Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
Inamoto Arsenal formasını giyemedi ki Conceiçao Galatasaray'a kaç yaşında geldi ? Türkiye'de defans oyuncularına bir anket yapsalar en çok hangi forvetten korkarsın diye eminim bu sorunun cevabı Kezman olacaktır. Van Gaal gibi Kurt hoca bile Kezman'dan ne kadar korktuğunu AZ macından önce belirtmisti(Kezman AZ macında bi sey yaptı mı belki hayır ama sakatlıktan yeni cıkmıstı) Kezman adı hiç Fenerbahce ile anılmadan önce bile Atletico Madrid maclarını izlediğimde top Kezman'a gelince heyecanlanırdım. Kezman bir markadır Batman'de onu anlatır.
ya evet kezman bi marka bunu inkar eden yok ... ünlü avrupada tanınmış bir oyuncu ... onu türkiye ye getirmek bi başarı ... kezman fb. ye gelmeden önce galatasaraya gelmesinide isterdim ... iyi de bir oyuncu ... ama ben bi galatasaraylı olarak kezmanın şu an ki performansından memnunum .... umarım hep böylede devam eder ... olduğundan daha iyi olma ihtimali yok mu? var ... umarım daha iyi olmaz bu seneki performansını devam ettirir ... ama abartmayın lütfen ... avrupda her takımda oynayamaz ki zaten oynayamadı ....