1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Balili'nin "Türklük hayali"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    'W' yerine 'V' Kullansan Daha iyi olurdu.

Benim demek istediğim şu eğer Aurelio gibi başka birileri çıkarsa Balili Gibi Eğer Fatih Terim de Tercihini ondan yana kullanırsa ne olacak..

Ümit Karan gibi Necati gibi Vs. oyuncular oynayamıcak..
    ya benim için farketmezzz sonuçta o futbolcuda ümit karan gibi necati gibi tuncay gibi türk vatandaşı olucak ikiside benim için türk vatandaşıdır... bende o oyuncuyu aynı necatiyle tuncayla aynı kefeye koyarım

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    ya benim için farketmezzz sonuçta o futbolcuda ümit karan gibi necati gibi tuncay gibi türk vatandaşı olucak ikiside benim için türk vatandaşıdır... bende o oyuncuyu aynı necatiyle tuncayla aynı kefeye koyarım
    Daha İstiklal Marşımızı Doğru düzgün bilmezler Türk olurlar..

Gelsinler olsunlar türk benim için Sorun olmaz ama Genç Futbolcularımızın önü kapanıyor..

Birde Türkiye de Kontenjan Olmasa Sanmıyorum ki 1 Oyuncu Türk olmak istesin Türk olmak istiyorlar ki her takıma kolayca gidebilsin Çünkü Türkiyede ki Klüpler Yabancı Tercihlerini hep Avrupadan yapıyor bunlarda Türkiyede oynayan oyuncuları rahatsız ediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Daha İstiklal Marşımızı Doğru düzgün bilmezler Türk olurlar..

Gelsinler olsunlar türk benim için Sorun olmaz ama Genç Futbolcularımızın önü kapanıyor..

Birde Türkiye de Kontenjan Olmasa Sanmıyorum ki 1 Oyuncu Türk olmak istesin Türk olmak istiyorlar ki her takıma kolayca gidebilsin Çünkü Türkiyede ki Klüpler Yabancı Tercihlerini hep Avrupadan yapıyor bunlarda Türkiyede oynayan oyuncuları rahatsız ediyor..
    ya yabanci ulkelerin vatandasi olunca o ülkenin marsini bilmek zorunlumu? burdaki türk-almanlar alman marsini bilmez ... hatta almanlar kendileri bile bilmez Klose aslen polonyalidir alman milli takimini secmistir ama alman marsini bilmiyor...

Mesaj Yetkileri