Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Balili'nin "Türklük hayali"

1. Default Balili'nin "Türklük hayali"

Sivasspor'un İsrailli golcüsü Pini Felix Balili'nin Türk vatandaşı olmak için müracaat ettiği ve vatandaşlık başvurusunun kabulü için Bakanlar Kurulu kararını beklediği belirtildi. Sivasspor Kulübünün resmi internet sitesinde ''Balili out Atakan in'' başlığıyla yayınlanan haberde, Balili'nin Türk vatandaşı olmak için mart ayında başvuru yaptığına yer verildi. Kulübün internet sitesinde, Balili'nin Türkiye'deki tek İsrailli sporcu olduğu ve 2002 yılında geldiği Türkiye'de 1 yıl İstanbulspor, 1 yıl Kayserispor'da forma giydiği anımsatıldı. Sivasspor'da 2. sezonunu geçiren futbolcunun oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkat çektiği belirtildi.

Balili'nin Türk vatandaşlığına başvurusunun kabul edilmesi halinde, adının da ''Atakan Uygun'' olarak anılacağı kaydedilerek, İsrailli futbolcunun şu ifadelerine yer verildi: ''Türk vatandaşı olursam 'Atakan' ismi ile anılacağım. Bülent Uygun hocam benim en iyi arkadaşım ve dert ortağım. Türk vatandaşı olmam konusunda da başkanımız ve bazı yöneticilerimizle birlikte bana o destek verdi. Bu nedenle soyadımın da 'Uygun' olmasını istiyorum. Türkiye'yi, Sivas'ı ve Sivasspor'u çok seviyorum. Türkiye'de başarılı bir futbolcu olduğuma inanıyorum.''

-TÜRK BAYRAĞIYLA POZ VERDİ-

İnternet sitesinde ayrıca ''Atakan'' yazılı 17 numaralı forması ve Türk Bayrağı önünde poz veren Balili, şunları kaydetti. ''Türkiye'de ilklere ben imza atacağım. İsrailli bir sporcu olarak Türk vatandaşlığına geçen ilk sporcu olma unvanını kazanacağım. Türkiye'yi ve Türkleri çok seviyorum. Türk Bayrağını daha çok seviyorum. Maçlarda Türk Bayrağı önünde İstiklal Marşı okumak beni duygulandırıyor. Türk Bayrağı önünde bir Türk olarak, Atakan Uygun olarak Türk futboluna hizmet vermeye kararlıyım.'' Turkcell Süper Lig'de özellikle Sivasspor'un deplasman maçlarında hakaretlere ve küfürlere maruz kaldığını anlatan Balili, en çok tepkinin eski takımı Kayserispor'un taraftarından geldiğini, ancak bu tepkileri duymamazlıktan geldiğini belirtti.
    14.04.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Ne diyelim.Adam hem yahudi hemde israil vatandaşı.Ancak kafası Türk olmaktaymış.İlginç...
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ya önüne gelen Türk oluyor yeter ya .. Türk olmak bir ayrıcalıktır .. 2. sınıf yabancıları ucuza oynatmak için Türk yapan zihniyete lanet olsun ..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Böyle gider ise Ligde Yabancı Futbolcu Kalmıcak Herkez Türk Olucak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    evet katılıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya ne olucakki türk olsalar ???

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

sanki Türk olunca bizim Türk'lügümüzden birsey eksiliyor gibi konusmussunuz.. birakin olsunlar kimseye bi zararlari yok..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    ya ne olucakki türk olsalar ???
    Türk Olsalar ne mi olucak

Sana Burda Hepsini saymaya kalksam Zaman yetmez Ama ben sana yine açıklama yapayım.:

1.Türkiyede ki takımlarda Kontenjan sayısı azalacak..
    2.Türk Futbolcularımızın Önü Kapanacak
    3.Milli takımda Türk Futbolcu Oynayacağına Elin Futbolcusu Oynayacak..

Senin Gönlün bunlara el veriyor ise buyursun olsunlar Türk.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk Olsalar ne mi olucak

Sana Burda Hepsini saymaya kalksam Zaman yetmez Ama ben sana yine açıklama yapayım.:

1.Türkiyede ki takımlarda Kontenjan sayısı azalacak..
    2.Türk Futbolcularımızın Önü Kapanacak
    3.Milli takımda Türk Futbolcu Oynayacağına Elin Futbolcusu Oynayacak..

Senin Gönlün bunlara el veriyor ise buyursun olsunlar Türk.
    benim için sorun yok balili türk olunca sanki türk milli takımında banko oynıcakmış gibi konuşma...sanki ronaldinho,henry,,drogba türk oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

benim için sorun yok balili türk olunca sanki türk milli takımında banko oynıcakmış gibi konuşma...sanki ronaldinho,henry,,drogba türk oluyo
    Örneğin Mehmet Aurelio..

Onun yerine Önceden kim oynuyordu..?

Genç Yetenek Nuri Şahin hani şimdi nerede Aurelio var diye ona ihtiyaç duyulmuyor Senin Gönlün Aurelio'nun Oynamasından Yana mı Yoksa Nuri Şahin mi ?

Genç Bir yeteneği köreltiyolar ben bir Fenerbahçeli olarak Aurelio'nun Milli takımda oynamasını istemiyorum..

Bırakında Gerçek Türkler Oynasın.Her Tc vatandaşı olan oynamasın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Örneğin Mehmet Aurelio..

Onun yerine Önceden kim oynuyordu..?

Genç Yetenek Nuri Şahin hani şimdi nerede Aurelio var diye ona ihtiyaç duyulmuyor Senin Gönlün Aurelio'nun Oynamasından Yana mı Yoksa Nuri Şahin mi ?

Genç Bir yeteneği köreltiyolar ben bir Fenerbahçeli olarak Aurelio'nun Milli takımda oynamasını istemiyorum..

Bırakında Gerçek Türkler Oynasın.Her Tc vatandaşı olan oynamasın..
    Aurelio da şu an bir türk vatandaşı.T.C kimliğide war kapı gibi Fatih Terim Nuri şahine ihtiyaç duysaydı emin ol ki nuri şahini oynatırdı o yüzden formayı hak eden alır

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Aurelio da şu an bir türk vatandaşı.T.C kimliğide war kapı gibi Fatih Terim Nuri şahine ihtiyaç duysaydı emin ol ki nuri şahini oynatırdı o yüzden formayı hak eden alır
    'W' yerine 'V' Kullansan Daha iyi olurdu.

Benim demek istediğim şu eğer Aurelio gibi başka birileri çıkarsa Balili Gibi Eğer Fatih Terim de Tercihini ondan yana kullanırsa ne olacak..

Ümit Karan gibi Necati gibi Vs. oyuncular oynayamıcak..

Konuyu saptirmayin!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

'W' yerine 'V' Kullansan Daha iyi olurdu.

Benim demek istediğim şu eğer Aurelio gibi başka birileri çıkarsa Balili Gibi Eğer Fatih Terim de Tercihini ondan yana kullanırsa ne olacak..

Ümit Karan gibi Necati gibi Vs. oyuncular oynayamıcak..
    ya benim için farketmezzz sonuçta o futbolcuda ümit karan gibi necati gibi tuncay gibi türk vatandaşı olucak ikiside benim için türk vatandaşıdır... bende o oyuncuyu aynı necatiyle tuncayla aynı kefeye koyarım

balili nin türklük hayali mi .... türk olmak artık hayal değil ki ... süper kampanylar var ... anında türk olabiliyosun ... istemesi yeter .....
    bencede bir sorun yok, türk olmalarında ama bunu isteyiş amaçları ne? ...türkiyeyi çok sevdikleri için mi ... .... siz gidin bakalım israilli olmaya çalışın sizi hemen israilli veya brezilyalı yapıyorlar mı? ... benim anlamadığım türk olmak neden bu kadar kolay ....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ya benim için farketmezzz sonuçta o futbolcuda ümit karan gibi necati gibi tuncay gibi türk vatandaşı olucak ikiside benim için türk vatandaşıdır... bende o oyuncuyu aynı necatiyle tuncayla aynı kefeye koyarım
    Daha İstiklal Marşımızı Doğru düzgün bilmezler Türk olurlar..

Gelsinler olsunlar türk benim için Sorun olmaz ama Genç Futbolcularımızın önü kapanıyor..

Birde Türkiye de Kontenjan Olmasa Sanmıyorum ki 1 Oyuncu Türk olmak istesin Türk olmak istiyorlar ki her takıma kolayca gidebilsin Çünkü Türkiyede ki Klüpler Yabancı Tercihlerini hep Avrupadan yapıyor bunlarda Türkiyede oynayan oyuncuları rahatsız ediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Daha İstiklal Marşımızı Doğru düzgün bilmezler Türk olurlar..

Gelsinler olsunlar türk benim için Sorun olmaz ama Genç Futbolcularımızın önü kapanıyor..

Birde Türkiye de Kontenjan Olmasa Sanmıyorum ki 1 Oyuncu Türk olmak istesin Türk olmak istiyorlar ki her takıma kolayca gidebilsin Çünkü Türkiyede ki Klüpler Yabancı Tercihlerini hep Avrupadan yapıyor bunlarda Türkiyede oynayan oyuncuları rahatsız ediyor..
    ya yabanci ulkelerin vatandasi olunca o ülkenin marsini bilmek zorunlumu? burdaki türk-almanlar alman marsini bilmez ... hatta almanlar kendileri bile bilmez Klose aslen polonyalidir alman milli takimini secmistir ama alman marsini bilmiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başka ülkeleri boşuna örnek vermeyin, yaptıkları doğru değil bence ..

Bazıları hala kendi takımlarının çıkarlarını düşünen mesajlar atmaya devam ediyor ..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Başka ülkeleri boşuna örnek vermeyin, yaptıkları doğru değil bence ..

Milli Takimda oynamadigi sürece marsi bilmek zorunda degiller bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    bence milli takımda oynasada bilmek zorunda deil

Arkadaş ne bu her kez Türk Vatandaşı olmaya çalışıyor... Anlamadım???

Yolunu kaybeden Türk vatandasi oluyor.Olsunlar bakalim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

balilide olursa artık

bunuda türk yaparlarsa bu işin sonu gelmez
    aslında başvurduysa kabuledilir zaten kabul isteyen oluyo
    ama ben şahsen istemiyorum..

Türk olamaz ancak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Birde ona Türk'mü diyeceksin?Saçmalama..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu kisinin Galatasaray´a hakaretinden dolayi uyari almasi gerekmiyormu?
    Kesinlikle Baran (yanılmıyorsam)..Arkadaşım haklı.Hakaret sayılmıyormu?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bence milli takımda oynasada bilmek zorunda deil
    Allahını seversen bundan sonra konuşma bu konuda.Türk olan ve kendini Türk hisseden herkes Türk'tür.Ve bir takım değerlerimizi bilmesi gerekir.Sana kalsa sen Türk olmana rağmen İstiklal Marşı'nı bilmesen sakıncası yok öyle değilmi?
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Gangster View Post
    Birde ona Türk'mü diyeceksin?Saçmalama..
    Arkadasim adi üstünde Türk degil Türkiye Cumhuriyeti Vatandasi... Milli takimda oynamadigi sürece milli marsi ögrenmek zorundami sence?? sacma degilmi.. ister ögrenir ister ögrenmez kendi istegi.. asil sacmalayan sensin..

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Arkadasim adi üstünde Türk degil Türkiye Cumhuriyeti Vatandasi... Milli takimda oynamadigi sürece milli marsi ögrenmek zorundami sence?? sacma degilmi.. ister ögrenir ister ögrenmez kendi istegi.. asil sacmalayan sensin..
    Tamam ama nüfüs cuzdanında Milliyetine ne yazacak?Ne olursa olsun , eğer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ise bu değerleri bilmek zorunda...

Konuyu saptirmayinki, kapanmasin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    arkadaşım lafı kime söylediğini biliyoruz fenerbahçe'ye laf söyleme bir gün GS'den bir oyuncu türk olursa görürsün yani kaleciniz
    Mondi Türk olamıyor .. Olmasında .. Kime hangi lafı söyleyeceğimi sana soracak halim yok herhalde ..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri