1 ile 30 arası toplam 173 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Sakaryaspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu sene futbolun sansi besiktasda her macini hemen hemen kotu oynayip kazaniyor rakipleri hep gol pozisyonuna giriyor ama besiktas sansi ile cogu maclari kazaniyor yine bjk alir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    bu sene futbolun sansi besiktasda her macini hemen hemen kotu oynayip kazaniyor rakipleri hep gol pozisyonuna giriyor ama besiktas sansi ile cogu maclari kazaniyor yine bjk alir
    Bukadarı da tesadüf olmaz herhalde değil mi arkadaşım?Nasıl kazandığına bakmıyorlar hem kazanıp kazanmadığına bakıyorlar.Pozisyona giren değil golü atan alıyor puanı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bukadarı da tesadüf olmaz herhalde değil mi arkadaşım?Nasıl kazandığına bakmıyorlar hem kazanıp kazanmadığına bakıyorlar.Pozisyona giren değil golü atan alıyor puanı.
    ben ne dedim yine bjk alir dedim sans besiktasla bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Birde şu tarafından bak son haftalarda hiç gol yemiyoruz tamam kabul ediyorum hücum zaaflarımız var ama bence o sorunuda aşarız
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri