1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: "R.Carlos'a biz bekle dedik"

Nesil
    2006

Default "R.Carlos'a biz bekle dedik"

Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Arslan'a açıklamalarda bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, R.Carlos'un Türkiye'ye gelmeyi çok istediğini belirterek, "Haydi gel desek, yarın burada. Ama biz ’Bekle’ diyoruz." dedi.

Mehmet Arslan, Hürriyet Gazetesi'nde çıkan R.Carlos röportajının ardından kendisini F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın aradığını belirterek, "SABAH saatlerinde telefonum çaldı. F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hattaydı, "Roberto Carlos röportajı için tebrik ediyorum" dedi. Ve devam etti; "Carlos ile geçtiğimiz yıl Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı görüştüler. Carlos, gelmeyi çok istiyor. Haydi gel desek, yarın burada. Ama biz ’Bekle’ diyoruz. Carlos’u bir yana bırak, F.Bahçe’nin nasıl tanındığını gördün mü orada? "

Yıldırım çok haklıydı. Madrid’de konuştuğum Carlos, gelmek için can atıyordu. "F.Bahçe" sözü açıldığında gözleri parıldıyordu. Carlos’un, "Aziz Yıldırım"ın ismini telaffuz ederken yüzüne yayılan gülümsemeyi görmenizi isterdim. Onu çok cana yakın buluyor. "Sadece ben değil, Brezilya kampındaki tüm oyuncular Aziz Yıldırım’ı tanıyor ve seviyor. Fenerbahçe’yi, Türkiye’yi bize o öğretti ve sevdirdi" diyordu.

Brezilyalı oyuncu şimdiden kendisini Fenerbahçeli olarak görüyor. F.Bahçe’den, "Benim takımım" diye söz ediyor. Hatta Mahmut Uslu’yu şaka yollu tehdit ediyormuş, "Bak elimde sizinle transfer görüşmesi yaparken çekilmiş fotoğrafımız var. Bu transfer bitmezse fotoğrafı medyaya veririm."

Ama bundan daha da önemli bir gerçeği keşfetmiştim Madrid’de.

Fenerbahçe’nin itibarı ve Aziz Yıldırım’ın ünü Türkiye dışına taşmış. Bu gerçek, aklıma geride bıraktığımız yılları getirdi. Bırakın, Roberto Carlos gibi yıldızları, onun kariyerinin yarısına bile ulaşamayan futbolculardan randevu almakta bile zorlanıyordu Türk kulüpleri..

Ama şimdi...

Şimdi, Van Gaal gibi bir antrenör, Aziz Yıldırım’a haber gönderiyor, "Çalışmaya hazırım" diye...
    Şimdi, Capello gibi hoca, (Geçen yıl) "Siz yorulmayın, ben İtalya’ya yanınıza gelirim" diye randevu ayarlıyor..
    Şimdi, bir dünya yıldızı Fenerbahçe’ye gelmek için can atıyor.

Ve şimdi, Fenerbahçe’den randevu almak için onlar çırpınıyor.

2 günlük İspanya ve Real Madrid ziyareti bana bunları gösterdi. Fenerbahçe’nin, Avrupa’da ne kadar güzel tanındığına şahit oldum. Bunu gerçekleştiren F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşları teşekkürü hakediyor.
    Madrid’den başım dik gidiyorum

Sezon sonunda Real Madrid’den ayrılacak olan Roberto Carlos, "Şimdi gidiyorsam zamanı geldiğini düşündüğümdendir. Real, beni kapının önüne koymuş değil; başım dik gidiyorum..." dedi. Carlos, AS gazetesindeki röportajında şunları söyledi: "Ben yeşil sahada dinlenirim, orada her şeyi unuturum. Ne zaman ki maç biter, işte o an benim yalnızlığım başlar. Son 2 yılda büyük sorunlarım oldu. Menajerim bana ihanet etti, karımdan boşandım. Bütün bunlar beni yiyip bitirdi. En zoru da, çocuklarımdan ayrı kalmam oldu. Ama kızım Roberta Madrid’e gelince kötü günler geride kaldı."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'yi bugünlere getirdiği için başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum.İnşallah iyi bir TD ve Roberto Carlos'da gelir de avrupada büyük başarılar elde ederiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu palavralara kimse inanmasin. Van Gaal bolumunden belli zaten palavra oldugu....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alsa alsa formasını alır diyenlere duyurulur. 3 kapak getirene 1 tabak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Van Gaal gelsin de yildiz istemiyoruz yahu.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Arslan'a açıklamalarda bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım...

Bak sen su tesadüfe.Bu dün Roberto Carlos ile konusan!Photoshoplu fotograf yayinlayan!adam degilmi yahu?

2 günde 2 tane cok önemli kisiyle röportaj yapmis ve ne her konuda sonuna kadar bilgilenmis.Büyük basari...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    bu transfere inanmıyanlara da KAPAAAKK olsunn r.carlosu 2 senedir elimizde oynatıoozz beee
    Oynatiyorsunuz, ama adam size imza atmiyor nedense, anca photoshop'la oynatirsiniz.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Bak sen su tesadüfe.Bu dün Roberto Carlos ile konusan!Photoshoplu fotograf yayinlayan!adam degilmi yahu?

2 günde 2 tane cok önemli kisiyle röportaj yapmis ve ne her konuda sonuna kadar bilgilenmis.Büyük basari...
    Bunu kanıtla yada sus!

Resmi yayın organlarından gelen bir yalanlama haberi yok..
    Bu nedenle haber yalan vs. gibi şeyler yazmayın. Haberin doğru olduğunu farzederek mesaj yazın. Eğer yalanlanırsada ona göre yazarsınız.. Mesaj kalabalığı yapmayın. Bu tarz konuşmalar diğer üyelerimizide tahrik edebilir..

Fenerbahçe'yi bugünlere getiren başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür ederim.

Başkan Santra'ya katıldığında Scolari, Capello gibi hocalarla görüşmelerde bulunduğunu anlatmış, bunlarla anlaştıklarını da söylemişti.

Önümüzdeki sene Zico yerine daha iyi yabancı bir hoca (Scolari, Van Gaal gibi) ve Deivid yerine daha iyi bir santrafor veya eksik mevkiye yabancı bir oyuncu alınması halinde her şey daha iyi olacaktır.

Özellikle teknik direktör... Takımın başına çok iyi bir teknik direktör gelirse Avrupa'da da başarı sağlayabiliriz. Scolari gibi bir hoca mesela... Geçen sene maddi konularda da anlaşılmış, geçen sene olmadı, bu sene olur umarım.

10. Default

[QUOTE=bjk4ever;582406]Bu palavralara kimse inanmasin. Van Gaal bolumunden belli zaten palavra oldugu...

gs li veya bjk li arkadaslar sizin bole bi baskaniniz yok diye kiskanmayin, aziz baskan yapiyo ,haber gercektir yani hemen haberi yalanlamaya kalkiyosunuz resimde/ haberde gercektir artik fener bir dunya markasidir bole yaparak ancak kendinizi avutursunuz, bjk li arkadas sozum sana,haberi karalayarak bi yere varamazsinbiraz gercekci ol,peki sizin takiminizin adi bole buyuk yildizlarla anilmiyo bana onun cevabini wer bakalim once

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    ya abi haberi okumuon mu ya pöööffff nie imza atmıo biz beklettik diye girdimi kafana
    Haberin doğru olduğunu kanıtlayabilirmisin ? Aziz Yıldırım'ın doğru söylediğini kanıtlayabilirmisin, Dünkü haberde bu haberde yalan bence, photoshop çıktı mertlik bozuldu zaten .. Hürriyet adına yakışmayacak haberler yapıyor ..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bunu kanıtla yada sus!

Bu nedenle haber yalan vs. gibi şeyler yazmayın. Haberin doğru olduğunu farzederek mesaj yazın. Eğer yalanlanırsada ona göre yazarsınız.. Mesaj kalabalığı yapmayın. Bu tarz konuşmalar diğer üyelerimizide tahrik edebilir..
    Peki sen bana haberin dogru oldugunu kanitlayabilirmisin?Neden haberin dogru oldugunu farzedelim?

Sonucta dün hürriyetin photoshoplu marifetlerinide gördük

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Fenerbahçe’nin itibarı ve Aziz Yıldırım’ın ünü Türkiye dışına taşmış.

______
    aç kapıyı veysel efendi passatım geldi..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

haberin dogru olup olmadigi tartisilir... fakat neden tüm bjkli gsli arkadaslar bu habere yorum yapmislar ?? inanmiyorsaniz yorum yapmayin neden inanmadiginiz halde yorum yapma geregi duyuyorsunuz??

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

[QUOTE=fbkraltolga;583279]
    Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bu palavralara kimse inanmasin. Van Gaal bolumunden belli zaten palavra oldugu...

gs li veya bjk li arkadaslar sizin bole bi baskaniniz yok diye kiskanmayin, aziz baskan yapiyo ,haber gercektir yani hemen haberi yalanlamaya kalkiyosunuz resimde/ haberde gercektir artik fener bir dunya markasidir bole yaparak ancak kendinizi avutursunuz, bjk li arkadas sozum sana,haberi karalayarak bi yere varamazsinbiraz gercekci ol,peki sizin takiminizin adi bole buyuk yildizlarla anilmiyo bana onun cevabini wer bakalim once

Senin hayal dunyanda belki dunya markasidir, ben 18 senedir Avrupa'da yasiyorum, Avrupa'nin cogu bolgesini gezdim ve Turkiye'nin pek pozitif bir imaji yok, dunya markasi falan da degiliz. Bize nasil bakiyorlar biliyor musun? Asiri zengin, tukenmis yildizlari alan, yildizlara merakli kalitesiz bir lig olarak goruyorlar, ayni Katar gibi. Ve sonucta dogru da, hani dunya yildizlari? Deivid mi? Ibrahimovic, Trezeguet nerede? Hani Scolari ve Mourinho ve Capello gelecekti? Yoksa Zico mu dunya yildizi.
    Kimse kendini kandirmasin kardesim, biz kulup ve ulke olarak bu kadar buyumedik. Turkiye'ye gelen bir oyuncu ya Avrupa'da tamamen gozden dusmustur Carew, Kleberson, Kezman gibi ya da yasini basini almisti vHooijdonk, Ailton, R.Carlos gibi. Bunun disinda genc yasta olan, formunun zirvesinde olan kaliteli isimler gelmez, hayaldir bunlar. Yani Kanoute'ler falan hikaye, bu kadar kor olmayin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

[QUOTE=fbkraltolga;584320]

Senin hayal dunyanda belki dunya markasidir, ben 18 senedir Avrupa'da yasiyorum, Avrupa'nin cogu bolgesini gezdim ve Turkiye'nin pek pozitif bir imaji yok, dunya markasi falan da degiliz. Bize nasil bakiyorlar biliyor musun? Asiri zengin, tukenmis yildizlari alan, yildizlara merakli kalitesiz bir lig olarak goruyorlar, ayni Katar gibi. Ve sonucta dogru da, hani dunya yildizlari? Deivid mi? Ibrahimovic, Trezeguet nerede? Hani Scolari ve Mourinho ve Capello gelecekti? Yoksa Zico mu dunya yildizi.
    Kimse kendini kandirmasin kardesim, biz kulup ve ulke olarak bu kadar buyumedik. Turkiye'ye gelen bir oyuncu ya Avrupa'da tamamen gozden dusmustur Carew, Kleberson, Kezman gibi ya da yasini basini almisti vHooijdonk, Ailton, R.Carlos gibi. Bunun disinda genc yasta olan, formunun zirvesinde olan kaliteli isimler gelmez, hayaldir bunlar. Yani Kanoute'ler falan hikaye, bu kadar kor olmayin...

Abi çok doğru konuşmuşsun..Eğer FB dünya markası ise Manchester United,Juventus,Valencia.. ne oluyor?

Söylediklerine katılmamak elde değil. Bir Gago, bir Higuain, bir Agüero'yu alamıyoruz maalesef ve alamayacağız da. Gözden düşmüş oyuncuları alıyoruz. Aldığımız gözden düşmüş oyuncular da Türkiye'de yeniden kendini bulunca o zaman faydalı oluyor. Örneğin; Hooijdonk, Carew, Hagi gibi isimler gözden düşmüşlerdi ve Türkiye'ye geldiler. Burada tekrar yıldızları parladı, Carew Lyon'a gitti, Hagi kupaları getirdi, Hooijdonk şampiyonluğu getirdi. Maalesef Avrupa takımları ile yarışamıyoruz transfer konusunda, ligimizin bu kalitesizliği ve aradaki uçurumu devam ettikçe de yarışamayacağız.

[QUOTE=bjk4ever;584320]
    Quote Originally Posted by fbkraltolga View Post

aslında bu yazının üstüne söylenebilicek çok fazla bişey yok ....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bunu kanıtla yada sus!

biraz daha tarafsız olursan hatta biraz değil baya bi tarafsız olursan sevinirim ...
    galatasaray ile ilgili çıkan transfer haberlerinde de bir yalanlama olmuyor ama orda yalan haber diye iddiada bulunan renkdaşlarına bunu kanıtla veya sus gibi bir uslüp kullanmıyorsun bu çok ilginç ... galatasarayla ilgili hemen hemen hepsine yalan dediler senin deyişle hepsi msj kalabalığı yaptı ama seni bu kadar sinirli göremedik neyse ...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Söylediklerine katılmamak elde değil. Bir Gago, bir Higuain, bir Agüero'yu alamıyoruz maalesef ve alamayacağız da. Gözden düşmüş oyuncuları alıyoruz. Aldığımız gözden düşmüş oyuncular da Türkiye'de yeniden kendini bulunca o zaman faydalı oluyor. Örneğin; Hooijdonk, Carew, Hagi gibi isimler gözden düşmüşlerdi ve Türkiye'ye geldiler. Burada tekrar yıldızları parladı, Carew Lyon'a gitti, Hagi kupaları getirdi, Hooijdonk şampiyonluğu getirdi. Maalesef Avrupa takımları ile yarışamıyoruz transfer konusunda, ligimizin bu kalitesizliği ve aradaki uçurumu devam ettikçe de yarışamayacağız.
    Bizim elimizde aslinda cok buyuk cevherler var, ama biz farkinda degiliz. Genc millilerimiz Avrupa'daki turnuvalarda cok basarili oluyorlar, cok buyuk yeteneklerimiz var. Ama biz onlari maalesef bitiriyoruz. Bunda herkes suclu, ona gerekli egitimi veremeyen antrenorler, onlara gerekli forma sansini veremeyen antrenorler, onlara sabir gostermeyen taraftarlar. Bir futbolcunun kendini en cok gelistirmesini gereken yas 15-20 arasi, ama bu yaslarda bizim oyuncular PAF'larda curuyor. Avrupa'da ise bu yaslarda A takimla antrenmana cikip forma giyiyor cogu oyuncular. Mesela GS Ugur'u kiraya verdi, simdi o bolgede Cihan ve yetenek fakiri Sabri oynuyor. Inamoto oynuyor diye M.Topal gibi bir oyuncu forma giyemiyor. Besiktas'ta 2 kotu mac cikaran Burak Yilmaz nedense yuhalaniyor, bu cocugu bitirmek kolay, asil kazanmak zordur. Kimse farkidna degil, Turk futbolunu yarin oburgun Kezmanlar, Ricardinholar, Inamotolar degil, Buraklar, Serdarlar, Ugurlar kalkindiracaktir...

Ugur ucar dün gercekten süper oynadi.Insallah seneye Galatasaray´in banko futbolcularindan biri olur.

Burak konusunda Bjk taraftari haksiz.Burak cok yetenekli biri ama bi-iki top kaybi yapinca Burak´in üstüne gidiyorlar ve cok kötü küfürler ettiler.Bu hic hos bisey degil...

Türk genclerimize sans verilmesini ben en cok istiyenlerden biriyim.Galatasaray´da seneye 9 tane genc futbolcu oynasin istiyorum.Sampiyonluk yarisi icinde olmasak da ilerki sezonlarda altin cagimizi yasariz.Türk gencleri cok yetenekli.Asiri yetenekli.Yeterki simarik olmasinlar.Cok cabuk oyundan kopmasinlar,ozaman kimse durduramaz bizleri.Biz yasli oyuncu istemiyoruz bunlardan kopmaliyiz artik.Katar gibiyiz aynen cok dogru söylemissin.Gelecekse yararli yabancilar gelmeli.Yoksa yetenekli Türk gencleri ile oynamaliyiz.

Sheriff Misafir

Peki sen bana haberin dogru oldugunu kanitlayabilirmisin?Neden haberin dogru oldugunu farzedelim?

Sonucta dün hürriyetin photoshoplu marifetlerinide gördük
    Ben zaten onun photoshop olduğunu kanıtla demek istedim..
    neyse resmi yayın organlarından bir yalanlama gelmediğine göre bu bir kanıttır sanırım..

Yahu egemen aciklamisti.100 yil formasi diye gecen senenin formasini koymuslar

Çantama yöneldim ve Fenerium’dan alarak arkasına 3 numara Roberto Carlos yazdırdığım formayı uzattım.
    Bu herseyi kanitliyor Saniyorsam Fenerium da 100.yil formasindan baska forma satilmiyor.

Sheriff Misafir

Yahu egemen aciklamisti.100 yil formasi diye gecen senenin formasini koymuslar

Bu herseyi kanitliyor Saniyorsam Fenerium da 100.yil formasindan baska forma satilmiyor.
    Yoo eski formalarda satılıyor.Neyse uzatmaya gerek yok. Fenerbahçe ile ilgili her konuda sen varsın zaten. Sataşmak üzere..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by paco View Post
    biraz daha tarafsız olursan hatta biraz değil baya bi tarafsız olursan sevinirim ...
    galatasaray ile ilgili çıkan transfer haberlerinde de bir yalanlama olmuyor ama orda yalan haber diye iddiada bulunan renkdaşlarına bunu kanıtla veya sus gibi bir uslüp kullanmıyorsun bu çok ilginç ... galatasarayla ilgili hemen hemen hepsine yalan dediler senin deyişle hepsi msj kalabalığı yaptı ama seni bu kadar sinirli göremedik neyse ...
    Renkdaşlarımı uyarmak bana düşmez. Bu birincisi..
    İkincisi ise nezaman Fenerbahçe ile ilgili bir haber olsa hep aynı kişiler saldırıya geçiyor.. Her neyse bununla ilgileneceğim.. Artık vakti geldi..
    Konu kendini aştığı için kapatıyorum..

Mesaj Yetkileri