı site sorumlularını esefle kınıyorum.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri