Tamam yaparsın hazırlık maçı
Bu arada Pro Soccer konumu bi hortlatsana altlarda kalmış hem maç ekleyeceğim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
1 saat sonra sonra maçlar burda olcak!!Garanti![]()
Hadi bakalım bekliyoruz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
heycanla bekliyoruz
merakla bekliyorum
I'm back...
1 saati geçti galiba
Hani nerdesin dostum...[HORT
]
ne oldu acaba
heHe byler unutmusum yazmayiYazarım bu akşam
Valla Özür! Unutmuşum bi daha olmaz
![]()
Bekliyoruz.
bunu dalgasına mı söyledin ciddi mi?![]()
Hmmm!Arkadaşlar 22:30 da yemin ederim 4 maç hazır! Şu an 4.maçı yazıorm
![]()
Tamam dostum yemin etmene gerek yok bunun için![]()
dostum Murat öylesine söyledim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şok Şok Şok!!!Yni transferim Borriello kokain kullandığından Mayıs ın sonuna kadar ceza aldı!!!![]()
Zaten forvetim yoktu.Borriello yu da kaybedince kiralıkta olan forvet aramaya başladım.Sonrada Tsvetan Genkov u buldum ve kadroma dahil ettim.!
Genkov!
Milan Maçı
Milan ile oynadığım ilk maçı 2-0 çok rahat kazanmıştım.Şimdi kendi evimde oynayacaktım.İlk maçtaki oyunumu oynayacağımı umut ediyordum.Öylede oldu çok zevkli bir maçtı.Top bir o kalede bir bu kalede idi.Çok zevkli maç oluyordu.Gol 38 de geldi.Lucarelli çok güzel gol attı.1-0 Hemn sonra yine Lucarelli penaltıdan durumu 2-0 yaptı.İlk yarı böyle bitti.2.yarı başladığından 3-4 dk sonra Pirlo nun müthiş frikik atışından gol yedik.2-1.Sonra Milan ın 3,benim 2 topum direkten döndü.Ama gol olmadı Maç 2-1 bitti.Bende toplamda 4-1 olmak üzere Milan ı eledim.Artık yarı finaldeyim!!
Maçın Adamı Lucarelli
Lucarelli nin müthiş performasnından sonra Karikatürü hak ettiğini söyledim ve eline karikatürü verdim
Catania Maçı
Maçın zevksiz geçeceğini tahmin ediyordum.Vasatın üstünde bir maç seyrettim.İlk yarı sıkıcı bir görüntü vardı.İkinci yarıda ise tam bir Livorno fırtınası vardı.Ancak bu fırtınaya Catania bir türlü yakalanmıyordu.Çok gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik.Sonra Semberas ın yaptığı çok gereksiz bir penaltı ile 1-0 yenik duruma düştük.Sonra zaten 2-3-5 oynadım.83 de Kevin Doyle skoru 1-1 yaptı.Sonra gol olmadı.Maç 1-1 bitti.
Maçın Adamı Samuel Kuffour!
Roma Maçı İtalya Kupası Yarı Finali!!
Maçı kendi evimde oynayacaktım ve zor olacaktı.4.dk da savunma oynayan Pizarro sakatlanınca çok sevindim.3 dk sonra Freddi oyundan atılınca Roma 10 kişi kaldı.Ardından 32.dk Kevin Doyle ilk golü attı.İLk yarı böyle bitti.İkinci yarı farkı açmam lazımdı.Ama onlarda savunma oynuyordu.56.dk da yine Kevin Doyle durumu 2-0 yaptı.4 dk sonra Lucarelli 3-0 yapınca,Totti hırçınlaştı ve Lucarelli ye tekme attı.Hakemde onu oyundan attı.Artık Roma 9 kişiydi.Ardından yeni aldığım ve hiç oynatmadığım Genkov u sahaya sürdüm.Oyuna girer girmez 64.dk da golünü attı,durumu 4-0 yaptı.Başka gol olmadı maç 4-0 bitti.
Maçın Adamı Morrone!
Roma Maçı!Lig Maçı
Daha 3 gün önce 4-0 hezimete uğrattığım Roma ile ligde karşılacaktım.Maça çok hızlı başladım 21 de Kevin Doyle 1-0 yaptı.İlk yarıda başka gol olmadı.2.yarının 87.dk sında Lucarelli durumu 2-0 yaprı.Maçta böyle bitti.
Maçın Adamı Samuel Kuffour!"]
Maçın Adamı Samuel Kuffour![/URL]
sende milan'a takmışsın
heee bnim maçlarımda çok kötü oynadılar çok rahat galibiyetler aldım.Arkadaşlar yarın okul yok.3 maç öğlen 3 maç akşam yzacam![]()
Yarın demekki işin var bayaa...![]()
HeHe şenlik tabi ya![]()
Çok iş var valla Murat abe
abi tebrikler o takımla Roma'yı nasıl yeniorsun?![]()
Seni şikayet etcem CekocanımArıyom şimdi müdürü
![]()
Yav ProSoccercim Mudur kim yaaBizim kanki
Neyse konusmayalim simdi adamin arkasindan
![]()
beyler neden okul yok?