CFF TÜRKÇE FM. YEME DE YANINDA YAT BÖLÜM 2:

Quote Originally Posted by John Matson
Öncelikle iyi günler dilerim...
Ben de dilerim güzel kardeşim. Nasılsın? Afiyettesin inşallah...

Ben Adem Özkur
Ben de Selman Öztürk...

yama için,
ana çevireleri yapan, 5 aylık süre içinde günde 10 saate yakın çeviri yapan kişiyim.
Türkçeden Türkçeye yaptığın çevirinin bu kadar zaman alacağını düşünmeyen, eğer bu kadar zaman aldıysa zeka seviyenden şüphe eden kişiyim...

Bu süreç içerisinde anladım ki;
Türkçe yama yapmak cidden zor ve emekli bir iş..
Brkaç kere bırakmak istesemde abilerime verdiğim söz nedeni ile hep dvam ettirdim.
Şimdi bu tarzda yorumları görmek üzücü, hemde ispat olmadan ?
Zordur güzelim zordur. Sen bunu bir de İngilizceden çeviri yapan Turksportal ekibine sor.... "İspat olmadan" demişsin. Ama iyi dememişsin. Zira yukarıdaki mesajlarda sana kapak olabilecek nitelikte kanıtlar mevcut. "Dil dosyası yanımda değil" diye saçma-sapan bi cevap vermişsin. Bunu halk dilinde "Çevir kazı yanmasın" şeklinde özetliyorlar...

Yamada ben İngilizce'den çeviri yaparken, çevirdiğim Türkçe cümleleri Burak abi düzenledi.
İngilizceden derken? O bizden aldığınız dil dosyası Türkçeydi be güzelim karıştırdın sen İngilizceyle Türkçeyi...Vah ki ne vah...

Bu iş için emek verildi, kimse çıkıpda yalan dolan demesin hiçbirşeye.
İspatlanırsa çeviri başındaki kişi olarak özür dilemeye hazırım.
Evet doğrudur çeviri ekibimiz bu iş için emek verdi. "İspatlanırsa" demişsin. İspatı yapıldığına göre üç kuruşluk gururun, haysiyetin varsa çıkar özür dilersin. "Hata yaptım kabul ediyorum" dersin...

Quote Originally Posted by Jon Matson
Bu yamayı ben yaptım, sonuna kadar da arkasındayım. CFF'nin de diğer kişilerinde konuyla hiçbir alakası yok.
Haa o yüzden adı CFF Türkçe Fm dimi Bence yukarıdakini şu yüzden yazdın: Foyanız meydana çıktı. Site yanacağına Adem yansın dediniz. Öyle değil mi?

Eğer sizin sitenizin büyüklüğü herkese çamur atmak,karalamak oluyorsa Helal size !
Evime hırsız girecek. Değerli bir eşyamı çalacak. Ben de ona saygı duyup kapıyı açıp yolcu edeceğim öyle mi? Geçiniz bu fukara edebiyatını efendi geçiniz...

En kısa zamanda Noter onayını önünüze sunacağım o zaman da görelim sizi.
Sunmazsan gözlerim açık gider bilmiş ol...

Quote Originally Posted by Jon Matson
Aslında sizin bu yazdıklarınızı görünce ne büyüklüğünüz kalıyor aklımda ne bişeyiniz..
Biz de senin bu yazdıklarını görünce ne stresimiz kalıyor ne bişeyimiz. Komik çocuksun vesselam...

Noter olayına da açıklık getirirsem,
Notere gittim ama onaylamadılar henüz gün verdiler o gün gel dediler
Bende yazıp yazmama arasında kaldım yazdım fakat sonradan kaldırdım
Ama en kısa sürede noter onayı alacağım.
Yahu hadi "biz yaptık" diye yalan söylediniz. Bari noter olayında dürüst olsaydınız. Bu neye benziyor biliyor musun? Aynen aşağıdaki tarzda bir konuşmaya:

-Merhaba solgun gördüm seni hasta mısın?
-Hastaydım doktora gittim randevu aldım iyileştim...

Anlayabiliyorum seni aslında.
Bir nevi kuyruk acısı...
Benim yazdıklarım doğru mu son mesajım ?
Neyin kuyruk acısından bahsediyorsun evlat! Bugüne kadar hangi konuda geride bırakma başarısı gösterdin bizi? Ben söyliyeyim istersen hangi konuda olduğunu: Emek hırsızlığı konusunda...En iyi grafikerimiz diye üstüne titrediğiniz eleman (monkeycik) daha dün "Abi şunu nasıl yaparım? Abi bunu nasıl koyarım? Abi şu şöyle mi? 2 ekmek mi? 1 peynir mi?" diye yardım dileniyordu. Konuşturma beni daha fazla!!! Kalp kırdırma!!!

Notere onaylatırsam ne olacak ?
2 oğlan 1 kız olacak...

Fm2005 dil dosyasına gelirsek editlenebilir fakat bir kısmı
Yani hepsi değil.Tüm FM'ler için geçerli bu.Ozaman sizde kendi yaptığınız programı sunun ortaya bundan sonra sizin programla yapalım.
Oldu güzelim. Başka arzuların var mı? Sen ya kendini akıllı sanıyosun ya da bizi aptal...

Yahu sadece şunu söylemek istiyorum noter onayı sizi susturur mu ?
Bu biraz şuna benzedi: Susmak için kaç para istiyorsun...

Susmayacağız...Siz çaldıkça biz daha çok bağıracağız. Cezanızı da kesip evinize uğurlayacağız. Her sene bir emek hırsızlığı vakası. Bizde de sabır denen meretin bi sınırı var...

Update hafta sonu çıkacak indirmeni tavsiye ederim çünkü süper olacak
Başka tavsiyelerin varsa onları da ver. Poşetleyip buzdolabına koyacağım...

Şimdi çıkıyorum sakın cevap vermiyorum sanmayın en kısa zamanda düşüncelerimizi söyleyeceğiz.
Yok anam yok sanmayız biz.. En kısa zamanda yeniden bekleriz. Sen bizim en büyük eğlencemizsin...

İyi günler...
Sana da güzelim. Ama yakalanmanın verdiği acıyla günün(üz) ne kadar iyi geçer orasını bilemem...

ÖZTÜRK PRESENTS TEKRARDAN SUNDU
DEVAM EDECEK MUHTEMELEN...