Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 345 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası - Yarı Final | Beşiktaş-Fenerbahçe

Sadece "Burası Beşiktaş, alayına gider, ..." diye bir kere küfür ettiler, onun dışında hiç küfür etmediler. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek gerekli, taraftar ne olay çıkardı ne fazla küfür etti, o kadar küfür olması normal. Tebrikler BJK taraftarı. BJK futbol takımı kötüydü ama taraftar harikaydı.

Appiah, Kezman, Alex Oynamadı.Besiktaş Karşısında Resmen Dalga Geçildi.Ancak Hala 1-0'a Seviliniyor... TEBRİKLER ..!!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Deivid vardı ya.Büyük golcü.
    Evet bak onu unutmuşum

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Nasil küfür etmedi son 10 dakika küfür ettiler sen duymadin herhalde...

Bilgiç'in değerlendirmesi şu şekilde, "Bugüne kadar seyrettiğim en kötü derbilerden bir tanesiydi. İki takımda öncelikle gol yememek için oynadı. Sırf atak yapmış olmak için pozitif düşündüler. Maçın sonucunu tesadüf bir gol belirledi. İlk yarısı 1-0 biten bir karşılaşma olarak görelim. Saraçoğlu'ndaki rövanşta F.Bahçe farkını ortaya koyabilir. 90 dakikanın en güzel görüntüsü Beşiktaş seyircisiydi. Tek bir kere küfür etmediler. Sahaya da birşey atmadılar. F.Bahçe taraftarları Saracoğlu'nda aynı tabloyu yaşatmalı."

Demekki sen duymadın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid vardı ya.Büyük golcü.
    İlahi mertcan deivid gidicek sezon sonu bu kesinleşti artık herhalde....

Ben sadece "Burası Beşiktaş, alayına gider, uğraşma bizim ... Fener" tezahuratını duydum küfürlü, başka küfürlü tezahurat yoktu, yabancı madde de yoktu, tebrikler çArşı.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a teşekkür

Fenerbahçe yönetimi, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrası siyah beyazlı yönetim ve taraftarlara teşekkür etti. Asbaşkan Ali Koç, "Taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle güzel bir geceydi. Gayet güzel ağırlandık. İnşallah bu güzellikler devam eder." dedi.

Maç sonrası Lig TV'de Deniz Türker'in sorularını yanıtlayan Ali Koç, Beşiktaş'a teşekkür ederek "Taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle güzel bir geceydi. Gayet güzel ağırlandık. Maç öncesi ve sonrası güzel şeyler yaşandı. İnşallah bu güzellikler devam eder. Beşiktaş yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum, futbolcularını da tebrik ediyorum." dedi.

Koç tur şanslarını da değerlendirerek "Rövanşta şansımız aynen devam edoyor, 1-0 ile 0-0 arasında fazla fark yok. İyi oynadık, kontrol bizdeydi ama bir kontratak golü yedik. Aynısını biz de yapabilirdik. İnşallah Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda turu geçeceğiz." diye konuştu. Ali Koç, Zico'nun sürpriz on biri içinse "Kadroya şaşırmadım, Appiah zaten sakattı, Tümer de maça iyi konsantreydi. Hoca denemek istedi. Zaten biz bu işlere karışmıyoruz." yorumunu yaptı.

ÖZBAĞI: ŞANSSIZ BİR GOLLE YENİLDİK
    Fenerbahçe asbaşkanı Nihat Özbağı ise "İki kademeli bir maç. Dikkatli oynadık sona doğru iyi oynamaya başladık ama şanssız bir golle yenildik. 2. maç bizim sahamızda oynanacak inşallah telafi edeceğiz ve finale çıkacağız. İyi bir maçtı, fair play anlayışı içindeydi. Ama bugün en kötü ihtimalle berabere kalmak isterdik, sona doğru da iyi oynadık ama maalesef yenildik. Her iki takım da ikinci maçı düşünerek dikkatli oynadı. Biz sona doğru daha iyi oynadık, pozisyon da bulduk kısmet değilmiş." dedi.

Nesil
    2006

Beşiktaş taraftarı güzeldi bir tezahuratları vardı hoşuma gitti. "Lalaylay" gibi birşey güzeldi gerçekten. Tebrikler taraftara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    İlahi mertcan deivid gidicek sezon sonu bu kesinleşti artık herhalde....
    o yüzsüz adam gitmez 40 ysına kadar durur bizde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bencede fenerbahçe camiası için sonuç dışında herşey güzeldi!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by AlicanKidd View Post
    Appiah, Kezman, Alex Oynamadı.Besiktaş Karşısında Resmen Dalga Geçildi.Ancak Hala 1-0'a Seviliniyor... TEBRİKLER ..!!
    neden dalga gecildi galatasarayda bir cok futbolcusunu oynatmamisti bjkye karsi ama sonucta yendiler

tahmin ettigim gibi bjk kazandi kendi evindede fb kazanir ve

o yüzsüz adam gitmez 40 ysına kadar durur bizde
    Yazdigimiz mesajlara biraz daha dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Devied ne yapsın garibim Zico'nun kurbanı herif hayatında ilk kez sağ açık oynadı.
    haklısın bize gelmeden önce lisbon'dayken son maçta hat-rick yaptı..ama şimdi ne duruma geldi ya!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bende merak ediyorum acikcasi. Tek hatasi elle oynayan Lugano'yu ikinci saridan atmamasi, onun disinda hatasizdi.
    luganoya sempatisi var galiba ankara macindada atmamisti

Besiktas´i tebrik ediyorum.Taraftarlara helal olsun,bu kadar gergin bir ortamda küfür etmeden,sahaya tek bir yabanci madde atmadan maci bitirdiler

Bobo gercekten cok kaliteli bir golcü,golü atacagini hissedip iceriye girisi ve gol vurusu güzeldi.Bobo denilince akla gol geliyor

Besiktas büyük avantaj sagladi.Kadiköyde nasil olsa yenilmiyorlar,berabere biter 2.mac besiktas finale cikar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Yazdigimiz mesajlara biraz daha dikkat edelim.
    Biraz abarttım galiba sakın oluym biraz

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Beşiktaş taraftarı güzeldi bir tezahuratları vardı hoşuma gitti. "Lalaylay" gibi birşey güzeldi gerçekten. Tebrikler taraftara
    Pulp Fiction'ın müziği o
    Bende maçtaydım güzel maçtı Bjk açısından Nobre ilk yarıda golu atsaydı 2-3 olurdu.Fb taraftarını da kınıyorum maçtan önce tahrik etmek amacıyla neler yaptı neler alen'e küfretti vs.vs Maçtan sonra Ulusoy şakasıyla da çok güzel öcümüzü aldık .Maç bittikten sonra bütün stad Ulusoy İstifa diye bağırdı Fb taraftarları alkışlamaya başladı,sonra o bilindik hareket .Tümer'e de tepki çok büyüktü,bir pankart gözüme çarptı:Burası Beşiktaş Alayına Gider Gerisi Sen Söyle Tümer ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

.Kadiköyde nasil olsa yenilmiyorlar,berabere biter 2.mac besiktas finale cikar.
    Herseyın bır sonu vardır

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Lugano ne zaman elle oynadi ya sen hangi maci seyrettin???
    Lugano'ya verdigi kart sacma sapan bir kartti adam Koray'a dokunmadi bile Koray'in 2 sari karttan kirmizi kart gormesi gerekirdi sahada en cok faul yapan isimdi...!!
    o zaman semih bin kere kirmizi kart gormeliydi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bobo iyi golcu ama bazen toplarda cok agir davraniyor üstelik şutu atmakta bazen agır davranıyor formda olması ıyı sadece

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Acikcasi cok iyi oynamadik ve 1-0 fazla avantajli bir skor degil ama kazandigimiz icin mutluyum.Maca objektif bakan tum Fenerbahceli arkadaslara tesekkur ediyorum.Ikinci maca biraz daha derli toplu cikmamiz lazim.Hakem iyiydi,tribunlerde olay cikmadi,kufur yok gibiydi,tumer'de macta yok gibiydi.
    Neyse umarim bu maca bakip fazla havalanmaz oyuncular,asil olayimiz ligde ki mac,bunu unutmamaliyiz.

Hakeme söyleyecek laf yok, muhteşem maç yönetti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bu ilk 11 ile bu kadar.. Bjk iyiydi ama daha iyi olan hakkaten taraftarıydı.. Tebrikler..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Acikcasi cok iyi oynamadik ve 1-0 fazla avantajli bir skor degil ama kazandigimiz icin mutluyum.Maca objektif bakan tum Fenerbahceli arkadaslara tesekkur ediyorum.Ikinci maca biraz daha derli toplu cikmamiz lazim.Hakem iyiydi,tribunlerde olay cikmadi,kufur yok gibiydi,tumer'de macta yok gibiydi.
    Neyse umarim bu maca bakip fazla havalanmaz oyuncular,asil olayimiz ligde ki mac,bunu unutmamaliyiz.
    Maça çok objektif bakmışsın, yorumlarına aynen katılıyorum, tebrikler, bir Beşiktaşlıdan böyle objektif sözler duymak güzel. Beşiktaş'ın iyi oynadığını söyleyenler, harika oynadı diye abartma yapanlara güzel bir cevap olur bu umarım.

Gerçekten Beşiktaş'ı hiç ama hiç beğenmedim. Topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin bariz bir üstünlüğü vardı, talihsiz bir gol yedik ama futbol bu sonuçta tabelaya bakıyor. Ne kadar iyi oynasan da gol atamadın mı, gol yedin mi iş bitiyor. Bu futbol umut verdi Fenerbahçe için, ama Beşiktaş için hiç umut vermedi. Sakaryaspor karşısında Beşiktaş'ın çok zorlanacağına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    sen duymadın...
    macin son 10 dakikasini birdaha izle sonra yorum yaz.

Beşiktaş 1 - 0 Zico

Maçı en iyi anlatan bu cümle olsa gerek.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Maça çok objektif bakmışsın, yorumlarına aynen katılıyorum, tebrikler, bir Beşiktaşlıdan böyle objektif sözler duymak güzel. Beşiktaş'ın iyi oynadığını söyleyenler, harika oynadı diye abartma yapanlara güzel bir cevap olur bu umarım.

Gerçekten Beşiktaş'ı hiç ama hiç beğenmedim. Topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin bariz bir üstünlüğü vardı, talihsiz bir gol yedik ama futbol bu sonuçta tabelaya bakıyor. Ne kadar iyi oynasan da gol atamadın mı, gol yedin mi iş bitiyor. Bu futbol umut verdi Fenerbahçe için, ama Beşiktaş için hiç umut vermedi. Sakaryaspor karşısında Beşiktaş'ın çok zorlanacağına inanıyorum.
    Acikcasi bizde Canakkale'de maci izledigimiz yerde gerildik de gerildik Kezman'siz,Alex'siz Fenerbahce sonlara dogru iyice oyuna hakim olmaya baslayinca.Ama iste dedigin gibi kontradan gelen poziyondo Bobo bu tip pozisyonlari kacirmaz pek.Kacirmaz degilde sever yani,onemli bir galibiyet oldu ama bizim icin.Hem moral olarak hem de ikinci mac icin.
    Bende macin hayal kirikliklari Zico ve tumer oldu,benim icin iyi tabi de sizin icin kotuydu,Allah size sabir versin.
    Sakarya maci icin de sunu soyleyebilirim,bu macta biraz yorulduk.Sakarya ligden koptu sayilir artik eger motivasyon kaybi yasamislarsa hic sanslari yok cunku 2 senedir sampiyonluga bu kadar yaklasmamisti Besiktas.Futbolcularda bunun bilincinde.Yine eger kesin yeneriz falan filan diye maca cikarlarsa yani yuksek motivasyon olayina girerlerse buyuk ihtimalle kaybederler.Sakarya kaliteli takim,umarim bize fazla ariza cikarmazlar.Ama o macin berabere bitmesi zor ya kazaniriz ya kaybederiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

BJK'ya tebrikler bu kadroyla yinede BJK'dan üstün oynadığımızı düşünüyorum maçın tek kötü tarafı Zico'ydu golü yemeden değişiklik yapmayan bir teknik direktörle nereye kadar ? İki maçtır bu böyle oluyor bu maçta Alex'i aldı Kayseri maçında Deivid'i almıştı.Neyse Saraçoğlu'nda bitiririz inşallah bu işi...

macin son 10 dakikasini birdaha izle sonra yorum yaz.
    Yorum benden degil 1 numaralı Fenerbahçe yorumcusu Gürcan Bilgiç ten... Demekki yalan söylüyor adam neyse sen haklısın tamam...

Maçta küfür yoktu değil çok olmasa da zaman zaman vardı emin olun

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri