[QUOTE=bjk4ever;584320]
Quote Originally Posted by fbkraltolga View Post

Senin hayal dunyanda belki dunya markasidir, ben 18 senedir Avrupa'da yasiyorum, Avrupa'nin cogu bolgesini gezdim ve Turkiye'nin pek pozitif bir imaji yok, dunya markasi falan da degiliz. Bize nasil bakiyorlar biliyor musun? Asiri zengin, tukenmis yildizlari alan, yildizlara merakli kalitesiz bir lig olarak goruyorlar, ayni Katar gibi. Ve sonucta dogru da, hani dunya yildizlari? Deivid mi? Ibrahimovic, Trezeguet nerede? Hani Scolari ve Mourinho ve Capello gelecekti? Yoksa Zico mu dunya yildizi.
Kimse kendini kandirmasin kardesim, biz kulup ve ulke olarak bu kadar buyumedik. Turkiye'ye gelen bir oyuncu ya Avrupa'da tamamen gozden dusmustur Carew, Kleberson, Kezman gibi ya da yasini basini almisti vHooijdonk, Ailton, R.Carlos gibi. Bunun disinda genc yasta olan, formunun zirvesinde olan kaliteli isimler gelmez, hayaldir bunlar. Yani Kanoute'ler falan hikaye, bu kadar kor olmayin...
aslında bu yazının üstüne söylenebilicek çok fazla bişey yok ....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Sheriff View Post
Bunu kanıtla yada sus!

Resmi yayın organlarından gelen bir yalanlama haberi yok..
Bu nedenle haber yalan vs. gibi şeyler yazmayın. Haberin doğru olduğunu farzederek mesaj yazın. Eğer yalanlanırsada ona göre yazarsınız.. Mesaj kalabalığı yapmayın. Bu tarz konuşmalar diğer üyelerimizide tahrik edebilir..
biraz daha tarafsız olursan hatta biraz değil baya bi tarafsız olursan sevinirim ...
galatasaray ile ilgili çıkan transfer haberlerinde de bir yalanlama olmuyor ama orda yalan haber diye iddiada bulunan renkdaşlarına bunu kanıtla veya sus gibi bir uslüp kullanmıyorsun bu çok ilginç ... galatasarayla ilgili hemen hemen hepsine yalan dediler senin deyişle hepsi msj kalabalığı yaptı ama seni bu kadar sinirli göremedik neyse ...