karsi takim manajerleri konusunca baski yok secenegini geneldede sans dilerim derbi maclardada taraftar icin oynayin diyorum hicbirzaman kazanmanizi bekliyorum demem cunku oyuncular uzerinde baski yaratiyo![]()
karsi takim manajerleri konusunca baski yok secenegini geneldede sans dilerim derbi maclardada taraftar icin oynayin diyorum hicbirzaman kazanmanizi bekliyorum demem cunku oyuncular uzerinde baski yaratiyo![]()
bencede maça göre konuşma değişir ama önemli ve kazanılması zor olan maçlarda ''for the fans'' en iyisi derim ben bu konuşma ile kendi sahamda manisaspor ile w.bremeni yendim..
bazende hic konusmamak en iyisi oluyor takım adına![]()
devre arasında 5-0 yenik olsanda 2-0 yenik olsan da 0-0 olsada bu maçı kazanabilrisiniz deyin ben ts ile fb ye 5-0 yenilirken 5-5 berabere kaldım
v.manisa ya 2-0 yeniliodum deplasmanda 4-2 aldım
bjk ile 0-0 dı 3-0 aldım
ve devre arasında sakın kızmayın ama maç sonunda yenilirseniz gözlerinin yaşına bakmayın
Ben Bu işi motivasyon yeteneği 17 - 20 arasında Yapan bir kOçA TesLiM EDerek baya bir farkediLir fark Görmeye BaşLadım.. Ama worLd CLassanız kendiniz yapın derim... Yada Motivasyon ve dispLin derecesi yUkseK bir Ba$ antronORLe.. Bu işi çözün derim.. Çok fark edicek inanNın...
bir macta favori degilseniz bu macı alabilirsiniz veya galibiyet bekliyorum derseniz oyuncalarınız baskı altında oluyo ve hata yapıyorlar
morali düşük olan oyunculara yeteneğine güveniyorum derseniz morali düzelir..
mac sonunda 4 ve onun altiyla oynadiysa rahatlikla angry diyebilirsiniz gikini cikarmiyor hatasini anliyor ama. bi de mantiksiz gelebilir ama ben genelde taraftar icin yapin i ic saha maclarinda kullaniyorum cunku dis sahada pek ise yaramiyor gibi geldi bana
taraftar için oyna genelde iç saha maçlarında ve özellikle ezeli rakiplerle oynarken etkili oluyo.
allah belanizi versin komutu varmi besiktasa 7 0 yenildim de
Arkadaşlar hep aynı konuşmayı yaparsanız hiçbir verim alamassınız.
Maç öncesi,maçın önemine göre konuşma yapmalısınız.
Örneğin ben CL yarı finalde ilk maç Barça'ya 4-1 yenilmiş ve yine de takımın moralini yüksek tutmuştum,
ikinci maç maç öncesi sonuç gelecek baskı yok dedim maçı 4-0 aldım
böyle bir sonucu liverpool karşısında da aldım,
oyuncularınız üzerinde fazla baskı kurmayın
ama galibiyet bekleyin onlardan
onu secicnce takimim fark yiyo
Benim o anki durumuma bağlı sinirli olurum kazanmaktan başka çareniz yok derim (ki kesin kaybederler) iyi olursam önemli oyuncularla bizzat konuşurum..
maça çıkarken ''for the fans''
devre de yenik ya da berabere ise kesinlikle ''encourage the team!''
mac sonrası skora ve kimi yendik kime yenildik nası bi performans koyduk ortaya ona göre degisir![]()
ben ordu ıle superlıge 23 mac yenılmedım benım konusmalar ılk yarı bıtınce kazanmaktan baska carenız yok mac oncesı bu maıc yenıp hgalşıbıyet serımızı devam ettırecegız sonra oyuncularda kazanabılırsınız dıyorum
''for the fans'' bütün takımları yenersin.
En guzelini soyleyeyim size, takim konusmalarini asistaniniza birakiyorsunuz, hele world Classs biri ise kesin birakiyorsunuz ona, gerisine karismayin,
Saygilar...
yanlız asistan bazen tepiyor çoğu zaman fazlasıyla azar cekiyor sonra takımın dengesi alt üst oluyor
arkadaşlar eğer devre arasında takımınız kötü ve silik futbol oynuyorsa "show your anger" seçeneğini deneyin derim. oyuncular hırslanıp iyi oynuyorlar.
Bence bırakın o işi yardım cı antrönörunuz dusunsun sız takımınızı guzel taktıgınızı oturttuysanız antremanlarınız ıyıse bu konusmalara gerek kalmıcak tır gorursunuz arkadaslar.....
RİZE/KALKANDERE (Haluk Ulusoy İstifa)
devre arasında sinirliyim deyin..acayip gaza geliyolar![]()
her konuşma yerinde agırdır!
su yada bu en etkilidir diyemessiniz!
ya bn ne sölersem söliim oyuncularda hep özel not yok yazıo...
Iyi bir yardimciniz varsa birakin o yapsin...
Güzel bir paylaşım.Ama evinde olduğunuz maçlarda bu lafı söylerseniz daha etkili olur.Yani taraftar için oynayın'ı!
evet bende deniyorum zor maçlarda ve devre arasında çok etkili oluyorr
Bende en çok bunu kullanıyorum.
cesaretlendirmek cok ise yarıyo