Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 162 sonuç

Konu: Çakma Research Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Noter onayı sadece çaldığınız şeyi resmileştirmeye yarar. O yüzden bizi susturmaz. Ki zaten sen hangi yüzle hala noter onayı diyorsun. yalan söylediğinizi açık açık yazdın buraya. daha ne noterinden bahsediyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne noteri, ne onayı, yaptıkları iş tamamiyle bir suç. Ve cezasını çekecekler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet cezalarini ceksinler

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Sevgili adem kaç yaşındasın bilemiyorum. Sen buna kaç lira verip notere onaylattın? Ayrıca notere onaylatmak için SIGames'in resmiyetini taşıman izin belgesi sunman gerekir, ayrıca noter tescil etmez bunu tescil kurumları yapar.

Sen hala susturur mu diyorsun. Lisanslı bir oyunun bir parçasını hiç bir resmiyetiniz bulunmadığı halde nasıl onaylattırıp bizim dersin?

Belli ki sen bu dosyayı bizden almış editlemiş ve öyle piyasaya sürmüşsün. Zira benim sana sorduığum soruları cevaplamıyorsun.

Sevgili Adem, bu dosya bizim dosyamızdır ve sen bunu "sizin dosyanızdan ingilizcelerini aldım" diyerek açıkça gösteriyorsun. Ayrıca sana sunduğum delil su götürmez bir şekilde bizim çevirimiz olduğunu gösteriyor.

Arıca FM 2007 ile beraber cümle sayıları düştü ancak siz bizim FM 2005 dosyamızı kullandığınız için cümle sayınız hala 30binlerde. ve siz bunlarıFM 2007 olarak lanse ediyorsunuz

Sözünde durup özür dilemeni bekliyoruz

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Noterde dayilari var heralde. Noter'in onaylayacagini nerden biliyorsun ?

Hala notere onaylattın gibi sorular geliyor ben notere gittim fakat henüz onaylamadılar ama gün verdiler şu günde gel diye.Olay bundan ibaret

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Sevgili adem kaç yaşındasın bilemiyorum. Sen buna kaç lira verip notere onaylattın? Ayrıca notere onaylatmak için SIGames'in resmiyetini taşıman izin belgesi sunman gerekir, ayrıca noter tescil etmez bunu tescil kurumları yapar.

Sen hala susturur mu diyorsun. Lisanslı bir oyunun bir parçasını hiç bir resmiyetiniz bulunmadığı halde nasıl onaylattırıp bizim dersin?

Belli ki sen bu dosyayı bizden almış editlemiş ve öyle piyasaya sürmüşsün. Zira benim sana sorduığum soruları cevaplamıyorsun.

Sevgili Adem, bu dosya bizim dosyamızdır ve sen bunu "sizin dosyanızdan ingilizcelerini aldım" diyerek açıkça gösteriyorsun. Ayrıca sana sunduğum delil su götürmez bir şekilde bizim çevirimiz olduğunu gösteriyor.

Arıca FM 2007 ile beraber cümle sayıları düştü ancak siz bizim FM 2005 dosyamızı kullandığınız için cümle sayınız hala 30binlerde. ve siz bunlarıFM 2007 olarak lanse ediyorsunuz

Sözünde durup özür dilemeni bekliyoruz
    volkan abi cok iyi soyledin adamlar resmi site degil zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by John Matson View Post
    Aslında sizin bu yazdıklarınızı görünce ne büyüklüğünüz kalıyor aklımda ne bişeyiniz..
    Noter olayına da açıklık getirirsem,
    Notere gittim ama onaylamadılar henüz gün verdiler o gün gel dediler
    Bende yazıp yazmama arasında kaldım yazdım fakat sonradan kaldırdım
    Ama en kısa sürede noter onayı alacağım.
    Base olarak aldığın dosya bizim FM 2005 dosyamız, noter onayı almaya kalkarsan daha büyük suç işlersin. Ve sahtecilik, hırsızlık dahil pek çok suçtur senin işlediğin. Bir işe girişeceksen doğuracağı sonuçları da hesaba katacaksın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Sen buna kaç lira verip notere onaylattın?
    Notere onaylatmadım dedi adam..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Adem'e küfür, etmeden yazın

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bide çekemiyosunuz bizi falan diyolar yaa
    abi bizim yamayı ne zaman çıkaracaksınız peki?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Ve de şu var, hesaba katın diye yazayım:
    Noter tasdikinin telif anlamında bir geçerliliği yoktur.. Sadece onaylatılan metnin, onaylatan kişi tarafından x tarihte onaylatıldığını belgeler. Başka türlü olsaydı noter senden o metnin İngilizcesini de istemek ve doğruluğunu kontrol etmek zorunda olurdu.

Yani sen onaylat o metni, ondan sonra Hakkari'deki bir arkadaşına gönder, o da gider paşa paşa onaylatır..

Update hafta sonu çıkacak indirmeni tavsiye ederim çünkü süper olacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by meddah View Post
    Ve de şu var, hesaba katın diye yazayım:
    Noter tasdikinin telif anlamında bir geçerliliği yoktur.. Sadece onaylatılan metnin, onaylatan kişi tarafından x tarihte onaylatıldığını belgeler. Başka türlü olsaydı noter senden o metnin İngilizcesini de istemek ve doğruluğunu kontrol etmek zorunda olurdu.

Biraz açıklık getirirmisin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by kaaaanfm View Post
    bide çekemiyosunuz bizi falan diyolar yaa
    abi bizim yamayı ne zaman çıkaracaksınız peki?
    acele etme kardes once su sorunu Çözsün büyüklerimiz

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Tabi..

Elinde bir eser var senin.. Çeviri yapmışsın.. Notere onaylatmaya gidiyorsun..
    Nesini onaylayacak noter?
    a) Bu çevirinin sana ait olduğunu.
    b) Bunu başkasından araklamadığını.
    c) Senin getirip bu metni onaylattığını.
    vs..
    vs..

Birinciyi onaylar (belki de onaylamaz) ama mahkemede geçerliliği yoktur, daha doğrusu ilk planda değildir. Noter bakmaz o işe, telif kapsamına girer o.
    İkinciyi onaylayamaz, çünkü noter bunun kıyaslamasını, doğruluğunu yapmaz, yani İngilizcesiyle karşılaştırmaz, aynı eserin daha evvel çevirilip çevirilmediğini araştırmaz.
    Üçüncüyü onaylar (tahminen, belki de onaylamaz), o da bir halta yaramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Giriştiğiniz iş size çok kötü sonuçlar doğuracak. Eğer normal hayatınıza devam etmek istiyorsanız bence özürü dileyip sitenizden yamayı kaldırın. Ve bir daha böyle bir işe girişmeyeceğinizi taahhüt edin.

Bunları biz tartışmak istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bende tsi üyelerine sesleniyorum lütfen x sitesine gidipte bu yama hakkında yorum yapmayın yani iki yüzlülük olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bunları biz tartışmak istiyoruz.
    Daha neyi tartışmak istiyorsun? Emek hırsızlığı yapmış senin mensubu olduğun site, ve sen halen çırpınıyorsun. Söylediğin herşey çökertiliyor, yaptığın yamanın çalıntı olduğu pek çok kanitla ispatlanacak, ancak halen çırpınıyorsun.

Biliyorsun ki yıllardır Türkçe FM işini bu site yapıyor, gelip de ben sizin çeviri ekibinize katılmak istiyorum desen seni kim geri çevirecekti? Başındaki ipe sapa gelmez insanların yalanlarına, bizim bir numara olduğumuz FM dünyasında debelenme çalışmalarına alet oldun sen.

Şimdi çıkıyorum sakın cevap vermiyorum sanmayın en kısa zamanda düşüncelerimizi söyleyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

o yama zaten kaldıralacak sizin sitededen

Ben üyeleri muhattabıma almıyorum ! (Böyle konuştuğunuz sürece)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

onlarda gelsın buaraya tek sen cırpınma

130 bin üyeniz varya önünüze geleni banladığınız için malesef cevap yazamıyorlar !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakeden kişi banlanıyor konuyu saptırma

O zaman neden diğerleri de gelip yazsın diyorsun ?
    Ben üyelerle muhattap olmak istemiyorum.Bundan sonra üyelere cevap vermeyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kişisel tartışmalarınızı buraya yansıtmayın. Konu farklıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tek sen çırpınma digerleride gelse o yama elinde sonunda kalkacak

Nesil
    2006

Volkan abi adamların ne oldukları ortada. Hırsızlığın bu kadarı. Artık mahkemeye vermek gerekiyor. Emek hırsızlığını çok güzel biir örneği...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

130 bin üyeniz varya önünüze geleni banladığınız için malesef cevap yazamıyorlar !
    Konuyu saptırma biz yöneticilerden memnunuz hak eden banlanır arkdaşım..

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri