1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Çakma Research Sitesi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Sevgili adem kaç yaşındasın bilemiyorum. Sen buna kaç lira verip notere onaylattın? Ayrıca notere onaylatmak için SIGames'in resmiyetini taşıman izin belgesi sunman gerekir, ayrıca noter tescil etmez bunu tescil kurumları yapar.

Sen hala susturur mu diyorsun. Lisanslı bir oyunun bir parçasını hiç bir resmiyetiniz bulunmadığı halde nasıl onaylattırıp bizim dersin?

Belli ki sen bu dosyayı bizden almış editlemiş ve öyle piyasaya sürmüşsün. Zira benim sana sorduığum soruları cevaplamıyorsun.

Sevgili Adem, bu dosya bizim dosyamızdır ve sen bunu "sizin dosyanızdan ingilizcelerini aldım" diyerek açıkça gösteriyorsun. Ayrıca sana sunduğum delil su götürmez bir şekilde bizim çevirimiz olduğunu gösteriyor.

Arıca FM 2007 ile beraber cümle sayıları düştü ancak siz bizim FM 2005 dosyamızı kullandığınız için cümle sayınız hala 30binlerde. ve siz bunlarıFM 2007 olarak lanse ediyorsunuz

Sözünde durup özür dilemeni bekliyoruz

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Sevgili adem kaç yaşındasın bilemiyorum. Sen buna kaç lira verip notere onaylattın? Ayrıca notere onaylatmak için SIGames'in resmiyetini taşıman izin belgesi sunman gerekir, ayrıca noter tescil etmez bunu tescil kurumları yapar.

Sen hala susturur mu diyorsun. Lisanslı bir oyunun bir parçasını hiç bir resmiyetiniz bulunmadığı halde nasıl onaylattırıp bizim dersin?

Belli ki sen bu dosyayı bizden almış editlemiş ve öyle piyasaya sürmüşsün. Zira benim sana sorduığum soruları cevaplamıyorsun.

Sevgili Adem, bu dosya bizim dosyamızdır ve sen bunu "sizin dosyanızdan ingilizcelerini aldım" diyerek açıkça gösteriyorsun. Ayrıca sana sunduğum delil su götürmez bir şekilde bizim çevirimiz olduğunu gösteriyor.

Arıca FM 2007 ile beraber cümle sayıları düştü ancak siz bizim FM 2005 dosyamızı kullandığınız için cümle sayınız hala 30binlerde. ve siz bunlarıFM 2007 olarak lanse ediyorsunuz

Sözünde durup özür dilemeni bekliyoruz
    volkan abi cok iyi soyledin adamlar resmi site degil zaten

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Sen buna kaç lira verip notere onaylattın?
    Notere onaylatmadım dedi adam..

Mesaj Yetkileri