Sakaryaspor Umut ediyorum ki Puan alacaktır Beşiktaştan.
Dün bu macı rüyamda gördüm.Berabere bitecek bence
![]()
Sakarya çok kötü futbol oynuyor, Beşiktaş'ın önemli bir hedefi var .. Beşiktaş iyi oynamaz belki ama kazanmasını bilir ..
Sakaryaspor lig sonuncusu,uAburak89'a katılıyorum.Beşiktaş kötü oynasa bile kazanmasını bilecektir.
Kazanırız bu maçı... Hatta skor tahminim 1-0...
sakarya mücadele edip en az 1 puan alacaktır umarım
Zor maç ama kazanırız diye düşünüyorum.
sakaryayı sonuncu die kucumsemeyin zor mac olacak
beşiktaşım feneride yendi sakaryayıda yener....![]()
Besiktas bu macta zorlanmaz ve 3-1 alir![]()
berabere biter![]()
Sakarya için son umut maçı bence bunu alırlarsa asılabilirler lige o yüzden Sakarya'ya güveniyorum...
Çok zor nerdeyse Sakarya düştü gidecek bu maça ne kadar asılırlarsa asılsınlar şu iki durumdan biri olursa kopalar:
1)Erken gol yerlerse farka gider
2)Erken gol bulurlarsa Beşiktaşı yenerler umut tazelerler...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Besiktas fazla zorlanmaz gibi...
futbol bu ne zaman nolcagi belli olmaz ama takim gucunu gosterirse rahat aliriz
Farklı bir galibiyet bekliyorum alınacak farklı bir galibiyet ilerleyen haftalarda bizi ateşler bunuda yapacak güçtetyiz![]()
So what?
Saike
2-0 besiktas
bu sene futbolun sansi besiktasda her macini hemen hemen kotu oynayip kazaniyor rakipleri hep gol pozisyonuna giriyor ama besiktas sansi ile cogu maclari kazaniyor yine bjk alir
bence rico paşa son 1-2 haftadır gösterdiği kötü performansı bu maçta unutturacaktır ayrıca sezonun ilk yarısında inönüde 2 puan kaybettik sakarya macında bence bir ikincisi daha olmaz 3-0 bizim maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bence biraz haksızlık ediyorsun abi iyi oynayıp kazandıgımız mac sayısı kotu oynayıp kazandıgımızdan bana gore daha fazla
Beşiktaş için kolay bir maç olur
çoğu maçını şansla kazandı diyorsun arkadaşım.Bir A.gücü maçı hatırlıyorum ben.... Böyle söylemek haksızlık oluyor biraz.
Zor deplasman Sakaryasporun direnci bagli hersey
bobo nun da dönmesi ile gol şov yapar diye düşünüyorum beşiktaş bu maçta.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
A.Güneş ve M.Doğan kadroda yok!
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Sakaryaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlarken, bileği burkulan Ali Güneş ve adalesinde ağrı olan Mustafa, kadroya alınmadı.
Siyah-beyazlılar, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları süren İbrahim Üzülmez ve Murat Şahin ile sol üst adalesinde ödem ve gerilme bulunan Koray Avcı'nın yanı sıra arka adalesinde ağrı bulunan Mustafa katılmadı.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, Mustafa'yı riske atmamak için Sakaryaspor maçı kadrosuna dahil etmediklerini, Koray'ın durumunun ise maç saatinde netleşeceğini, ancak oynama olasılığının az olduğunu söyledi.
Bu arada, bugünkü antrenmanda sol ayak bileğinde burkulma meydana gelen Ali Güneş de maç kadrosundan çıkarıldı.
Beşiktaş, antrenmanın ardından, Sakaryaspor maçı için kamp yapacağı Kocaeli'ne gitti.
Beşiktaş'ın kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
Runje, Baki, Ali Tandoğan, İbrahim Kaş, ,İbrahim Toraman, Burak, Serdar, Mehmet, Fahri, Koray, Ricardinho, Nobre, Kleberson, Bobo, Delgado, Can, Gökhan Güleç, Gökhan Zan, Korcan.
13.04.2007
Kaynak : AA
bobo atar beşiktaşım kazanır.....2-0