Sevgili Abdullah (ability)
Şimdi en başından olayı bir ele alalım. Her yeni haberinizde, forumunuzdaki her hareketinizde bize bir laf sokma, hakaret etme çabası var. Biz sizin hakkınızda forumlarımızda herhangi bir konuda bahsetmiyoruz, bir iş yaptığımızda ve haberini & çalışmamızı yayınladığımızda size ya da başka bir siteye laf sokmaya çalışmıyoruz.
FM Türkçe konusunda ise tamamiyle haksızsınız. Haberinizde bile bize laf sokmaktan geri durmamışsınız. İşi yaparken bile" bilmem kimler gibi" ibaresi ağzınızdan hiç düşmedi. Her haberinizde açıklamanızda olduğu gibi.
Burak İnan'ın bizim hakkımızda ne düşünüp ne düşünmediği bizi hiç ilgilendirmez. Zira kendisi zamanında ölüyorum diye bize bir yalan söyledi, duygularımızı istismara kalktı ve bunun sonucunda kendisine duyduğumuz saygıyı kendi mahvetti. Şimdi tutup bizi düşman gibi görüyor, ama biz ne sizi ne de onu hiçbir zaman düşman gibi görmedik.
Siz bu işe isminizi verip, sitenizde gururla yayınlıyorsanız, altına isimlerinizi yazıyorsanız bu yamanın çalıntı olup olmaması sizi bağlar. Eğer çalıntı ise kalkıp bizden özür dilersiniz, konuyu kapatırız. Ancak siz bizden özür dilemek yerine Adem isimli arkadaşımızın bizim dil dosyamızı kullandığını itiraf etmeden önceki yazısını hala anasayfanızda tutuyorsunuz. Ki Adem bu yazılanların çoğunu kendisinin yazmadığını bize bildirdi. Ayrııca bir de anket açıp kişilerin haklarına saldırıda bulunuyorsunuz.
Çok mu zor: "Tamam, bir yanlışlık oldu üzgünüz emeğe ve emekçiye saygımız vardır" cümlesi yayınlamak. Çok da zor değil ama sanıyorum yamayı çıkartırken bize laf sokma telaşınız bu özrü yayınlamanıza mani oluyor.
Ben bu konuda haksız olsaydım, sırf hırslarıma yenik düşerek size saldırsaydım -ki bunu ömrü hayatımda hiçbir insan evladına yapmadım- burada konumu açar özrümü dilerdim...
Ben artık sıkıldım sizin bize her defasında laf atmanızdan, birilerinin gelip "volkan abi, bunlar yine size hakert etmiş, ediyor" demelerinden. Lütfen bundan böyle kendi işinize bakın, bir gün olur da aklınıza bizim size verdiğimiz emeklerimiz gelirse selam vermek isterseniz gönül kapımız herzaman açık...
Bence asıl sen çok konuşma![]()