beşiktaş bence rahat alır.3-1..
beşiktaş bence rahat alır.3-1..
valla sakarya son evrelerini yaşıyor son bir çırpınışla maçı almak isteyecekler ama zor gibi
Beşiktaş puan avında
Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Sakaryaspor, Atatürk Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk ediyor. Sakaryaspor- Beşiktaş karşılaşmasını Bülent Yıldırım yönetecek ve karşılaşma saat 19.00'da Lig TV'den naklen yayınlanacak.
Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Küçük, Beşiktaş maçında ligdeki konumlarını düşünmeden mücadele edeceklerini belirterek, 3 puan alacakları bir maç olacağını savundu.
Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer sezonunun 2 ay içerisinde başlayacağını belirterek, futbolcuların kendilerini Beşiktaş maçında ispatlamalarının, hem Sakaryaspor hem de kendileri için hayırlı olacağını ifade etti.
Beşiktaş Kulüp doktoru Ayhan Optur ise, Mustafa'yı riske atmamak için Sakaryaspor maçı kadrosuna dahil etmediklerini, Koray'ın durumunun ise maç saatinde netleşeceğini, ancak oynama olasılığının az olduğunu söyledi. Bu arada, dünkü antrenmanda sol ayak bileğinde burkulma meydana gelen Ali Güneş de maç kadrosundan çıkarıldı.
Sakaryaspor'un tek galibiyeti 1983'de
Sakaryaspor, lig tarihinde Beşiktaş karşısındaki tek galibiyetini 1982-83 sezonunda, 10 Nisan 1983 tarihinde Adapazarı'daki maçta 3-0'lık skorla aldı. Yeşil-siyahlı takım, bu maçın ardından rakibiyle oynadığı ligdeki son 17 maçta da galibiyet sevinci yaşayamadı.
Sakaryaspor:
Martinez
Murat Duman
Suat
Hüseyin
Alişan
Musa
Hakan
Evren
Cem
Cangele
Özgür
Beşiktaş
Runje
Ali Tandoğan
Gökhan Zan
İ. Toraman
Baki
Kleberson
Serdar
Delgado
Ricardinho
Bobo
Nobre
Beşiktaş:
STAT: Atatürk
SAAT: 20.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV
22. randevu!
Beşiktaş ile Sakaryaspor, bugün yapacakları maçla birlikte ligde 22. kez karşı karşıya gelmiş olacak. İki takım arasında geride kalan 21 maçta Beşiktaş galibiyet sayısında 16-1 önde bulunuyor. Taraflar 4 maçta da berabere kalırken, siyah-beyazlı ekip toplam 54, yeşil-siyahlılar ise 10 gol attı. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç 0-0 bitti.
Adapazarı'ndaki maçlar
Beşiktaş ile Sakaryaspor arasında Adapazarı'da yapılan 10 lig maçında Beşiktaş 6, ev sahibi ekip ise 1 galibiyet aldı. Adapazarı Atatürk Stadı'ndaki 3 maç da berabere sonuçlanırken, ''Kara Kartallar''ın 18 golüne, ev sahibi ekip 6 golle yanıt verdi. İki takım arasında Adapazarı'da en son yapılan maçı Beşiktaş, 2004-2005 sezonunda 4-1 kazanmıştı.
Kazım Kanat (Sporx.com yazarı): Küme düşmüş takımlar en tehlikeli takımlardır. Lig tarihine bakın kümeden düşmesi kesinleşen takımlar ligde inanılmaz sürpriz sonuçlar aldı. Sakaryaspor düştü, ama iyi top oynayarak düştü. Üstelik kalecileri Türkiye'nin en iyi kalecisi. Herkesin çok kolay gördüğü bu maçı ben Beşiktaş'ın en zor maçı olarak görüyorum.
Bakalım Klebi ne yapacak ama belki tigana onun yerine Fahri'yide oynatabilir
So what?
Saike
Berabere kalırlar bence...
Tatangalarin puan cikaracagini düsünüyorum.
BJK alır maçı
Kleberson mu?![]()
beşiktaş alır gibi ama rüyamda ergin keleşi gördüm fatih tekke taktik veriyodu
Kleberson Nihayet
Fenerbahçe maçında sol arka adalesine darbe alan Koray Avcı’nın Sakaryaspor karşılaşmasında oynaması zor. Tecrübeli oyuncunun yerine Kleberson forma giyecek.
Son haftalardaki başarılı performansıyla dikkat çeken Koray Avcı’ya nazar değdi! Türkiye Kupası’ndaki Fenerbahçe karşılaşmasında sol arka adalesine darbe alan tecrübeli futbolcunun dün ağrıları arttı. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenmana da katılamayan Koray’ın tedavisine hemen başlandı.
Ancak yıldız oyuncunun Sakaryaspor deplasmanında oynamasının neredeyse imkansız olduğu bildirildi. Teknik direktör Jean Tigana’nın Koray’ın yerine Kleberson’u görevlendirmeyi düşündüğü öğrenildi. Bu arada oyuncularıyla bir toplantı yapan Fransız teknik adam, Sakaryaspor mücadelesinin önemine dikkat çekti. Öğrencileriyle birlikte Yeşil-Siyahlılar’ın son 3 maçının görüntülerini izleyen Tigana, rakibin zayıf yönlerini tespit edip futbolcularını uyardı
So what?
Saike
sakarya iyi oynuyo valla ....
Bobo ilk 11 de yok![]()
So what?
Saike
Bobo yok mu cidden?![]()
Burak'la başlamış
So what?
Saike
Ben dinlememye ve seyretmemeye karar verdim bu maçı
Bakalım ne olacak![]()
Aslında 1 gol bulabilsek çok rahat bir maç olur bizim için ama hücum hattında pek etkili değiliz maalesef
So what?
Saike
Bobo girer atar kazanırız ya fb maçı gibi![]()
Puff nedense yenemeyeceğiz gibi bir his var içimde
So what?
Saike
Offf ALLAH'ım 37. Dakika Evren 2.sarıdan Kırmızı Kart gördü..
Yok böyle birşey ya..![]()
38' Bu arada kırmızı kart çıktı. Evren kırmızı gördü. İkinci sarı karttan!
38' Ricardinho Burak'ı kaçırdı. Burak kaleci ile karşı karşıya. Yine dışarı vurdu!
Bakalım nolacak kalan dakikalarda
So what?
Saike
Kırmızı kart Sakarya 10 kişi kazanmalıyız artık.
Gol Oldu bile 1-0 42.dakika..
Hakemi Tebrik ederim..
Sakin olsun Beşiktaşlılar, alacaksınız maçı ..
Beşiktaş İbrahim Toraman'ın kafa golüyle 1-0 öne geçti.
Evren kırmızı kart gördü. Hakeme tebrikler, ilk sarı kart sarı kart değil, yan hakem bayrak bile kaldırmamıştı faul diye, ama orta hakem hemen yetişti ve kartını gösterdi, 2 dakika sonra da Evren'in Delgado'ya yaptığı harekete sarı kart gösterince ikinci sarıdan atıldı.
Delgado'ya yapılan hareket ve kart doğruydu.Hakemle hiçbir ilgisi yok.Bence şuan maç normal gidiyor.Tebrikler İbrahim Toraman.
İbrahim Toraman 1-0![]()
Ohh bee rahatladım bundan sonra rahatlarız![]()
So what?
Saike